Лидл 137 - По женски...

• 131 283
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Стара Загора
Ако знаех, че има такъв голям наплив за клиновете и бюстиетата, щях да отида преди работа (тази седмица съм на работа), а между другото миналата седмица в четвъртък след 17:00 часа като отидохме сякаш имаше от всички дрехи, бяха сгънатички, подреденички, все едно влизаш в първите минути след отварянето.

# 2 041
  • Асеновград
Не съм. Той ММ ходи от време на време. Тази сутрин също. Просто АЗ не излизам.
Тета как го оставяш да пазарува. ММ си прави такива свободни съчинения пратен ли е на пазар че ми се отщява.
Като споменахте козунаци, я ми хвърлете някоя изпитана рецепта.Тъй и тъй седя в къщи да я изпробвам. Поне 20 години не съм се цапала с козунаци.
Никой ли не взе дезенфекциращия гел?

# 2 042
  • Пловдив
Тета, ми браво тогаз! Simple Smile
Моят освен входа къде е друго незнае Stuck Out Tongue Winking Eye  ама инак ми събира касовите бележки Joy  и яде, де...

# 2 043
  • Мадрид / София

Рецепта за козунак.

# 2 044
Много се радвам на пазаруващи и ореантирани мъже,моя днес ходи за хлебопекарна,дори не знаеше магазина къде се намира Grinning

# 2 045
Panayotu , дезинф.гел да не е такъв ?
Скрит текст:

# 2 046
Много се радвам на пазаруващи и ореантирани мъже,моя днес ходи за хлебопекарна,дори не знаеше магазина къде се намира Grinning
SatisfiedSatisfiedSatisfied
Усмихна ме.

# 2 047
  • Асеновград
Panayotu , дезинф.гел да не е такъв ?
Скрит текст:

Да такъв, но ми се стори че капачката беше червена, а може и да греша.
Добър ли е? И струва ли си парите? Two Hearts

# 2 048
Не съм го взела от Л. , но по описанието реших че е този.(в момента май навсякъде зареждат от него-на Рубела е и цената варира от 2.80 та до към 4 и нещо...).Става, за в случаите без вода и сапун , но не е със спирт 70%.

# 2 049
  • При елфите ...
Не съм го взела от Л. , но по описанието реших че е този.(в момента май навсякъде зареждат от него-на Рубела е и цената варира от 2.80 та до към 4 и нещо...).Става, за в случаите без вода и сапун , но не е със спирт 70%.
Този го имаше в К.... за цената не погледнах...

# 2 050
  • София
Да, този гел навсякъде го пуснаха - в Била е 2.70. Май по-евтин от този няма.

# 2 051
  • Gorni Bogrov
Днес съм много разочарована от Лидл на  Ботевградско. Нямаше дезинфекция на ръце, колички и прочие, работеха само 2 каси, а имаше доста хора. На касата дори направих забележка на един мъж, че се беше заврял във врата на ММ,в отговор получих злобни погледи от него и съпругата му.

# 2 052
  • Пловдив
И ......като дойдохме пак до козунаците, мисля че в тази тема се тиражираше рецепта за нещо като козунак, но нисковъгелехидратно....със сирена, ако не се лъжа. Дали някой се сеща за рецептата?

Мики, аз си стържа лимонова кора. Давах идея за ампулите с лимонова есенция, на които Алис не е намерила приложение.
Благодаря много! Даде ми прекрасна идея как да използвам есенцията. Извинявам се за късния отговор и лека вечер на всички!

# 2 053
  • shumen
Тоя гел съм го взимала от другаде,но не е кой знае какво.

# 2 054
  • Стара Загора
Ето го гелът с цената, сниман днес в Лидл.
Скрит текст:
75мл. е, а по сайтовете намирам само 50мл. и в прозрачна опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт