Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 043
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 815
Съжалявам, че ще го кажа, но за мен Йоана Йоко, е изключително некомпетентна, повърхностна и не искам да казвам още каква, че ще получа бан. Заради такива изказвания като нейните и манията и за хранене, си заслужаваме съдбата. Харесвах я, но вече ми е противна.

# 1 816
Валери има и хормонални проблеми, напълняването й не е случайно и обикновенно в такъв случай се работи с още 2 вида лекари, за да има адекватно лечение.

Как пък реши , че има хормонални проблеми от няколко качени кг. ? И ти не си права да правиш такива заключения по няколко клипа и снимки.Най-вероятно е качила , защото яде сладко и въглехидрати на поразия.Като гледам всички сте много чувствителни на тема кожа , но не мога да се съглася с това , че няма проблем  Валерката да маже 200 пласта грим и всичко да е ок.

# 1 817
Аз не съм сигурна, но при хормонален проблем мисля, че се качват рязко и много кг наведнъж.
Докато Валката каза, че е качила 6кг или нещо подобно, което не е много.

# 1 818
6 кг. не са нищо , при хормонални се качва много по-бързо и повече кг.А тя си похапва доста сладко - нали все търсиха с Мартин тортички и латета.

# 1 819
Тази Кристина Янева бясна, че им отменили полета... Интересно ми е като си дойде, ще бъде ли 14 дни под карантина

# 1 820
Момичета, хормонален проблем е много общо понятие. Някои хормони и проблеми си лекуват с хранителни добавки и медикаменти, които са доста усъвършенствани.  Та, не е необходимо човек да качи 20 кила, ако лекува дисбаланс на някой хормон. Много е индивидулно-кой е хормонът, какъв е подходът на лекарят. Та няма общоволидно правило за всеки от тези случаи.
Абсолютно! А и лекарствата за акне също влияят на хормоните, холестерол, кръвна захар и изобщо част от показателите. Тези, които са пили роакутан (например) знаят, пише си го на листовката. Всъщност призовавам тези, които се заяждат, да прочетат листовката, за да видите колко сериозно е това лекарство и лечение на акне. Плюс това Валери е писала в коментари какви типове лекари е посетила, отговаряйки на въпроси, така че не си правя изводи от въздуха или на база симпатии. Аз дори не я харесвам, но се включих да я защитавам покрай подигравателния коментар на Лора. Въпросната потребителка хем критикува, че Валерия поства по-рядко от Нора снимки без грим и говори за акнето, хем като постне видео с кожа без грим почват подигравките.

Не виждам смисъл от заяждане между потребителите, не виждам и смисъл от злобни коментари и оценки как едната инфлуенсърка се е оправила за под 6 месеца с еди какъв си продукт, а другата да бъде обсипана с подигравки, че няма добър резултат.  Всяка кожа е индивидуална и адмирирам Валерия, че посещава необходимите лекари, следва лечение и й желая бързо да постигне желания резултат. Радвам се и за Нора, която се е оправила благодарение на спонсора й и тяхната продуктова гама.

# 1 821
Колкото и да е повърхностна Валерката, дано не приема Роактуан.

# 1 822
  • Wonderland

За нея по - голям проблем беше, че за кратко време и загубиха куфара.

До фалит ще доведе паниката, не вируса 😂😂😂😂😂😂😂

Въобще днес инстаграм е страшно скучен - всички са изпаднали в някакви дълбокомислия сякаш за пръв път им се налага да останат вкъщи, сякаш няма да видят хора в следващите 10 години.

Ма МОЛЯ ТЕ, ти знаеш ли какво е един месец без брънч в 1920 Sad

# 1 823
Аз съм притеснена колко допълнителна  работа ще им се отвори сега на Валка, Ивана и Пепе. Няма да могат да си правят ноктите в салоните. Ще се върнат в първобитнообщинския строй да си ги правят в домашни условия 😂 Добре, че съм свикнала да си ги правя сама от край време .

# 1 824
Не ми се струва да в качила Валери?

# 1 825
Аз съм притеснена колко допълнителна  работа ще им се отвори сега на Валка, Ивана и Пепе. Няма да могат да си правят ноктите в салоните. Ще се върнат в първобитнообщинския строй да си ги правят в домашни условия 😂 Добре, че съм свикнала да си ги правя сама от край време .
За ноктите на Ивана може и да няма разлика със сегашното състояние.

