Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 863
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 175
Сега пуснах видеото, впечатление от първите няколко секунди: лъха ми на нещо просташко и елементарно отвсякъде, странен вайб 😀, тъмбнейл, привличащ внимание на гърба на други хора. Смешен и неуспешен опит за оригиналност. Безсмислено, изсмукано от пръстите от скука и липса на идеи и тотално несъответствие със съдържанието й.

Едит: Май съм с поредни коментари, извинявам се.

# 2 176
Аз още преди няколко седмици споделих, че във видеото за ринопластиката Йоко изкоментира нещо, което аз бях написала в темата тук.
Ама иначе е над нещата Йоанчето, спор няма Sunglasses
От видеото с другата Йоанна спомените ми са, че Йоко коментира, че разбрала случайно за темата, ама като видяла какво се пишело, повече не влезнала и един вид и е под нивото.
Поредната, която се опитва да си вдига акциите на гърба на форума.

# 2 177
Тъпо видео, Йоко!

И тоя нос...ах, този нов нос! Само на мен ли очите ми са постоянно в ноздрите й? Laughing Имам чувството, че са така вирнати нагоре, защото Йоко много държи съдържанието на носа й да е видимо за целия свят и е помолила доктора да ги направи точно такива по тази причина. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 178
Здравейте, момичета! Не съм чела от една седмица и има много да чета назад. През това време ви оставям линк, към видео в нов канал на Йоанна Йоко. Само на мен ли ми се струва, че чете коментарите от тук?

Скрит текст:
Сега го загледах това девойче, не бях попаднала на нея преди. След като така и така чете тук, препоръчвам й да си изчисти малко правоговора, че не можах да й изтърпя мякането в туй "тъй зъбавно видиьо".

# 2 179
За това Йоко съм чела само тук.
Много силен акцент. Откъде е?

# 2 180
Първо ми заприлича на сливенски,  ама после май спомена Русьи, докато говореше за себе си.  Дано в готвенето повече я бива, отколкото в иронията, за последното се изисква и доза интелект все пак.

# 2 181
Хайде, навъртях и аз малко трафик на Йокото.. пфу, как ме е яд!
Е, още един коментар си познах - за реформираната жрица на любовта. Joy Ми така изглеждаш, Йоанче и така звучиш - абсолютна простакеса. Също изглеждаш леко неадекватна в това видео. Надявам се, че нямаш проблем с нервите. Цунки!

# 2 182
https://www.youtube.com/watch?v=COqxLes_ois Стан празнува 7 години в Ютюб

# 2 183
Опит да остроумничи Йоана,но защо на гърба на нейните колеги.Да си беше правила гаргара на неин гръб,по този начин не пада по-долу от коментиращите гадости ,на които се присмива.Колкото и да се напъвате и да се пените истината е,че българските инфлуенсъри- не ставате.Малцина са тези със качествено и смислено съдържание,които се отличават от масата ,която разчита на ПР-пратки и спонсорства и хвали всичко наред за поредното лосионче.Нито снимки,като снимки.Нито съдържание към тях,за привличане на интерес-нищо.Видеа се снимат само ако има събитие,пратка или спонсорирано видео.Лъжи на килограм само ...вашите вълнуващи тайни проекти

# 2 184
  • Някъде там
Да започнеш нов канал с лъжа.
Чудничка си Йоко....
Напрегнала се била, ами следвай си собствените съвети, че да не си напрегната. Не влизай тук и не чети.
На някой нужни ли му са обосновки къде ги виждаме тези лъжи, че нали някои имат и такива изисквания ?

# 2 185
Какче, недей се напъва повече.
Леля вече е заето от Коци, пък разсъждаването не ти се отдава...
нема смисал 😉

# 2 186
Ей, Йоко мощно се срина, имаше летящ старт, поне за мен, когато я открих много се зарадвах, показваше рокли и даде заявка за нещо по-различно. Тотална издънка, но явно не може да търпи  Леля да не си покаже характерчето. Пак казвам, носът й може да е нов, но обликът, който имаше преди безвъзвратно изчезна, може да не се харесва и да се мъчи да се развлича така, като създаде канала.
Познах всички коментари, тя си ги е извадила прилежно, понеже това бяха много, много стари коментари, месеци назад, някои от тях.
Ако не съм чела в бг Мама, бих се объркала дали хейти хората зад коментарите, или колегите си  Simple Smile

# 2 187
Тая Йоана направи носа и ѝ се качиха бързо акциите.

Йоанке, изчакай да спадне отока поне бе душа.

Досадна, скучна, тъпа и високомерна.
Поне ще има хубав нос след 1 г.

# 2 188
И това постоянно “лельосване” е, за да й се казва колко добре изглежда и как въобще не прилича на 30+.

# 2 189
  • Стара Загора
Йоко-то избива комплекси, защото отново не й е станало нослето, както трябва. :Д :Д

Общи условия

Активация на акаунт