Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 365
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 660
Аз съм малко съм озадачена. Жена, която прави видеа по 40 минути, за себепознание, медитация, книги и т.н. как точно описанието под новата й снимка е равно на темите, които я вълнуват УЖ?

П.С. Намерих “зайко” ака Котана.

# 3 661
Идвам и аз да се изкажа за рускините: много добре знаят как да им се случват нещата, които искат. Те са си сила в това отношение.
А дали всъщност "мотаят на малкия си пръст мъжете" или просто са се научили как да комуникират в своя полза, няма значение.

Преди няколко години и аз попаднах на Лариса Ренар и доста интересни неща научих. Това, което ми направи впечатление е, че общо взето жената трябва да играе 4 роли:
да е домакиня (да се грижа за дома, мъжа, децата), да е момиче (да запази кокетството, вярата в чудесата, дори наивността донякъде), да е любовница (да не  пренебрегва интимните отношения и винаги да са редовно) и да е кралица (да си е самодостатъчна, да си има нещо свое, в което "гори").

Факт, че ако една жена съумява да се справи с всички тези неща ще е  желана и търсена. Рускините си го могат. Не знам как, но са си цяла школа, що се отнася до взаимоотношения. И според мен може да се взима пример от тях.

Видеото на Полина и Патрик ми допадна (като изключим качеството, но предполагам са го правили вечер, когато Макси спи).
Патрик изглежда много спокоен, разбран човек. Хареса ми, че се е съгласил да застане пред камера и да говори. Усеща се, че подкрепя Полина, което е супер. Направи ми впечатление как я гали по крака или по косата. Ами, ако наистина го беше заставила да прави това видео, едва ли щеше да се държи така. При мъжете всичко си личи.
Пожелавам им да се задържат заедно, харесват ми като двойка.

Иначе не смятам, че професията му е кой знае колко велика, че да се коментира как тя едва ли не го е хванала, заради това.

# 3 662
Прегледах новото видео на Капитонова набързо... 330лв за храна за един човек ми се струва множко.... Ние с мъжО за толкова двамата ядем хаха

# 3 663
  • София
Прегледах новото видео на Капитонова набързо... 330лв за храна за един човек ми се струва множко.... Ние с мъжО за толкова двамата ядем хаха
Не съм го гледала още, но за колко време  са тези 330 лв, за седмица?

# 3 664
С риск да се повторя - между инфлуенсър и рекламно лице, разликата е огромна.
Няма кой да ме инфлуенсне за цигари и наргилета, защото не съм пушач. Втръснало ми е да виждам една определена марка във всеки клип или натрапчиво и неестествено позиционирана кутия на всяка втора снимка. Дори на непушачи. Ясно ми е как стоят нещата с рекламата на алкохол и цигари, но не искам да казвам как бих описала излъчването на снимка на бременна жена с цигара/наргиле в еди каква си поза. Тук не става въпрос дали човекът по принцип ти е приятен или не. Марката директно ме отблъсква, която и ще да е. За обръщение тип "Госпожа", има ли смисъл въобще да се коментира..
Плачевен е фактът на какво одобрение се радват подобни снимки, на колко положителни коментари и на колко харесвания. Това е истински тревожното.

# 3 665

За период от 17 февруари до 9 март, което не е месец, както тя беше упоменава във видеото

# 3 666
  • Варна
Не съм го гледала още, но за колко време  са тези 330 лв, за седмица?

За месец. Аз сега го гледам като каза, че това е сумата само за купените от нея храни, не е включвала сумата по заведения!

А, извинявам се съвсем в началото на видеото написах коментара.

# 3 667
Изготвяне на хранителни и тренировъчни режими от необразовани и неквалифицирани хора, за мен трябва да е подсъдно. Всеки втори фитнес инструктор копи пейства режим от пиле, ориз, зелена салата и риба, какво да говорим за влогъри, решили да изкарват пари от това.

Капитонова какво планира в това отношение? Има ли квалификация?

Аз броене на всяка калория до момент на вманиачаване не приемам за добър пример на младите и уязвимите. Такова нещо е ок при определени здравословни състояния. Познавам дори лекарки, с опит, които заради комплекси от теглото и външния си вид, буквално губят разсъдък и се подлагат на тежки диети. Така че не само деца и неинформирани са податливи. При нея наблюдавам и сравнително еднообразно хранене. Плюс непрекъснато разни сосчета, барчета, прахчета и не знам си още какво от прозис ли е, какво е. Тренира сравнително интензивно почти ежедневно. Къде е споделила да има образование на нутриционист, инструктор, каквото и да е, че да води каквито и да е било мероприятия?

Валерия Липоветски много си изпати имиджово с един проект за фитнес приложение, добре, че има достатъчно акъл и не е лакома, та го обсъди с последователите уж само като идея и навреме овладя положението. А тук самопровъзгласили се за специалисти продават добавки, копират режими от нета, вярва им се само защото са слаби/оформени. Това е някаква ужасна неинформираност и невежество, да не говорим за какви лични и обществени проблеми подсказва.

