Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 941
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 505
И аз харесвам Поли Моли.
Да, гледах и аз на бързи обороти, това за актьора .... много трудно да отвориш гугъл Neutral Face или по скоро се прави на ударена, за да и пишат коментари.

# 2 506
Златка Райкова със "златна бизнес  възможност", разбира се, на тема корона вирус, да не вземе да изпусне момента да припечели и тя. Доста бързичко трие коментари обаче...
Скрит текст:

Изтрит коментар :
Скрит текст:

# 2 507
Тъй като гледам, че Йокото изтрила видеото, може ли някоя да каже за какво е било ако сте го гледали?

# 2 508
Тъй като гледам, че Йокото изтрила видеото, може ли някоя да каже за какво е било ако сте го гледали?
Има го в линк от съфорумка на предните страници, можеш да го изгледаш.

# 2 509
Сега е времето да се правят парички от страховете на хората...ДИЗАЙНЕРСКИ  Маски, ЧУДОДЕЙНИ елексири... Днес видях друго, дентален кабинен предлага промоции на услуги от 16 до 22 март..
Пир по време на чума............
Ивана си е самовлюбена и егоцентричната... Същата, като Валката.. Всеки им е длъжен на милите принцеси...

# 2 510
Примоции, я! А моят зъболекар затвори кабинета още миналата седмица. Ама друго си е да обмениш малко вируси като за последно, на примоция 🤦🏻‍♀️

# 2 511
Ивана със сигурност се откроява като супер егоист спрямо Боби, чак ми е жал за него. А Валери освен тъпа и стисната е и страшна лъжкиня..

# 2 512
Някой да каже на Ивана, че кръст и талия е едно и също.

# 2 513
+1.
Както и че прекалява с думата "скандален"...

# 2 514
Скрит текст:
Скрит текст:

И те така.. 😂

# 2 515
Златка Райкова със "златна бизнес  възможност", разбира се, на тема корона вирус, да не вземе да изпусне момента да припечели и тя. Доста бързичко трие коментари обаче...
Скрит текст:

Изтрит коментар :
Скрит текст:
Откъде да купя #Джимджифил?

# 2 516
Скрит текст:
Скрит текст:

И те така.. 😂
Веднага се сетих за Валчето, като видях тази карикатура...
Скрит текст:

# 2 517
Ще "захапя" Джойката по друг параграф,макар че тя си измива ръцете с "консултирайте се с лекар преди .." и ходи като пъдар после да им прави забележки кой какво казал,как го казал,спомням си и на Петкановица и беше обърнала внимание.Афиширайки кой какво пие като добавки,статии,мнения бълвани във фб, се достигна до там,че изкупиха вит.Д-то даван за профилактика при деца,нямат дечицата Необходимото им!
Няма вит.Ц,няма Селен, ням Цинк..скоро няма да има вит.А,вит.Е,парацетамол,азитромицин ,т.н./за нашия град това наблюдавам/

П.с.Да,и мм затвори кабинета,имахме редица планове,всичко на 180гр.се обърна,само аз да работя  е голям удар по джоба,но не рискуваме аз да заразя него,а той неговите пациенти, или обратното,каквито и мерки да се вземат,а всичко като разход си върви.Някои хора и без доход останаха,та аз няма да мрънкотя.Да сме живи и здрави е най-важното!

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 18:39 от BaklavaTa

# 2 518
+1.
Както и че прекалява с думата "скандален"...

И кое им е сканалното на тези снимки.?  И кое им е смешното. ?Това са просто периоди от живота на всеки. Модата е била друга. Всички имаме такива снимки. За времето си са си били модерни. Нищо особеено. Напълно нормално. На фона на днес са демоде-но за миналото не са били. Всички ходихме със сиви и светли сенки и светли червила,с вафли в косите,брокати и дънки с ниска талия. Супер много преувеличава.

# 2 519
Леле, каква трагедия щеше да бъде, ако тоалетчиту беше останало за другата година...
На това момиче, май животът се върти само около това какво да облече и къде да се снима 😶

Общи условия

Активация на акаунт