Лидл 137 - По женски...

• 131 372
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 1 935
Давам идея за патицата- може първо да се посвари разфасована (лесно се разрязва на части), вътрешностите да останат в бульона за супа, да се извадят от него бутчетата и крилата и после да се запекат - с ориз или с картофи. А гърдите може да се отделят още при разфасоването за магре- правя ги, като ги запечатвам първо на тиган и после допичам във фурната на 180 градуса под фолио (вече според вкуса и времето за печене, ако не искате полу-сурово месо за 30-40 минути ще станат готови).

# 1 936
Лидл Дружба в Русе има хлебопекарни

Само в неделя ще пазарувам аз вече . Спокойствие, пълен магазин със стока. Има неща от двете брошури. Но аз някак не смея да вземам от изложените неща от предстоящата брошура. Все си мисля, че не е правилно.

# 1 937
  • София
Щом са изложени кое не е правилно?Ти имаш психическа бариера.

# 1 938
  • Пловдив
Ходих аз...вън нямаше никой, влиза се свободно. Вътре имаше народ. Без маски, един до друг...
Гледах патица и аз, останали 2бр годни до утре, ама не взех. Много надути пакетите бяха.
Взех пакет от новото брашно 2кг. Ако е добро ще е супер, че и цената е трепач Simple Smile
Мая никаква.
Намалена беше 22% сметана за готвене.

# 1 939
  • София
И аз пазарувах днес, нямаше опашка отвън, но вътре имаше много хора. Sad
При нас нямаше.неща от новата брошура, аз искам спортно.бюстие и клин, но ще ходя чак другия уикенд, ако не са изкупени дотогава. Sad
Но пък си взех ликьорче Делукс да си лекувам вечер нервите след работа вкъщи и учене с детето.

# 1 940
Щом са изложени кое не е правилно?Ти имаш психическа бариера.
Да. Аз си поставям бариера, защото съм с мисленето, че стоките са от утре. Макар, че имаше вече отворено и чопнато от тук и там

# 1 941
Щом са на рафтовете, значи са за продаване.

# 1 942
  • София
Аз отивам сега и другото ходене ще ми е чак в събота.Има ли ще взема.

# 1 943
  • Плевен
Някой пробвал ли е комплекта есенции? Дали имат добър аромат? Ванилията им от редовния асортимент е слабичка...

# 1 944
Пробвала съм няколко пъти да купя нещо което е от следващия ден- е, всеки път НЕ става. Или на касата не искат да го маркират, или още в магазина ме спира служител да каже, че е от утре...дори се е случвало просто да поглеждам (без да пипам даже) артикула и да ме "скастрят", че трябва да дойда на следващия ден....Писна ми да се чувствам като ученичка и не взимам нищо по-рано. Гледам другите хора успяват, ама...

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 17:30 от dolce miele

# 1 945
  • Велико Търново
Преди малко се върнахме. Отвън нямаше хора, но вероятно защото нямаше и охранител. Въпреки това вътре не беше пренаселено. Направи ми впечатление - много оранжеви етикети, много нещо. Цели регали. Не си поставих за цел да запомням, така че информация не мога да дам. Бурканите с месо само - пуешко и пилешко на 2,79, свинско на 3,19.
Разместванията всеки път стават все повече, дано вече са приключили. Сменени са и поставките на етикетите, но явно и на служителите им е още да се ориентират, защото имаше несъответствия. С времето ще улегнат нещата.
Имаше останала една хлебопекарна и един уред за бавно готвене.

Аз все пак оня ден се сдобих с уреда. В момента готви. Покрих продуктите с течност, ама май ще стане нещо между яхния и супа. То е ясно че ще става по метода "проба-грешка". Някъде из книжката с инструкциите май прочетох нещо такова, но реално при бавно готвене би трябвало да става и с по-малко, не знам защо сега сложих толкова.

# 1 946
  • Димитровград
Търся настолен циркуляр за дърво. Ако видите някъде, моля да ми сигнализирате.
Димитровград днес имаше една парочистачка и много уреди за прозорци.

# 1 947
Дама Пика, с много малко вода се готви в този уред.

# 1 948
  • Велико Търново
Дама Пика, с много малко вода се готви в този уред.
Е, а де! Има едно изречение в книжката за (както ги наричат) "твърдите" зеленчуци - че когато се готвят такива, трябва да са покрити с течност. Нищо, нататък със сигурност подобна грешка няма да допусна. С изключение на супите, естествено.
Благодаря ти!
След два неуспешни хляба си купихме кухненска везна и хляба почна да става идеален.
Да, търсих, но при нас няма. Ще чакам да пуснат в Лидл.
Ако те устройва,
Скрит текст:
другата седмица ще има в К.

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 08:55 от AnMary

# 1 949
  • София
Някой пробвал ли е комплекта есенции? Дали имат добър аромат? Ванилията им от редовния асортимент е слабичка...
Купих го, но много рядко го ползвам, основно за по обикновени печива и добавям само по 1/2 ампула, много ми е силен аромата , .. нещо като изкуствено ми е, то си е такова, ама ми е прекалено изкуствено.

Общи условия

Активация на акаунт