Лидл 137 - По женски...

• 131 391
  • 2 174
  •   2
Отговори
# 1 965
Понеже видях, че пишете за лимонови корички - в един друг магазин, доста преди вирусните мерки, забелязах че имаше специална предупредителна табела за цитрусите, че са обработени с нещо за трайност, не помня точен текст, но ставаше ясно, че не е добре да им се стърже и ползва кората (като се подразбираше, че обработката не е правена в магазина, а още преди да стигне до крайната продажба). Та имайте едно наум относно ползването на корите за кулинарни цели.

# 1 966
Аз купувам био лимони когато ми трябва лимонова кора. Иначе на обикновените не смея да им ползвам кората.

# 1 967
И ......като дойдохме пак до козунаците, мисля че в тази тема се тиражираше рецепта за нещо като козунак, но нисковъгелехидратно....със сирена, ако не се лъжа. Дали някой се сеща за рецептата?
Ето я, аз го правих с бри. Сега се чудя откъде да намеря бадемово брашно, като няма в Лидъл:
https://m.facebook.com/LowCarbBg/photos/a.223824238230265/371207 … e=3&source=57

# 1 968
  • Варна
Момичета как са зеленчуците в Лидл. Не съм стъпвала от началото на корона идиотията.....Кварталния плод зеленчук обаче рязко обедня и май ще се наложи днес да ходя.

# 1 969
Момичета как са зеленчуците в Лидл. Не съм стъпвала от началото на корона идиотията.....Кварталния плод зеленчук обаче рязко обедня и май ще се наложи днес да ходя.
Има си всичко. Дори и мрежа авокадо. В Лидъл Младост има количества, цените са ясни. Качеството не мога да коментирам, аз все още пазарувам от плод-зеленчука.

# 1 970
В нашия Лидл има много хлебопекарни, ако някой търси,ама аз рядко ходя и не мога да купя и пратя Sad
Кой е вашият ,да съм подготвена  като ме хвърлят по върбите по телефона, че са изчерпани както обикновено правят

# 1 971
  • София
И ......като дойдохме пак до козунаците, мисля че в тази тема се тиражираше рецепта за нещо като козунак, но нисковъгелехидратно....със сирена, ако не се лъжа. Дали някой се сеща за рецептата?
Ето я, аз го правих с бри. Сега се чудя откъде да намеря бадемово брашно, като няма в Лидъл:
https://m.facebook.com/LowCarbBg/photos/a.223824238230265/371207 … e=3&source=57
Леми, намерих и с кокосово, ако искаш пиши ще ти я пратя.

# 1 972
В нашия Лидл има много хлебопекарни, ако някой търси,ама аз рядко ходя и не мога да купя и пратя Sad
Кой е вашият ,да съм подготвена  като ме хвърлят по върбите по телефона, че са изчерпани както обикновено правят
В Лидл Русе Дружба също има много

# 1 973
Миленски, дай я. И аз се замислих дали да не заместя с кокосово, обаче него го използвам за останалите сладкиши и ми се струва, че няма да стане толкова хубаво Thinking

# 1 974
Преди малко се върнахме. Отвън нямаше хора, но вероятно защото нямаше и охранител. Въпреки това вътре не беше пренаселено. Направи ми впечатление - много оранжеви етикети, много нещо. Цели регали. Не си поставих за цел да запомням, така че информация не мога да дам. Бурканите с месо само - пуешко и пилешко на 2,79, свинско на 3,19.
Разместванията всеки път стават все повече, дано вече са приключили. Сменени са и поставките на етикетите, но явно и на служителите им е още да се ориентират, защото имаше несъответствия. С времето ще улегнат нещата.
Имаше останала една хлебопекарна и един уред за бавно готвене.

Аз все пак оня ден се сдобих с уреда. В момента готви. Покрих продуктите с течност, ама май ще стане нещо между яхния и супа. То е ясно че ще става по метода "проба-грешка". Някъде из книжката с инструкциите май прочетох нещо такова, но реално при бавно готвене би трябвало да става и с по-малко, не знам защо сега сложих толкова.

А къде е бил останал един уред за бавно готвене, някъде в София ли? Много искам да се добера до един...

# 1 975
https://m.facebook.com/LowCarbBg/photos/a.223824238230265/371207 … amp;amp;source=57
Ето и моите запазени рецепти:

# 1 976
Днес ми свърши Циф-ът и отворих почистващата паста от Лидл. Моята ли не е наред, но очаквах нещо с консистенция на крем "Здраве", а поне моята въобще не е паста, а е нещо сухи, чак се рони. Кутията си се отваряше свободно, нямаше такава чупеща се лента, възможно ли е да не е съхранявана правилно и затова да е такава суха, или по принцип си е такава суха?

# 1 977
  • Варна
Точно такава си е и не не е паста. Твърда е като камък. Навлажняваш гъбичката и търкаш с нея по повърхността. Каквото се натрие е достатъчно и чисти идеално. Супер икономична е.

# 1 978
Уред за бавно готвене имаше в Лидл на Раковски, поне 3 бр. бяха вчера сутринта.

# 1 979
В София в Лидл срещу Хит Младост имаше доста уреди за бавно готвене и няколко хлебоперни снощи

Общи условия

Активация на акаунт