Кой е прав в случая

• 5 311
  • 150
  •   1
Отговори
# 90
Miroslav, коя е възрастта според Вас след която момчетата стават мъже? Grin

Зависи. Има такива дето стават и на 15, има такива дето и на 50 са мамини синчета.
А има и такива дето цял живот гледат детски. 😎

# 91
Не е до възрастта а до мисленето, когато си достатъчно съзрял то се разбира , съответно мога да кажа, че няма точна възраст, когато сам се издържаш и поемаш отговорност, когато уважаваш другите си пораснал

# 92
  • София
Редно е бабата да поиска по-висок наем, защото 100 лв. са нищо, а кой ще ги плаща - според договорката. Ако бях на мястото на бабата, щях да поискам пазарен наем за удоволствието двамата да си играят на семейство.

# 93
Казусът беше за наема. Исках просто да разбера кое е редно и кое не, понеже тепърва ще се сблъсквам с предизвикателствата на живота. И второ имаш си работа не с трол а с човешко същество  Iris04.

В такъв случай отваряй си добре очите и мисли. И по големи жени от теб са се опарили от такива ситуации. Гледай си учението, животът на възрастните няма да изБяга.

# 94
Какви филми гледаш, няма особена връзка с това колко си отговорен..дали разбра?

# 95
Какви филми гледаш, няма особена връзка с това колко си отговорен..дали разбра?

Ооо.. значи всичките лекции по Психология на личносното развитие са били лъжа. Sad

# 96
Психология на личносното развитие са били лъжа. Sad

Като те гледам, дори не си запомнил правилно как се пише предметът...

Интересно какво работиш...

# 97

Имах 5 по БГ, за съжаление. Така че ми е простено едно "Т" да забравям. ☺️

# 98

Интересно какво работиш...
Печатна грешка на всеки може да се случи, престанете вече да се заяждате

# 99
Успя да омаеш приятелката, че си много точен и коректен, подбирайки избирателно кои мнения да ѝ навреш в лицето...Кротни се малко сега.. А тя един ден може и да се осъзнае. Не знам, дали някога ще се почувстваш мъж, но си обсебващ тип за мен.. Не оставяш приятелката ти сама да си прецени странични неутрални мнения, от страх да не прогледне какъв си реално, може би..

# 100
  • София
Като майка на 3 дъщери около тази възраст, директно казвам, че от тази тема ми се догади. И като майка на все още малък син, започвам да паля свещи да не се опрадава някой ден за собствената си неспособност да бъде самостоятелен и отговорен с това, че е недорасляк.

# 101
Успя да омаеш приятелката, че си много точен и коректен, подбирайки избирателно кои мнения да ѝ навреш в лицето...Кротни се малко сега.. А тя един ден може и да се осъзнае. Не знам, дали някога ще се почувстваш мъж, но си обсебващ тип за мен.. Не оставяш приятелката ти сама да си прецени странични неутрални мнения, от страх да не прогледне какъв си реално, може би..

Не знам колко по-коректно и точно да се изразя от това, че й повтарям, че съм педофил и че тя се захваща с такъв. Simple Smile Всеки сам си кове съдбата. Най-вече родителите й, на които съм казвал точно това същото.

# 102
Сигурно те търпи, заради уникалното ти чувство за хумор и неустоимата самоирония. Браво. Имаш си един верен фен.

# 103
Това не беше печатна грешка, беше неграмотност. И тоя човек ще се пише психолог и ще ми говори за личноСНо развитие? Айде бе майна...а може някой да го пусне и даскал да стане.

# 104
Този явно си прилага на малката недоученото по психология - той и вика "Лош съм", а тя го защитава срещу всички.

Моме, скоро ще разбереш, че хората се гледат по делата, но явно още време трябва да мине Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт