Лидл 137 - По женски...

• 131 336
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Пловдив
И аз бях взела есенциите, пробвах доста от вкусовете, но няма да повторя, наистина прекалено изкуствен аромат. Единствено есенцията портокал пасна на кекса ми с Фанта.
Да похваля аз свинските ребра, овкусени с меден дресинг, много вкусни, месото е крехко, бързо се приготвят.

# 1 951
Още преди години са коментирани есенциите. Особено тази с масло Sunglasses Слагам по-малко количество. На мен ми харесват.

# 1 952
Аз ползвам само лимонова есенция от Метро. Много хубав аромат дава . В по- голямо непрозрачно шише е.

# 1 953
  • Пловдив
Още преди години са коментирани есенциите. Особено тази с масло Sunglasses Слагам по-малко количество. На мен ми харесват.
И с масло ли имаше? Или може би още в началото съм я изразходвала и съм забравила, че има такава. Явно са останали спомени само за плодовите есенции при мен.

# 1 954
Тези сега не са ли такива като на снимката? Не съм ги оглеждала в магазина, понеже имам. Моите са малко "антични"- от предишно зареждане, не помня точно откога... Blush

# 1 955
  • Пловдив
Моите бяха същите, и аз от предно зареждане имам, но съм ги махнала от опаковката. Останали са ми с лимон и бадемовите, така не им намерих приложение. А тези с масло и ванилия сигурно първо съм изхарчила.
И се сетих да попитам, хареса ли ви сметаната за готвене, взех 2 бройки, надявам се да е ок. Blush

# 1 956
Сметаната за готвене я харесвам.
Лимоновата есенция би си паснала с козунаците.

# 1 957
  • shumen
Лимонова есенция ползвам за козунаци.

# 1 958
  • In transit
mariat, по-добре настържи кората на един лимон за козунаците, специално лимоновите есенции са много изкуствени.

# 1 959
И ......като дойдохме пак до козунаците, мисля че в тази тема се тиражираше рецепта за нещо като козунак, но нисковъгелехидратно....със сирена, ако не се лъжа. Дали някой се сеща за рецептата?

Мики, аз си стържа лимонова кора. Давах идея за ампулите с лимонова есенция, на които Алис не е намерила приложение.

# 1 960
Тази сметана с червената опаковка нали ставаше и за готвене,не само за разбиване?

# 1 961
Тази сметана с червената опаковка нали ставаше и за готвене,не само за разбиване?
Става си за готвене, аз с такава готвя основно. Просто е по-маслена, докато тази дето е за готвене не става за разбиване, там се иска по-висок процент.
За лимоновите есенции, точно тези не съм ги пробвала как са, но си ползвам по принцип като правя нещо. Нямам вяра лимоните с какво са третирани и не ми стиска да слагам кората им в нещо да я ям... Колкото и да ги мия, все не ми вдъхват доверие. Ако се намери някой да ми подари домашно отгледан лимон, тогава що да не сложа кора... ама обикновено няма кой Grinning

# 1 962
Аз лимонова есенция използвам основно за жито и понякога за кекс. Козунаци не съм правила отдавна.

# 1 963
На гофрети, понички и кексове слагам всякакви аромати Grinning Зимата наблягам малко повече на канела като аромат за кексове/мъфини- вместо есенции. Портокаловите есенции вървят много с шоколадови печива. Лимоновите ползвам по-пестеливо като количество (от опаковката която имам сега дори не съм ги започнала).

# 1 964
В нашия Лидл има много хлебопекарни, ако някой търси,ама аз рядко ходя и не мога да купя и пратя Sad

Общи условия

Активация на акаунт