Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 847
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 190
И това постоянно “лельосване” е, за да й се казва колко добре изглежда и как въобще не прилича на 30+.
На 30+ ли е? Че тя е по-инфантилна от Валери и се държи като настъпан пре-тийн.

# 2 191
Даже не се и усмихнах. Просто не й се получава. Изобщо. А не й се получава, защото да умееш да боравиш със сарказъм, който бтв в гениалните й потребителски коментари е с Ъ, или поне с ирония, трябва да си чел много книжки, и много да ти сече пипето. И освен това не й се получава, защото коментарите са самата истина.

# 2 192
Лелчето на какви вещества е била докато е снимала това видео? Или нещо я е хванала лелченска криза. И откъде го извади тоя селски акцент... Пълна селянка и комплексарка. И лелка.

# 2 193
И това постоянно “лельосване” е, за да й се казва колко добре изглежда и как въобще не прилича на 30+.
На 30+ ли е? Че тя е по-инфантилна от Валери и се държи като настъпан пре-тийн.

Да, май на 32-33

# 2 194
  • Някъде там
Това с "неизглеждането" тя ли го е изцепила ?😄
Съжалявам Йоко, но си изглеждаш не на 30+ на 35+ изглеждаш. Един нос не е достатъчен...Понякога вътрешното състояние се отразява на външното, ако ме разбираш ?

# 2 195
По повод видеото на Йоко ще кажа само, че по-тъпо видео не съм гледала... Нито и се получават шегите, нито каквото и да било. А защо ли говори за себе си като "леля" не знам, но може би иска да се прави на интересна и да и се казва колко е "млада". Ако чете тук наистина да оправи себе си, канала си и т.н, защото хич не е харесвана, за да коментира чуждите недостатъци.

# 2 196
Видеото на леля Йоко е 🤮  Доста се постара в началото да изглежда, че сякаш наистина търси коментари под видеата на другите, но не се получи. Ако ги беше показала тези коментари.... Ама нали са извадени от тук🤔🤔🤔 Просто искаше да "нахрани" колегите си (лично мнение), а гласът ѝ толкова много се разтрепери, когато стигна до себе си..... Явно е доста трудно да живееш с мисълта, че не може всеки да те харесва.

# 2 197
Ейй, какво им стана на всички с тая бг мамма. Те повече от нас стоят в темата ..

# 2 198
Подозирам, че 80% от гледанията на клипа на йокото са от потребителки тук, слабо йоко, най-бързо от всички показа душата си и простотията си.

# 2 199
Йоана и според мен си изглежда на 33+, даже не бих се учудила да е на 36. Поддържана жена е определено, май няма особено изразени бръчки, но просто излъчването ѝ е такова, също чертите. Според мен и на 25 си е изглеждала по-голяма.
А за новия нос... явно аз съм от онези консервативни хора, които не приемат такива неща. Разбирам да ѝ беше изключително крив/дълъг/топчест, но не, преди даже беше по-добре според мен, по-интересен. Сега е със стандартния нос на повечето жени в България, които имат правена ринопластика.

# 2 200
Не знам как сте успели да издържите цялото видео на Йоана, аз не можах. И със стария нос ми харесва повече, повече характер добавя.
Полина се е завърнала, тези които предположиха лазерна корекция на зрението са уцелили. Аз дори не предполагах, че има сериозен проблем с очите, мислех, че носи очила за фасон и някое друго дребно диоптърче.

# 2 201
Тази й ринопластика е ревизия. Предишния й нос не си е "нейния" и беше "интересен", защото беше в резултат на неуспешна ринопластика. Може би мнението ми е непопулярно, но на мен сегашния й нос ми харесва как се е получил. Нямам идея как е изглеждала преди първата операция и не мога да коментирам дали е имала нужда.

# 2 202
Йоанче, прочела си ми коментара за Валериййййй. Бях попитала колко е висока, но защо не прочете докрай?! Интересно ми беше,  дали наистина е толкова висока, защото на снимки краката и винаги са хубави и дълги. Струва ми се, че четеш само това, което ти е удобно и което става за дъвкане. И аз съм от Русе, но съм на километриии от твоят акцент! И това да го включиш във видео другия път!

# 2 203
  • софия
Ох, Йоко, Йоко, опитваш се да си забавна, ама не ти се получава. 99% от коментарите са от темата, но за едно поне си права - много преигравате и заливате ютуб и итг с простотията си. Явно се надпреварвате кой ще изкопае дъното по-дълбоко.

# 2 204
Абсолютна деградация от работохолиците на БГ youtube! Едната се чудя кой подред “проект” да запази в тайна, другата слиза пред блока, с предварително направено кафе, ама така лекичко, небрежно, сякаш излязла от Старбъкса, че да си направи снимка пред каравана!!! Ай стига! И се намерила една, която седнала и чете коментари, ама до половината, ‘Щото, след средата, може да се окаже, че коментара всъщност най-вероятно е с цел (градивна) критика или да кажем с някаква умисъл. Все повече зациклят на едно място! Никакви идеи, никакъв “мерак”! И защо, не седне и не прочете и наистина стойностните коментари, които са написани изключително възпитано, супер ОК и един здравомислещ човек, би си взел бешежка?

Общи условия

Активация на акаунт