Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 072
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 710
Деси е любимка на форума, защото е интелигентна млада жена, майка, приятна за слушане. Все едно си на кафе с нея. Не е приятна заради шкафа под мивката, а заради цялостния "вайб" - приятна, откровена, приказлива. Домакиня. И тъй като все пак форумът е бг-мама, моето виждане е, че е нормално да има повече асоциирали се с домакиня, отколкото с млада държанка с чанта за 3 бона. Заради това може би е харесвана Деси, а Виктория - не.

# 1 711
Не отричам, че Деси има хубав изказ, но самият й тон ме напрегна в последното видео. За мен е скучна, дори леко досадна.

# 1 712
Гана Гучито е най-безмозъчното и нагло същество, което съм виждала някога. Гнус ме е от всичко, което е тя.
Сее вируси в двата най-големи града в България супер безочливо, а след това се кара на хората, че се опитвали да спрат разпространението на вируса със запасяване с храна.

А вижте какво беше публикувала... Тя имала ли е гаджета изобщо???
Скрит текст:

Деси ми е много приятна, много сладкодумна и умна Simple Smile
За Капитонова съм малко на кантар. Това с коронавируса ми дойде малко туу мъч. Не мисля, че е работа на инфлуенсърки да дават мнения, защото все още и лекарите не са наясно със спецификата на самия вирус. Подкрепям тези, които препоръчват взимането на мерки и дават информация.

Не зная коя е Ида, но поклон за идеята ѝ. Браво, момиче!! Heart

# 1 713
Кратки видеа на български език за презентационни умения - https://www.youtube.com/channel/UC8wEKZCS__9JePncYimv6kA?view_as … l6lN9_B1ctPUpTbnI - не съм гледала засега, но реших да постна.

# 1 714
Главната причина поради, която симпатизирам на Деси е че е истинска. Скучна, досадна, бъбрива, тъжна, весела, няма фалш или поза при нея. Че тя говори с повече страст за купи за сервиране и маски за лице отколкото половината инфлуенсърски за мечтания живот, който уж живеят, да ходят по кафета, екскурзии, молове и да се снимат по цял ден. Искрено ѝ се радвам, дано си остане същата винаги.

# 1 715
Ивана в тази поза и прическа ми прилича на Г-жа "Искрено и лично", Миглена Ангелова. 😄

# 1 716
Ивелина от Stylish Toast, която много хвалех преди, току-що ме загуби като последовател. Омръзна ми да си меря всяка дума, да търся положителното у всеки, а най-накрая някой да влезе, да чете избирателно и после да говори. Цитирам сторито й от вчера със снимката на книгата на Мел Робинс - 5 - секундното правило - КАК ДА ПОБЕДИМ КОЛЕБАНИЯТА, ДА ОТКРИЕМ СМЕЛОСТТА И ДА ПРОМЕНИМ ЖИВОТА СИ: "В един популярен сайт за майчици ме оплюха, че съм "залитнала" по психологическа литература, но Мел Робинс я слушам от 2016"

Дори не знам откъде да започна. Не знам дали това е оправдание за пред себе си или аудиторията, или изтъкване, че и тя е много коментирана тук, НО:
1) Не знам откъде идва множественото число, след като въпросната литература коментирах само аз.
2) Знаем ли какво означава да бъдеш "оплют" ? Това, че някой е изказал мнение, при това 1 човек, което мнение дори не е критика, далеч не е ОПЛЮВАНЕ. Обидила ли съм я? Обвинила ли съм я?
3) Ироничното "популярен сайт за МАЙЧИЦИ" не й прави чест. Освен ако аз, "оплюващата", не съм го прочела с грешна интонация. Ама малко се съмнявам.
4) От психологическа л-ра до психологическа л-ра има ОГРОМНА разлика. Особено в 21в., когато не искам да казвам какви хора издават книги, които се продават като бестселъри, за сметка на качеството и изкуството.
5) ЗАЛИТНАЛА не съм използвала случайно, напротив. При добри източници, относителен самоконтрол и подбиране на информацията, може да бъде полезно, градивно. Но когато загубиш връзка с реалността и заживееш в собствен свят, аз го възприемам като "залитане". Дали при нея е така, не знам, но съм го предположила и съм го написала. Това е мнение, а не обида, камо ли оплюване. И то е изградено на база промяната в поведението и в социалните мрежи, мненията, които изказва, начина на изразяване и т.н. Ако се чувства добре - чудесно, да бъде жива, здрава и щастлива.

Подобно самочувствие и неприемане на коментар, който дори не е критичен, на мен отново ми говори за "залитане", обаче. И това го наблюдавам и при други. Всеки да прави каквото намери за добре, ама няма нужда от подобно преувеличаване.

# 1 717
Изводът е, че са единици тези, които приемат различното мнение като нещо градивно.

# 1 718
Аз дори не съм очаквала да го приема или да се променя. Споделих просто своето виждане на база промяната. Ако тя се чувства ок - не дължи обяснение. Даже го написах с една идея загриженост, защото е споделяла, че си има някакви проблеми, а в такива ситуации/периоди, човек е още по-податлив. Както и да е, всичко хубаво й желая, но не ми направи хубаво впечатление с това. Можеше да го спомене и по друг начин, след като толкова държи, а не в тон - и мен ме обсъждат в мамата, ама не ми пука, пък и там нали ги знаете какви са. Останах с такова впечатление.

# 1 719
Фичко и Латинка нямат ли спалня, брЯ ?! 🙄
😆😆😆
Скрит текст:

# 1 720
Тия двамата са ми като някви цигани.

# 1 721
Дано да са в ремонт, че иначе това е поредната модерна бохо клошария...

# 1 722
Ивана в тази поза и прическа ми прилича на Г-жа "Искрено и лично", Миглена Ангелова. 😄

Тъкмо су чудех кое ми е познато. Ти го каза с две думи.Същата е!

# 1 723
Бащата на Пепе учи Филяка да кара ски 🙂.Като гледам доста се разбират ,"новия зет " е приет добре 😁

# 1 724
Ивана наистина ли каза, че в последната година и нещо не си фотошопва снимките, а само слага "цветова обработка"? Уау...

Общи условия

Активация на акаунт