# 3 668
Не съм го гледала още, но за колко време  са тези 330 лв, за седмица?

За месец. Аз сега го гледам като каза, че това е сумата само за купените от нея храни, не е включвала сумата по заведения!

А, извинявам се съвсем в началото на видеото написах коментара.

Значи ако си ядеше само вкъщи отиваме х2 хаха

# 3 669
  • Варна
....което според мен се е трансформирало в друг тип ED - дали орторексия, дали друга обсесия с храненето. Аз самата съм страдала 12г. от почти всички форми на хранителни разстройства и отлично знам до какво води този тип броене на калории. Най-вече ме притенсява как тийн аудиторията ѝ ще започне да ѝ подражава. Нали това е ролята на инфлуенсърите. Още в първото ѝ видео, което изглеждах, ме заболя сърцето, щом си представих как би ми се отразило, ако бях попаднала на момиче като нея, когато започна и моят проблем като малка. Щях да си кажа - ето, тя е здрава, с енергия, хубаво тяло. Значи и аз така мога.

Разбира се, за някого броенето на калории може да е от помощ, но може и да е изключително опасно. Аз лично съм си изчислявала дори марулята на кухненска везна и съм записвала грамажа с абсолютна точност, дори и 43,44г. да е била.  И знам колко неусетно се случват нещата. Сигурна съм, че момичето не го прави с тази цел, а за да си развие канала в тази сфера, тъй като там са ѝ спонсорите, но не мисля, че примерът да се мери буквално всяка лъжица кисело мляко е най-удачният, имайки предвид аудиторията. Добро тяло може да се поддържа и без тази мания.

Абсолютно да! И в моите очи като човек минал през това е крайна обсебеност. И аз съм теглила малинки и знам как влияе на психиката да го правиш. Абсолютно неуместно е младите да подражават на такъв тип инфлуенсър. Иначе има нелошо съдържание Капитонова, но и това ме дразни мен.

Иначе коментарът на Биляниш е просто потресаващ...недоумявам наистина ли го е написала и наистина ли грам не й пука щом си изкарва "паричките"  .... отново супер лош пример. Въпреки че според мен и тя е в категорията на подрастващите, независимо, че смята да е майка.

# 3 670
За мен реконструирането на Антоанета хич не е плавно, просто децата са прекалено малки, за да осъзнават какво се случва действително.
Ако бяха в друга възраст, нещата съвсем нямаше да стоят така.
Не знам от кога са се разбутали с Фичко 2, но той беше тук до към април/май, с Филяка е от юни някъде. Това, ако е плавен преход, не знам какъв е резкия 😃
И преди някой пак да отиде в крайност - не, не казвам да не поглежда мъж до пенсия.

Филяка си е лапешар, отнася се добре с децата, защото са си близки по ъкъл.
Приема ги като забавление и занимавка. Фичко беше същия.
Не виждам нито един от двамата да поема същинска отговорност в отглеждането им, като родител и партньор.
Въобще не ми изглежда, че Филяка подхожда сериозно към връзката им.
Сори, но обарванията и клатенията по градинки са присъщи за пуберите.
Не мисля, че ако един стабилен мъж уважава жената до себе си, ще се държи така унизително с нея.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 14:06 от Вαнилия ~🦋~

# 3 671

За период от 17 февруари до 9 март, което не е месец, както тя беше упоменава във видеото

Ами за 20и повече дни 330лв е добре. Като се предположи че мъжа по принцип яде повече в смисал иска всяка вечер мръвка както се вика е добре 330лв

# 3 672
Оставяйки Капитонова на страна, аз съм по-възмутена и ядосана на тази дама
Скрит текст:
, която без никаква квалификация си ПРОДАВА планер/програма или каквото е там за колосалната сума от 100 лв, мисля че в момента уж е намалена.

Адски е обидно спрямо хора, които влагат цялото си време и енергия за  изготвянето на режими, тренировки и т.н. за всеки един индивидуален човек, и изведнъж някой решава, че може да изкарва пари на гърба на хората, без да има нужната квалификация (нито по тренировки, нито по изготвяне на хранителни режими). Друго лошо впечатление ми направи също така, че едва ли не промотира веганството като най-правилният начин на хранене и на живот (цитирайки разни статистики, колко полезно било и колко болести може човек да избегне)... Адски съм ядосана и афектирана, такива хора ми действат негативно...

# 3 673
Скрит текст:

Ами за 20и повече дни 330лв е добре. Като се предположи че мъжа по принцип яде повече в смисал иска всяка вечер мръвка както се вика е добре 330лв

Сумата не е толкова голяма, когато става дума за цял месец. От това, което съм видяла тя яде в тях през 80% от времето си. Ако тези 300 лв. ги разделим на дните, се пада по 10лв. на ден.

# 3 674
Според мен в последното си видео Капитонова не цели да каже колко харчи на месец, а да покаже, че не е толкова скъпо да се храниш здравословно. Очаквах да покаже само Скир и Лаваш, но беше напазарувала абсолютно нормални неща, които всеки може да си позволи.

Общи условия

Активация на акаунт