Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 920
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 535
Не я упреквам Маги за торбичките точно сега. И аз принципно ползвам многократни, но тези дни взимам еднократни, които изхвърлям. "Пазарър" е ясно, че е печатна грешка, не правописна. Във втория пост не разбрах грешката: Избягвай найлона = Избягвай го.

# 2 536
Въй ,това ли е новата мода вече от телефона да ти се мятка 2 метра въже .Боже,Боже какво ли ще измислят още бедна ми е просто фантазията да си го представя.Ако стане модерноо и тухли 4-ки,вместо дамски чанти,ще призная модните диктатори и дизайнери.Обаче еваала на Иванка,добре следи трендовете.Първа кипра е ,за първи път го виждам това някъде ,но определено не е моето и няма да е яхна тая вълна.Леко ми е абсурдна,ма какво разбирам аз от мода и тенденции !
Иначе и за видеото да кажа нещо .Ивана ми беше много тъжна,обезверена,отегчена и личеше от километри,че насила го снима.Дори и тона и беше един такъв апатичен.Лицето много издава,Ванче!След като нямаш мотивация и желание не прави насила нищо,не се получава.И още нещо повтори 4-5 думи (които забравих,но едната е не знам)по хиляда пъти,не те ли издразни и наби в главата докато го обработваше?

# 2 537
Не я упреквам Маги за торбичките точно сега. И аз принципно ползвам многократни, но тези дни взимам еднократни, които изхвърлям. "Пазарър" е ясно, че е печатна грешка, не правописна. Във втория пост не разбрах грешката: Избягвай найлона = Избягвай го.
Няма грешка във втората част. Снимката е да покаже именно "Избягвай найлона". Тя го е написала и апелира към това, не аз. За мен е важен и личния пример. Все пак нали са инфлЮенсърки..

# 2 538
Гледате ли лайфа на Теа и Наум?

# 2 539
Сравнително забавно беше видеото на Ивана, различно и неангажиращо. Можеше да бъде около 15-20 минути и пак да каже всичко, без да се повтаря. Винаги ни е смешно като гледаме стари снимки, не е нужно да ни е срам или да се чудим. Тенденциите се менят толкова бързо вече, че в днешно време и снимка от преди година да видиш, е възможно да се зачудиш защо така си се облякла или гримирала. Само ала Лейди Гага обувките бяха покъртителни и не мисля, че някога са изглеждали ок, освен като част от сценичен костюм.
Направи ми впечатление, че я харесах най-много с тези дрехи, с които тя не се харесваше. Черните поли по тялото - едната с коженото яке и другата с дантелата от моминското парти, й стоят страхотно, по мое мнение. Дрехи по тялото й подхождат чудесно.
В същото време тоалетът във видеото наистина не изглеждаше добре. Това съчетание от материи - дантелен сутиен + пуловер + сатенено долнище, както и на цветове - черно + бежово + синьо-зелено с орнаменти + грима + несъвместими като вид и цвят бижута - изобщо не ми хареса.

# 2 540
Как се гледа видео:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 541
Как мислите дали Полина наистина не пуска новите аксесоари за коса в сайта си, защото я е грижа да не излизат хората от домовете си и да имат досег с куриери ИЛИ просто не й пристигнала стоката от Китай?

Иначе новата колекция на Денина Мартин е страхотна - бялата риза и роклята са невероятни.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 20:00 от Анонимен

# 2 542
Няма грешка във втората част. Снимката е да покаже именно "Избягвай найлона". Тя го е написала и апелира към това, не аз. За мен е важен и личния пример. Все пак нали са инфлЮенсърки..

Проблемът е, че вирусът остава и по текстилни материали за определен период от време и Маги вероятно не иска да го внася вкъщи/пере чантичките след всяко пазаруване.

# 2 543
Какви са тези рекламки за по 1000 лева!!!?
Я вижте тука за какви суми говорим😂😂😂

# 2 544
  • MJF
Ивана е с два вида колиета в два различни цвята. Обеци, които нямат нищо общо по дизайн с останалите бижута. Сатенена пижама/ долнище с принт и подаващ се потник с богата черна дантела. Добавяме и шарен шнур от устройството й. Всичко това е завършено с ярко червило.
Само аз ли не разбирам как всички тези елементи си кореспондират?
Страшни аутфити наблюдаваме създават.
С този цвят на косата ми е състарена. Преди имаше по-свежо излъчване.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 20:27 от FugeeLa

# 2 545
Гергана по-комична няма как да бъде, разпаднал й се е проект за 10 хиляди, ау леле...много ни е зор

# 2 546
Хахахха да бе 🤪 и едни мармот...

продавам тука едни кичозни тенекийки с петорна надценка, ама не бих желала хората да ги купуват от скука 😂😂😂
Скрит текст:

# 2 547
Хахахха да бе 🤪 и едни мармот...

продавам тука едни кичозни тенекийки с петорна надценка, ама не бих желала хората да ги купуват от скука 😂😂😂
Скрит текст:

Това мадам "3-ти март" ли е?

# 2 548
Честито Съединение, да! 😁

# 2 549
Сега гледам последното видео на Ивана. "Колежката" им блогър в HK - Соня- не изглежда като да я познават /знаят. Някой случайно да знае кой е блогът ѝ? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт