Лидл 137 - По женски...

• 131 405
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 1 980
Уред за бавно готвене имаше в Лидл на Раковски, поне 3 бр. бяха вчера сутринта.
Благодаря! petrova17 благодаря и на Вас!

# 1 981
Май съм изостанала Grinning Каква е тази паста, има ли я в постоянния асортимент? Вчера ми свърши Медикс грил, оказа се доста неикономичен.

# 1 982
Ако някой е ходил днес и е обърнал внимание на спортните дамски клинове и фланелки, моля да сподели хубави и стегнати ли са, изобщо как е материята? Ще се радвам и на снимков материал.

# 1 983
Хлебопекарни има в Лидл на бул Стамболийски в София Hug

# 1 984
Благодаря ви за информацията за хлебопекарните. Съмнявам се в тази обстановка да е възможен трансфер до филиал в нашия град,но поне ще опитам

# 1 985
Трансфер на стоки се прави отново или поне такава беше информацията вчера.

# 1 986

А къде е бил останал един уред за бавно готвене, някъде в София ли? Много искам да се добера до един...

Вчера към 18ч. имаше 2 в студентски град Simple Smile

# 1 987
Ако някой е ходил днес и е обърнал внимание на спортните дамски клинове и фланелки, моля да сподели хубави и стегнати ли са, изобщо как е материята? Ще се радвам и на снимков материал.

Аз тези клинове ги видях още в началото на месеца, когато бях във Франция и клиновете бяха актуални там. Материята е стандартна за лидлски спортни клинове, аз предимно с такива спортувам. На дължина обаче са до глезена, заради което не си и взех. Сутиените обаче са много хубави и си вършат работата дори при интензивно кардио.

# 1 988
  • София
Да, клиновете са 7/8 взех за дъщеря ми, обаче ще видим ,тя е 175 и може да не го одобри с тая дължина.
Изглежда стегнат и хубав, може пък и за мен да остане Grinning .

# 1 989
я, колко хубаво с тази дължина Wink аз съм тапа и ще ми е екстра. не мислех да взимам, но ще ги погледна.

# 1 990
  • Стара Загора
Спортните бюстиета подплатени ли са? Само едното има размер като на сутиен. На снимките в сайта на бялото се вижда, че има като някакви подплънки.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 12:43 от ❇Sisi_91❇

# 1 991
  • София
Да, клиновете са 7/8 взех за дъщеря ми, обаче ще видим ,тя е 175 и може да не го одобри с тая дължина.
Изглежда стегнат и хубав, може пък и за мен да остане Grinning .
Клиновете не са ли дълги?

# 1 992
  • Стара Загора
В каталога на две снимки е снимано момиче с клинове, не са до долу, но не се знае колко е високо. Довечера надявам се да мога да ги погледна.

# 1 993
  • София
Ok, ще ти бъда благодарна, ако пишеш после, за да знам.дали да се разкарвам.

# 1 994
Преди час и нещо се върнах от нашия Лидл (Дружба, Русе), относно клиновете (7/8 са, над глезена, материята ми изглеждаше дебела и от тези, които спарват, не знам дали реално е така, от лидл-ските клинове съм си вземала само безшевни). Сутиените до колкото видях всички бяха с подплънки и добра поддръжка. Синият модел ми хареса, но за жалост бяха останали 4,5 бройки общо, все големи размери (както и от клиновете). Не знам дали хората адски бързо са ги разграбили, или просто при нас не са заредили достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт