Лидл 137 - По женски...

• 131 300
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Бургас
При нас беше по 69ст последния път като пазарувах, но сега не знам колко е.

Покрай извънредното положение, така и не съм върнала още онзи уред за рязане с 12-те ножчета. Днес реших да му дам още един шанс за проба и въййййй (по бургаШки), то взе че стана! Хванах му цаката - нагласям картона за рязане по средата и като натискам добре резеца (без да прекалявам, че иначе мърда и разрезът става крив), прекарвам отгоре до долу. Почти всички срезове си стават ОК и то върху дебел картон (от миналогодишните лидълски календари с място за снимка):
Скрит текст:

С точки започнах да си отбелязам всички декоративни резци, които стават добре, но се оказа че само един от всички не успява да отреже добре картона.

# 2 026
  • Ст Загора
ММ си взел червен хайвер на зрънца в стъклено бурканче... за директна консумация ли е или за разбиване... на вкус е мноооогооо солен, та затова се чудя?!?
Взел си и памучни боксерки 3 XL... не е никак малък, но в тях още един да пъхнеш... какви са тези номера не разбрах, да не би да има серия за по-големи/едри хора?!?
Да хайвера е за разбъркване.

# 2 027
  • Асеновград
При нас беше по 69ст последния път като пазарувах, но сега не знам колко е.

Покрай извънредното положение, така и не съм върнала още онзи уред за рязане с 12-те ножчета. Днес реших да му дам още един шанс за проба и въййййй (по бургаШки), то взе че стана! Хванах му цаката - нагласям картона за рязане по средата и като натискам добре резеца (без да прекалявам, че иначе мърда и разрезът става крив), прекарвам отгоре до долу. Почти всички срезове си стават ОК и то върху дебел картон (от миналогодишните лидълски календари с място за снимка):
Скрит текст:

С точки започнах да си отбелязам всички декоративни резци, които стават добре, но се оказа че само един от всички не успява да отреже добре картона.
Скрит текст:
Аз не съжалявам изобщо че го върнах. Стана дума за такъв уред и се оказа че зет ми е купувал за нещо си.Води се професионален за офис, разликата в рязането е на светлинни години.

# 2 028
  • Варна
Единият от ножовете, тоя с двойната линия се води за биговане и не трябва да реже. Моят също стои приготвен за връщане, но не сме ходили в Лидл от 13 март. Също и акварелните маркери и едно Uho, дето се води универсално, ама нищо не лепи.  Дано ди ми ги приемат след ИП.

# 2 029
Прахосмукачката против акари от събота 04,04  -аз малко не разбирам , но   си служи  като нормална прахосмукачка  и има лампа и функция тупане ли  ? 
Дали си заслужава или да се  насочвам към Зелмер с   със сухо иморко пшочистване по -добер ?Не че досега съм имала  такава с мокро , а само най-обикновена.

# 2 030
  • Асеновград
Прахосмукачката против акари от събота 04,04  -аз малко не разбирам , но   си служи  като нормална прахосмукачка  и има лампа и функция тупане ли  ? 
Дали си заслужава или да се  насочвам към Зелмер с   със сухо иморко пшочистване по -добер ?Не че досега съм имала  такава с мокро , а само най-обикновена.
Има лампа, виж има упътване качено в секция Упътвания на сайта. Не знам на Зелмера параметрите.Мен лично ме устройва, защото имам и парочистачка и прахосмукачка отделно. По назад съм дала подробен отзив.

# 2 031
  • София
Купих бюстие от сините с цип отпред 85B. Направо е огромно! Хич не ми се вре пак да го връщам...

# 2 032
Купих бюстие от сините с цип отпред 85B. Направо е огромно! Хич не ми се вре пак да го връщам...

аз затова ще ги пропусна бюстиетата. иначе бих си взела, но е трудно да се улучи, а не ми се връща. виж в клина по-може да се понавреш, но ако бюстието не е удобно, не става.
клиновете като номерация като другите /неспортните/ ли са?

# 2 033
  • Стара Загора
Естествено след работа като отидох в Лидл до Загорка (Стара Загора) и нямаше нито един клин,. От бюстиетата имаше две , едното черно, най-малкия размер и изглеждаше  много малко, другото синьо, но беше огромно...  Ако някой види бройки от сините в някой от двата магазина моля да сигнализира.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 18:27 от ❇Sisi_91❇

# 2 034
Лидл на Раковски също нямаше клинове, само няколко бюстиета. Виж, мъжки дрехи бол. Иначе, не знам кой търсеше, броих 4 хлебопекарни и 4 уреда за бавно готвене.

# 2 035
  • Бургас
Единият от ножовете, тоя с двойната линия се води за биговане и не трябва да реже....
Аха, знам, той си е ОК, перфориращият и режещият също, затова и не съм ги отбелязвала тях. Декоративните ми трябваха основно и ще ми върши работа джаджата. За повечко листи си имам друга с гилотина и с ролков нож, така че съм с ОК като за лаик Wink

# 2 036
  • Стара Загора
Естествено след работа като отидох в Лидл до Загорка (Стара Загора) и нямаше нито един клин,. От бюстиетата имаше две , едното черно, най-малкия размер и изглеждаше  много малко, другото синьо, но беше огромно...  Ако някой види бройки от сините в някой от двата магазина моля да сигнализира.

За съжаление и в другия магазин нямаше нито един. Не всички са луди да отварят магазина... Cry Защо не зареждат повече бройки като виждат че има търсене? Бяха останали 3 бюстиета и изглеждаха доста добре като изработка, но без клин въобще не бих взела. За пръв път виждам обаче да са със закопчалка като сутиен. Тениски не погледнах има ли, ядосах се на празния кош и подминах.

Вижда се... народа се подготвя за след карантината. Сега трупа сланинки ха ха. Ама да не бяха пускали брашното за козунаци и него тази седмица. Grinning Щях да взимам пакет, но тази година въобще не смятам да се цапам. Миналата година не ми се получиха и ще купя на изпитана фирма.
Останах разочарована и да не излизам с празни ръце, взех от шоко капките за сладкиши + пакет броколи. Изкушаваха ме марципанените яйца с шоколадовите бадеми, но се въздържах.

Ето и малко декорации:

Исках да взема айсберг след коментарите тук, но въобще не видях да има. Бях се засилила и на буркана със заквасена сметана от брошурата, но като видях 2,2 гр белтъци и рядко дадох назад. Blush

# 2 037
Хм..като не ходя до лидл...поне снимки да разгледам 😃😃
Благодаря!

Не съм ходила от онази събота...

# 2 038
  • Пловдив
Тета, бая си се запасила Wink

# 2 039
Не съм. Той ММ ходи от време на време. Тази сутрин също. Просто АЗ не излизам.

Общи условия

Активация на акаунт