Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 072
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 725
Бащата на Пепе учи Филяка да кара ски 🙂.Като гледам доста се разбират ,"новия зет " е приет добре 😁

Дано,  дано, смятам, че Филяк 3 може да повлияе в положителна посока на Пепон. Вижда се някаква органична непоносимост към него от страна на Пепон, но ако тя успее да я преодолее - според мен може да се задържат като стабилна двойка и ще е за нейно добро само.

# 1 726
Аз съм скептична към тяхната (не)връзка.
Само да ѝ се усмихне някой по-инстаграмъбъл и му е била шута на Фифи.
Даже и на традицията да се казва Филип ще изневери, стига да се вписва подобаващо в ляйфстайла ѝ.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 23:47 от Вαнилия ~🦋~

# 1 727
Изглежда че Ю тюб са върнали канала на Типично https://www.youtube.com/watch?v=lRzOS2qEZJo

# 1 728
Оф, тази не знам защо я следвам. Опитва се да е забавна, ама на моменти ми е противна.
Скрит текст:

# 1 729
  • София
Тая ГАНА...ТЪПО парче, ей!
тя самата НЕ спази карантината от 14 дни, а тръгнала да обяснява.Аз не съм се "запасила" с храна с цел да се тъпча, а да избегна местата с много хора.
Плюс това всеки човек се запасява с дълготрайни храни с дълъг срок на годност, НО ТЯ Е ТВЪРДЕ ТЪПА ДА ГО РАЗБЕРЕ.

# 1 730
Деси е любимка на форума, защото е интелигентна млада жена, майка, приятна за слушане. Все едно си на кафе с нея. Не е приятна заради шкафа под мивката, а заради цялостния "вайб" - приятна, откровена, приказлива. Домакиня. И тъй като все пак форумът е бг-мама, моето виждане е, че е нормално да има повече асоциирали се с домакиня, отколкото с млада държанка с чанта за 3 бона. Заради това може би е харесвана Деси, а Виктория - не.
Ти току що застреля Деси толкс. Да, няма да й е много приятно, че е любимка на домакините. Какво, гадно е да си просто любимка на домакините!
Държанка?! Кой използва още тази дума?🤣 Пък и какво лошо има да си клатиш краката и да ти подаряват чанти за 3 бона?

# 1 731
Много съм се запритеснила за Галчето Симеонова. Сега като затворят фризьорските салони ще трябва да си мие косата сама Disappointed Relieved

# 1 732
Леле за Галка-малка не се бях замислила. Горката сигурно Цвети ще иде у тях да ѝ я измие с любимите ѝ Доори.

Гуца е ужасна и по-добре да замълчи, защото много затъна напоследък.

Напоследък гледам N J, защото е една от малкото редовни. Нашите влогърки се отдадоха на голяма почивка. Надявам се малко да наваксат сега покрай почивните дни, за да има за какво да съскаме.

Гледах Деси, Маги Сан, Капитонова- не ме натоварват, предпочитам ги пред Ивана, Златена и т.н. Капитонова си личи, че е кифла, но я харесвам. Допада ми доста и предизвикателството Чист дом, като визия също, изглежда поддържана и чистница.
Доста се смях като прочетох, че Ивана не си била обработвала снимките, та тя не оставя част, която не е обработена. Стана ми жал за кучето, че не намерила време да го разходи, а чакаше Боби. Осъзнай се жено, по-цял ден си стоиш вкъщи, поне това може да свършиш, също и топла храна за мъжа си вечер, не само да го тъпчиш с измислените веган храни и салати. Това е насъсках се за днес. 😄

# 1 733
Горките всички. Нито продухване, нито маникюрче, нито молче.
 КъдЯ ще си снимат кафето? 🙄
Поне Валерката ще се наспи най-после!

# 1 734
Тя Валерката ще си го нарисува с фотошопа кафето Wink

# 1 735
Че що да е лошо да си любимка на домакините? Тя си гледа децата, показва видеа предимно с такава насоченост, нали не очакваме да е любимка на момичета, които се интересуват от мода, примерно?

Очевидно, за някои хора, няма нищо лошо в това, да си клатиш краката за 3 бона, ама не мисля, че точно в тоя форум много жени биха се асоциирали с подобна личност. И "държанка" доста често се използва, дори и във форума, и не само в тая тема. Simple Smile

# 1 736
Да, забравих за пластмасовият й реквизит. 😂

# 1 737
Оф, тази Радост Тодорова така и не спря да се пули и да дава акъли. По всяка твма компетентна, повтаря едно и също. Такава като нея да не ти е в къщата...

# 1 738
Очаквах точно това да се случи. Да се фукат как носят маски . Да се правят на интересни всички
Скрит текст:

# 1 739
Изглежда че Ю тюб са върнали канала на Типично https://www.youtube.com/watch?v=lRzOS2qEZJo
Сигурно Пепе е сложила този розов филтър на клипа 🤔

Общи условия

Активация на акаунт