Лидл 137 - По женски...

• 131 929
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Мадрид / София
Не съм виждала да е заедно и слава богу, че има доста хора, които искат да ползват квас или сода...или нищо, само това липсва, да ми допълват брашното по тяхна преценка. Иначе има някакви смеси за нещо си, но не ги кръщават "брашно" само...поне не съм забелязвала, ако някой е виждал, да каже, че да внимавам да не се натреса на такова. Smiley

При нас имаше и брашно, и суха мая, и сода (жива мая не съм търсила) и то съвсем в края на деня в неделя.
Е, има и чисто брашно. Когато ползвам мая нещо напоследък (мин. година) не ми се отразяваше добре на храносмилането, но със смеските ми е добре. Има такива с мая и други със сода. Даже по погрешка бях взела такова със сода и правих пърленки, ама по-добре е сместа за пици.
Denyil аз съм взимала от тукашния Лидл, затова попитах. Иначе има и в другите вериги магазини.

# 1 666
  • shumen
При нас брашно миналата седмица имаше много.
В тоя студ и сняг днеска не отидох до Лидл,а и утре пак го дават така и едва ли ще отида пак.

# 1 667
+1 и при нас. Обичайно дъжд не би ме спрял, но сега като ми се натрупват покупки за носене ми се отсява да ходя. Ако е някакъв лек дъждец може и да се реша, ще решавам утре...

# 1 668
  • Г. О.
Сутрин в 8ч има ли голяма опашка пред магазина при вас? Според вас може ли да се влезе и излезе до 8.30ч?

# 1 669
  • Пловдив
Сутрин в 8ч има ли голяма опашка пред магазина при вас? Според вас може ли да се влезе и излезе до 8.30ч?

Ако сте над 60 години -да,може да влезете  иначе след 10.30ч

# 1 670
При нас няма хора в 8, спокойно се влиза.

# 1 671
От 8 до 8.30ч могат да влизат под 60г. 😉

Аз също мислех да се пробвам, но явно ще трябва да излизам от работа специално..слид 10.30...не ми е хич удобно така, но....

# 1 672
Има един корнфлейкс натурален,който ям,в синя опаковка,много наподобяващ на Нестле Фитнес.Няколко пъти вече го търся при нас и го няма,а аналога му,който е шоколадов-стои.🙄Някой знае ли дали е отлистен продукт,или просто от великото запасявне го няма?
И един чипс,който ядеше детето също го няма -с копър и сметана...

# 1 673
Аз пък взех намалена патица
Чудя се какво да я правя. Някой я беше пекъл от една страна с картофи, от другата със зеле. Измислям ли си? Ако има такава рецепта, моля за детайли
Аз, ето я:
https://bg-mam.ma/p/1160203/39912733

# 1 674
Имате ли данни магазинът на Раковски да е с по-различен статут от другите? Ходих вчера до този на Алабин с надеждата да взема брашно, че времето за козунаците си идва. Ами нямаше. Нямаше и банани. В този на Раковски си имаше от всичко по много. И това не е само по време на криза, и друг път от този на Алабин съм ходила в на Раковски, защото няма определени продукти.

Освен това да споделя - на Алабин към 18:15 вчера имаше опашка от 4-5 човека, всеки се вре във врата на предния. Никаква дисциплина или дистанция. Останах с впечатление, че и дезинфекциращият гел на входа е по желание. Пред този на Раковски, 20 мин. по-късно, нямаше никаква опашка, охраната те дебне, разгражда, за да ти сложи дезинфектант. И имаше от всичко по много. Уви, аз съм голяма бяла птица и не съм забелязала, че градинарските неща, които ми трябват, са от четвъртък, та четвъртък пак ще ходя. 

И в двата магазина не е задължително да си с количка. Аз влязох без, продуктите си ги слагах в торба, която после разтоварих на касата, за да си ги сложа след маркирането отново в торбата. Имаше хора, които си държаха продуктите в ръка. Всъщност доста малко хора имаше с колички.

# 1 675
Някой попита за новия лидъл във Варна. ММ ходил вчера и взел пасатора, за 24лв., че старият ми в събота се оказа неработещ. Много ми хареса новото пасаторче, но нямам време сега да го пробвам. Нямало много хора.

# 1 676
  • Sofia
Аз брашно за козунаците още преди седмица си осигурих. Simple Smile

# 1 677
  • Пловдив
Аз брашно за козунаците още преди седмица си осигурих. Simple Smile
някакво по-специално ли е? Simple Smile

# 1 678
  • Sofia
Така бих казала... За козунак винаги гледам да имам брашно "за баница" на София Мел - най-високо белтъчното бяло брашно е.

# 1 679
вчера мм взел обикновено 5 кг на софия мел от лидл на сточна гара. друго брашно не е имало. тази година с него ще са ми козунаците или с италианското 00, щото най-вероятно няма да сколасам да купя друго.

Общи условия

Активация на акаунт