# 1 826
Не мога да повярвам, че ще се съглася с Валери за нищо, но намирам отговора ѝ в Инстаграм за съвсем нормален. Да, имаме нужда и от хора, които не се паникьосват и ми писна да mute-вам хора, защото всички са подхванали една и съща тема и я дъвчат до откат. Казах ти и преди няколко страници, ще си повторя, надявам се инфлуенсърите да продължат да си се придържат към обичайното съдържание, защото вирусологията и епидемиологията не са им в експертизата на почти всичките.

А, и на Валери, не я намирам за чак пък толкова проблемна нейната кожа, може да бъде къде по-зле. Никой не си избира да има акне.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 21:42 от Dalindrah

# 1 827
Нещо във вида на Йоко безвъзвратно си замина,беше много красива преди,  харизматична, сега с този нос е по-скоро с нахална физиономия, преди я харесвах много. Сега в комплект с вида й, въпреки поправката на носа, като я слушам как се мъчи в иг да мисли, направо и аз съм за бан. Не можела да си обясни, определено не може, не само тя, и още много самовлюбени егоисти, саможивници. Защо правят заключения и следят изгодни на тяхното мнение статистики , не бързайте не хора, не правете такива изказвания. Нека минат 3 месеца, ще видим глупави ли са тези мерки, ограничаващи ли са свободата, или напротив, били са даже недостатъчно строги. Тръгнала да се прави на много умна, нз подразних се и с тоя нос, направо не е същия човек, не ме вдъхновява изобщо..

# 1 828
Скрит текст:
Момичета, хормонален проблем е много общо понятие. Някои хормони и проблеми си лекуват с хранителни добавки и медикаменти, които са доста усъвършенствани.  Та, не е необходимо човек да качи 20 кила, ако лекува дисбаланс на някой хормон. Много е индивидулно-кой е хормонът, какъв е подходът на лекарят. Та няма общоволидно правило за всеки от тези случаи.
Абсолютно! А и лекарствата за акне също влияят на хормоните, холестерол, кръвна захар и изобщо част от показателите. Тези, които са пили роакутан (например) знаят, пише си го на листовката. Всъщност призовавам тези, които се заяждат, да прочетат листовката, за да видите колко сериозно е това лекарство и лечение на акне. Плюс това Валери е писала в коментари какви типове лекари е посетила, отговаряйки на въпроси, така че не си правя изводи от въздуха или на база симпатии. Аз дори не я харесвам, но се включих да я защитавам покрай подигравателния коментар на Лора. Въпросната потребителка хем критикува, че Валерия поства по-рядко от Нора снимки без грим и говори за акнето, хем като постне видео с кожа без грим почват подигравките.

Не виждам смисъл от заяждане между потребителите, не виждам и смисъл от злобни коментари и оценки как едната инфлуенсърка се е оправила за под 6 месеца с еди какъв си продукт, а другата да бъде обсипана с подигравки, че няма добър резултат.  Всяка кожа е индивидуална и адмирирам Валерия, че посещава необходимите лекари, следва лечение и й желая бързо да постигне желания резултат. Радвам се и за Нора, която се е оправила благодарение на спонсора й и тяхната продуктова гама.

Извинете, но къде Валери е споменавала, че има хормонален проблем. В коментарите единственото нещо, което казва, е че посещава дерматолог, от който я беше много страх. Във видеото, в което споделя за проблемите с кожата сама казва, че за състоянието си е допринесла с използването на почистваща четка.  Не мога да приема сериозно човек, който не се интересува кое трябва да използва, когато има проблеми и кое не. Със съветите си, които дава в тези рутини може да подведе много момичета за това как да се грижат за кожите си.

# 1 829
Гергуца е такава лицемерка..
Изгледах и новото видео за превенция пряко сили и се отабонирах! С какви очи говориш за превенция при положение, че не си спази 14 дневната карантина!
Изключително рядко ме дразни някоя от нашите инфлуцки щото просто не ги вземам много на сериозно, а по-скоро като фон докато правя нещо, но това момиче ме агресира! Рядко антипатична персона..

Общи условия

Активация на акаунт