Кой е прав в случая

• 5 292
  • 150
  •   1
Отговори
# 60
Сирен, забрави да кажеш и са децата. Там пак тя ще опъва щото е женска работа.

Абсолютно, но това е ако е дораснал за деца и изобщо реши да си развали рахата. Щото може да я експлоатира да налива до 30-33 и все да не е готов, а после да я смени с нов модел.

# 61
Наистина не намирам за уместно да обиждате родителите и приятеля ми . Затова ще ви помоля тези, които вече писаха злобни  коментара да престанат

Авторке, наистина ли не се усещаш, че не ти е работа да подпомагаш финансово бабата на автора, след като той не смята, че е необходимо той да го прави. Плащаш си, тоест вашите плащат, за да му топлиш кревата.
Никога не бих се съгласила моя дъщеря да живее при тия условия.
Няма злоба, просто реалността не изглежда добре.

# 62
Бас ловя, че докато момчето се е изучвало, не  се е налагало да работи. Явно бабата го е издържала, щом чак е живеел при тях. Тя тогава не е била финансово затруднена, даже жилището не е било дадено под наем. Но сега точно когато внука се изнася в другия апартамент /и се предполага, че ще и олекне/, тя се чувства толкова финансово затруднена, че задължително трябва да вземе поне 100 лв наем от 17-годишното гостенче. Жива да не бях...
Ако момченцето е мъж, поне храната или сметки може да поеме, ама що. Утре ще и бие шута на малката булка, ако почне много да се пери.

# 63
Хора, прочетох коментарите ви, намерих отговор на въпросите си, но ще ви помоля тези, които пишат груби коментари да спрат.

Не са груби. Реалистични са. Какво ще правиш от сега нататък зависи от теб самата. Simple Smile

# 64
Бас ловя, че докато момчето се е изучвало, не  се е налагало да работи. Явно бабата го е издържала, щом чак е живеел при тях. Тя тогава не е била финансово затруднена, даже жилището не е било дадено под наем. Но сега точно когато внука се изнася в другия апартамент /и се предполага, че ще и олекне/, тя се чувства толкова финансово затруднена, че задължително трябва да вземе поне 100 лв наем от 17-годишното гостенче. Жива да не бях...
Ако момченцето е мъж, поне храната или сметки може да поеме, ама що. Утре ще и бие шута на малката булка, ако почне много да се пери.

Винаги се е давал под наем апартамента на стойност 250-300 лв. Simple Smile

# 65
Винаги се е давал под наем апартамента на стойност 250-300 лв. Simple Smile
Ама не баш винаги, защото когато момченцето е решило да се нанесе апартамента е бил празен. И защо момченцето не дава и той 100 лв, както момичето? Защото момичето е никоя, НИКОЯ и е там за кратко вероятно.

# 66
Хора, прочетох коментарите ви, намерих отговор на въпросите си, но ще ви помоля тези, които пишат груби коментари да спрат.

Не са груби. Реалистични са. Какво ще правиш от сега нататък зависи от теб самата. Simple Smile

Ти ся през форума ли искаш да я разкараш? Съветът ми е да си хванеш някоя работеща с по-висока заплата, ще дава повече, може да стегне на бабата имота.

300 лева е наем на средно смотан ЕПК апартамент със стари мебели в Пловдив.

# 67
И освен това въпреки, че е живял при тях е работил.

# 68
Бих предпочела на 17 г. дъщеря ми изобщо да не е била с мъж, ама знам, че ще имам много здраве. Smiley Така че дали ще живее или няма да живее с момчето, все тая. Ако е свестен - да си живеят. Бих дала 100-те лева за бабчето.

# 69
  • Плевен
И за мен е странно как родители се съгласяват дъщеря им да живее на 17г. с мъж, но това си е техен проблем.
Според мен когато двама човека се събират да живеят заедно, те са общо домакинство и всичко се поема от двамата, кой с каквото разполага го дава за общия бюджет. Нищо не се дели. Т.е., ако момичето получава издръжка да кажем 300лв, мъжа взема заплата например 1500лв., тя от сезонна работа взема примерно 500лв... всичко това се слага накуп и от там се плащат 100лв наем, сметки, храна и т.н. Ако човек не е готов да го прави и се чувства ощетен, си живее сам и не си играе на съвместно съжителство. Тръгнеш ли да смяташ, винаги се чувстваш ощетен. А щом смяташ, значи не си за тая работа.

# 70

Ти ся през форума ли искаш да я разкараш? Съветът ми е да си хванеш някоя работеща с по-висока заплата, ще дава повече, може да стегне на бабата имота.

300 лева е наем на средно смотан ЕПК апартамент със стари мебели в Пловдив.

Неее, не мисля да се отказвам от заплатата ми от близо ~ 1000 лв.

# 71
Не иска да ме разкара по форума, има предвид, че аз имам глава на раменете си и мога да преценя как и с кого искам да живея. Избрала съм него, така че наистина казуса не е защо 17 годишна живее с приятеля си и не мисля че има смисъл да го разисквате в такава насока

# 72
Дечица, да не сте в грипна ваканция или карантина, че нещо почвате да бъркате пързалката...

# 73
А какъв е казуса, дали вашите да плащат на баба му сто лева, за да живееш с този неприятен младеж.

Надявам се да си имаме работа с  трол, а не истински случай, че иначе кофти Simple Smile

# 74
Само нещо да добавя - не можеш да държиш партньора отговорен за действия на роднините му. Те са различни хора.

Общи условия

Активация на акаунт