Лидл 137 - По женски...

• 131 316
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 2 010
Панайоту, по мои спомени...беше 1,39 лв гелчето за ръце...Този да не е бил някакъв друг или по-голяма опаковка? Thinking

# 2 011
Отзиви за акумулаторната прахосмукачка? Бива ли я ?

# 2 012
  • Пловдив
Как ме е яд, начи...ходих, а забравих да видя тия спортни бюстиета Confused

# 2 013
  • Козлодуй
Ходих до Лидл сутринта на входа задължително пускат с количка и дават дезинфектант за количката и за ръцете накупих кюфтета и кебапчета от младо телешко, исках айсберг нямаше и взех една голяма къдрава салата и после и премахнах външните листа и я накиснах. Взех мляко, скир, скирела и чантички за телефон за кръста - много са удобни за спорт Simple Smile Клиновете са хубави но предпочитам по-къси и не взех а спортните сутиени се опасявам, че имам подобен и при пране се размества подплънката и също не взех. Много съм разочарована че няма зелен чай с лимон и маточина - само там намирах такъв, а сега няма - останал само черен с лимон.

# 2 014
  • При елфите ...
ММ си взел червен хайвер на зрънца в стъклено бурканче... за директна консумация ли е или за разбиване... на вкус е мноооогооо солен, та затова се чудя?!?
Взел си и памучни боксерки 3 XL... не е никак малък, но в тях още един да пъхнеш... какви са тези номера не разбрах, да не би да има серия за по-големи/едри хора?!?

# 2 015
  • Варна
Лидлските клинове са ми супер любими...днес обаче не ме огря. Бяха останали 2-3 в 10.30 сутринта на Младост. Касиерката каза,че от сутринта са ги грабили като ненормални по 2-3. Честно чувствам се дискриминирана. И за какво са му на населението 60+ се чудя..... Материята е тъничка точно каквато трябва да бъде и не спарват имам такова от предни години и ги спуквам от употреба.
 Иначе айсберг на 67ст. си беше направо попадение. Последно мисля на 4 лв. го купих от кварталното магазинче.Накупих си зеленории Grinning довечера пак ще има коментари от ММ,че живее не с жена а с коза JoyJoy.

# 2 016
Да. Имаше миналата седмица

# 2 017
Да, миналата седмица беше XXL за дрехи.
Миналата седмица взех айсберг от Лидл, беше много крехка салата, + спанака също беше много пресен, взех го за 0,99 в петък.
Аз искам да похваля организацията + дезинфекцията на служителите на Лидл на Вардар СФ - нон стоп зареждат, работят бързо, учтиви, въобще страхотни, за разлика от Ф., където ... абе нямам думи и една от тия ми вика ми пазарувайте в други магазини, седят и си лафят помежду си клюки от квартала, опашка се вие навън, никакви дезификтнанти и тн!
Благодаря на служителите на Лидл! Flowers Hibiscus

# 2 018
Боже, айсберга наистина е стотинки, сега си видях бележката...защо не взех 5?!

# 2 019
Обикновено при такова отношение човек наистина пазарува от други магазини. Grinning От Лидъл не мога да се оплача засега. Откъм дезинфектант само в Лидъл видях такъв, в Кауфланд ми се налага да ползвам собствения. В кварталните магазини пък съвсем няма дезинфектант.
От дрехите ХХЛ се ужасих миналата седмица- изобщо не съм малка, но най-малкия номер от едни блузи беше ХХЛ мисля- това май отговаряше на 48-50 (което по наша номерация си е още един размер нагоре).... Вярно, има и по-едри хора, но ми се иска между стандартната и по-голямата номерация да няма такава разлика в междинните номера.

# 2 020
  • Асеновград
Панайоту, по мои спомени...беше 1,39 лв гелчето за ръце...Този да не е бил някакъв друг или по-голяма опаковка? Thinking
Бях без очила, и не успях да прочета нищо отзад.Миниатюрна тубичка -бяла с надпис в червено и черно. Не съм купувала от предишния и нямам идея как изглежда , ползвахме мокри кърпи основно а не гел. Предполагам че е около 50мл. на база че е на половина на крема ми за ръце а той е 100 мл.  Точно там бяха отворили цял палет и зареждаха интензивно та не вървеше да снимам.

# 2 021

Ей така изглеждаше и беше 1,50.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 15:50 от second

# 2 022
Почти на 100% съм сигурна, че при нас този струваше 1,39 лв. Може би са зареждали друг вид, по описанието така ми изглежда.

# 2 023
  • Асеновград
Не съвсем различен е , пролича на крема за ръце в тубичка SOS точно по същия начин в бяло и червено. Но е на половина на тубичката крем. За съжаление нямаше сложен още етикет отгоре за да видя как  ще се води по етикет.Цената ми я каза служителка като попитах. Видя ми се висока и не взех.

# 2 024
  • Варна
Боже, айсберга наистина е стотинки, сега си видях бележката...защо не взех 5?!

Колко стотинки? Flushed

ММ пазарува днес на обяд в Лидл, дадох му изричен списък, накупил излишни неща - както винаги в негов стил. Няма да е под чехъл (под списък) на жена си, я! Stuck Out Tongue

Или при нас не е имало изгоден айсберг, или е блял...

Купил ми макарони, овесени ядки - неща, които имаме предостатъчно. Само ме нерви.

Общи условия

Активация на акаунт