Лидл 137 - По женски...

• 131 268
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 2 055
  • have faith and be patient ..
Литъра му излиза 60 лв само 🤣🤣

# 2 056
  • Стара Загора
На същата фирма прозрачен 50 мл взех за 3,19 лв от So pharmacy. Колежка купила същия срещу 5 лв от Медея.
Видях реклама на билборд на паркинга на Кауфланд тази вечер, но не съм търсила в магазина и не мога да кажа каква е цената там.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 23:33 от iv4enceto_91

# 2 057
Същият в ДМ е 3 лв.

# 2 058
Цената направо варира на тоя гел. Но е единственият начин май към момента

# 2 059
В кауфланд е на 2,89 - 50мл

# 2 060
Рових, гледах, обаче не намирам някой да е писал за кутиите за храна отзив. Някой има ли такива и може ли да ми каже дали се затварят добре? Под добре разбирам да не се разлива нищо от тях, примерно ако си нося обяда в такава, че почти всичко дето съм си купила протича ако има и малко течност.

Аз купих, и не съм доволна изобщо, даже мисля да ги връщам. Не стига, че протичат, ами пък и изобщо не запазват топла храната.

# 2 061
Изпуснах парочистачката ама то с тези извънредни ходения...
Затова пък вече имам хлебопекарна и се чудя пише, че загрява и отвън. Сложила съм я върху дървена дъска за хляб, която е върху памучна покривка. Трябва ли да и търся плочки за подложка, гледам има крачета. Thinking

# 2 062
Имам един стар неработещ кантар (стъклен)- идеален е за подложка на разни уреди. Досега нищо не е загрявало чак дотолкова....
Кутиите за храна НЕ са термокутии! Те са кутии за СЪХРАНЕНИЕ на храна, не очаквайте да ви я държат топла. Blush

# 2 063
Рових, гледах, обаче не намирам някой да е писал за кутиите за храна отзив. Някой има ли такива и може ли да ми каже дали се затварят добре? Под добре разбирам да не се разлива нищо от тях, примерно ако си нося обяда в такава, че почти всичко дето съм си купила протича ако има и малко течност.

Аз купих, и не съм доволна изобщо, даже мисля да ги връщам. Не стига, че протичат, ами пък и изобщо не запазват топла храната.
Благодаря, значи да не ме е яд че не намерих никакви останали когато ходих до Лидл. Не съм и очаквала да държат храната топла, но ме интересуваше дали се затварят добре. Щом протичат, значи добре че нямаше и не взех, не ми вършат работа. Те имаха и някакви термокутии, ама те други бяха едни кръгли, не този комплект с многото бройки.

# 2 064
За топла храна по-добре термочанта или дори термос за храна.

# 2 065
Аз всъщност говорех за термо купите, за другите не знам.

# 2 066
За момент реших, че съм объркала темите. Може ли някой да сподели мнение за агнешкото месо в Лидл. Не че има сега, но преди как е било. Този Великден, уви, ще трябва някъде отблизо да го купувам, а вероятно всички вериги ще заредят. Май в Кауфланд вече са.

# 2 067
Аз съм купувала Агнешко от Лидъл миналия Великден. Малко избиране трябваше на парчета, но стана вкусно. Не беше на агнето дядо му Simple Smile

П.П. Може ли линк за гратисния период за маските?

# 2 068
  • Бургас
Здравейте, акумулаторната прахосмукачка става ли за ползване за вкъщи?

# 2 069
Здравейте, акумулаторната прахосмукачка става ли за ползване за вкъщи?
Слабичка е, но върши работа. Купих я за проба, не я харесах особено и бях решила да я връщам. Не можах да си намеря бележката обаче. И започнах да си я ползвам редовно. Детето редовно разсипва разни неща като реши да ми помага в готвенето - сол, брашно, пипер - успявам само с нея да почистя. Върху килим обаче не върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт