Лидл 137 - По женски...

• 131 360
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Стара Загора
Спортни бюстиета в Стара Загора на Хаджи Димитър на обяд  имаше 5-6 броя. Взех 2 за дъщерята. Хлебопекарни имаше 3-4 броя. Брашно имаше, за мая не съм гледала.

# 1 996
  • Стара Загора
Ясно, няма да се вредя за клинове и бюстиета най-малък размер. Аз ще ходя до другия Лидл в Стара Загора. Ако беше друга ситуацията можеше в обедната да осткоча до Хаджи Димитър, както правя понякога, защото след работа шансът да намеря това, което ми трябва, е много малък предвид малкото бройки, които зареждат почти винаги, но гледам да ограничавам излизанията.

# 1 997
  • София
Ако на някой му трябва: в Лидл на бул.Черни връх преди 30 мин имаше 1 хлебопекарна ,2 уреда за бавно готвене,кухненски везни няколко,ютии,четки за коса Wink

# 1 998
Преди час и нещо се върнах от нашия Лидл (Дружба, Русе),
Има ли много хора?

# 1 999
Да, клиновете са 7/8 взех за дъщеря ми, обаче ще видим ,тя е 175 и може да не го одобри с тая дължина.
Изглежда стегнат и хубав, може пък и за мен да остане Grinning .
Клиновете не са ли дълги?
Не!
Ужасни са, а за тях ходих специално. Къси до под коляното.
На новия Лидъл имаше само един размер С и то син цвят.
То вярно, че след края на пандемията може да не влизам вече в С, но ми искаше черен.

# 2 000
Преди час и нещо се върнах от нашия Лидл (Дружба, Русе),
Има ли много хора?

Нямаше никаква опашка отвън, а вътре имаше може би около 30,40 човека, не повече.

# 2 001
  • София
Ако на някой му трябва: в Лидл на бул.Черни връх преди 30 мин имаше 1 хлебопекарна ,2 уреда за бавно готвене,кухненски везни няколко,ютии,четки за коса Wink
Тъкмо се каня да ходя там. И аз да питам има ли много хора?

# 2 002
Аз съм 164 см и дължината на клиновете ме устройва, идва ми съвсем леко над глезена. Бях в магазина в 10:45, но вече бяха изкупени. Имаше само един С размер в черно, а ми се искаше и в синьо.
Сега прочетох So Lucky, но едва ли ще ме чака тази бройка...
Бюстиета имаше, но не знам защо не си взех. Май трябваше.
Това е за Лидъл до Зеленчукова борса във Варна.

# 2 003
  • have faith and be patient ..
Аз пък днес се вихрих с парочистачката, пуснах първо робота, вдигнах килимчетата,пак го пуснах, измих после хубавичко с нея навсякъде, между другото оставя доста по-малко вода от стария ми стийм моп,, после минах килимите с приставката за килими, а приставката за прозорци много приятно ме изненада, особенно ако не ти пука къде отива водата, външни големи прозорци минах.. Светнаха само с парата и приставката. Пробвах и приставката за дивани, имаше едно зацапано място, като изпръхне пак ще пиша.. Абе много съм доволна и благодаря на момичето, което се отказа от нея и ми я прати 😘😘

# 2 004
Аз съм 164 см и дължината на клиновете ме устройва, идва ми съвсем леко над глезена. Бях в магазина в 10:45, но вече бяха изкупени. Имаше само един С размер в черно, а ми се искаше и в синьо.
Сега прочетох So Lucky, но едва ли ще ме чака тази бройка...
Бюстиета имаше, но не знам защо не си взех. Май трябваше.
Това е за Лидъл до Зеленчукова борса във Варна.
Пробвай по другите филиали, все пак е понеделник.

# 2 005
Спортни бюстиета в Стара Загора на Хаджи Димитър на обяд  имаше 5-6 броя. Взех 2 за дъщерята. Хлебопекарни имаше 3-4 броя. Брашно имаше, за мая не съм гледала.
Този над гарата ли на Хаджи димитър, че съм много зле с улиците

# 2 006
  • Стара Загора
Да, той е, до Стнционната градина.

Между другото в Базар видях парочистачката, 100лв. употребявана...

# 2 007
Взех си клин и бюстие. Аз калпав клин от Лидъл не съм си вземала. Видя ли клин, не мога да не купя. Ако имаше хs щеше да ми е по-добре, ама и така става. Бюстието ме изненада - 36-38 се оказа малко, а освен това много се надявах да са един цвят, а той клинът син, бюстието от същата шарка – черно. Ще го върна.

# 2 008
  • София
Да, клиновете са 7/8 взех за дъщеря ми, обаче ще видим ,тя е 175 и може да не го одобри с тая дължина.
Изглежда стегнат и хубав, може пък и за мен да остане Grinning .
Клиновете не са ли дълги?
Не!
Ужасни са, а за тях ходих специално. Къси до под коляното.
На новия Лидъл имаше само един размер С и то син цвят.
То вярно, че след края на пандемията може да не влизам вече в С, но ми искаше черен.
Това е във връзка с последното изречение, старая се да не прекалявам с храната ,но да видим.

# 2 009
  • Асеновград
Момичета въпрос - Откога няма нишесте в Лидл. Не питам за пудинга, той е ясен.Питам за нишестето ванилия и шоколад което си беше до сладкарските неща, същата марка като лимонтузуто и содата бикарбонат. И ако другаде го има кажете за да знам дали да обикалям.
Набързо пазарувах, най вече по списък. Нямаше опашка към 14.20 ч. Сега заради нишестето ще се наложи или аз да ходя другаде или да пращам ММ ( което не е ОК, че пазарува най вече на свободни съчинения). Зареждаха много сериозно препарати и козметика. Видях изваден от почистващия гел за ръце, но нямаше етикет-попитах 4.49 бр. Ако не се лъжа преди беше 2-2.50 но може и аз да се бъркам. Бях без очила и не успях да прочета състава, ако някой може да снима и да каже окей ли е.Аз не посмях че три служителки зареждаха до него.

Общи условия

Активация на акаунт