Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 902
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 280
Crystal Noir,
съгласна съм, страшна е! Купувам всеки продукт, който издаде в колаборация с която и да е марка 😁 Книги, фитнес-екипи, ацаи-пюрета, протеинови барчета 😅
Но съм забелязвала, че трие коментари, след снимките от Малдивите имаше коментари, че напоследък е започнала да качва по-предизвикателни снимки, въпреки че преди е била против това(имаше една, на която е без горнище и прикрива гърдите си с кокосво орехи, май?), коментарът имаше над 100 лайка и след минути го нямаше. 🙈
Хм, аз не съм я "хващала" да трие коментари, напълно възможно е - има толкова висок engagement rate, че е невъзможно да се проследи дали и какво трие. Напоследък действително качва по-предизвикателни снимки, аз не ги намирам за пошли/вулгарни, а и в крайна сметка тя стана известна с тялото си, но определено границата е тънка и е възможно да я прекрачи скоро, ще видим. Нищо нейно не съм купила до момента, в Германия загледах книгата ѝ, но моя начин на хранене не е базиран на растителноядно хранене до такава степен и не я купих, не би ми влязла в употреба. Забравих да я похваля и за игрите - аз не участвам, но си спомням че преди Коледа сподели, че освен ежедневните игри с награди, се е свързала с всичките си партньори (а те не са какви да е, а Victor & Rolf, Puma, GHD...) и ги е помолила за допълнителни награди за своите последователи, което ми направи добро впечатление, дори условията не бяха абсурдни (от типа тагни 29 приятелки, сподели в стори и т.н.) Наскоро лансира и английската версия на книгата си, направи ми впечатление, че преводът от немски на английски е възложила на брат си, стори ми се мил жест, без да коментирал дали той се е справил професионално със задачата, но мисля, че цялото ѝ семейство работи при/за нея. Сега следя с интерес как обзавежда и ремонтира "парижкия си апартамент в Карлсруе", както тя сама го нарича.

# 2 281
Кристал , какво ползва за миглите си , ако искаш и на лични.

# 2 282
И аз съм на същото мнение за снимките й, за сега съм ок с тях, все пак са плажни, а и са естетически издържани.
Книгата е супер, тя е писала всичко сама, правила е всички снимки на рецептите, обработвала ги е, всичко е изпипано до най-малкия детайл, при нашите инфлуенсърки скоро няма да видим такова ниво 😁 Иначе има и рецепти с месо в книгата ако все пак решиш да си я вземеш.
Игрите също са супер и съм доказателство, че наградата отива при победителите 😁

# 2 283
Кристал , какво ползва за миглите си , ако искаш и на лични.

Основата на Клиник Lash Building и спирала Benefit They’re real, намерих и интервю, в което казва, че ползва само тях + извивачка.

# 2 284
Благодаря!🤗

# 2 285
https://www.instagram.com/p/B94CG2vlWhJ/ Ох , поредната , която ще ни кара да тръпнем какво ли ще е златното яйце.Аман вече.Много важно дали ще има момче или момиче.

# 2 286
https://www.instagram.com/p/B94CG2vlWhJ/ Ох , поредната , която ще ни кара да тръпнем какво ли ще е златното яйце.Аман вече.Много важно дали ще има момче или момиче.
Защо трябва да има и тест на снимката?

# 2 287
Защото снимката от лекарския кабинет не е достатъчно голямо доказателство. 😉 Друго си е теста.

# 2 288
Не ми е известна дамата, но добре, че не показва в клип как си прави теста.

# 2 289
Оф, к'во ни пука?!?! След космите от клипа на Лина не искам да гледам повече клипове за обявяването на бременност и пол.

# 2 290
Благодаря ви за канала на Памела Heart
Страхотни тренировки. Малко преди това поспортувах в нас Simple Smile
Опитвала съм се да тренирам вкъщи, но все не ми се получава.
Бях пробвала с Фитнес инструктурката Румяна, но не ме кефи тя и не се амбицирах.

# 2 291
Виж канала на Sanne vander, не са и рудни упражненията ,самата тя е много симпатична и позитивна. Има много видеа ,за постигане н резултат в рамките на една седмица.

https://www.youtube.com/channel/UCrGItwxRyFT-Q41KO4jXIlQ

# 2 292
Crystal Noir,
съгласна съм, страшна е! Купувам всеки продукт, който издаде в колаборация с която и да е марка 😁 Книги, фитнес-екипи, ацаи-пюрета, протеинови барчета 😅
Но съм забелязвала, че трие коментари, след снимките от Малдивите имаше коментари, че напоследък е започнала да качва по-предизвикателни снимки, въпреки че преди е била против това(имаше една, на която е без горнище и прикрива гърдите си с кокосво орехи, май?), коментарът имаше над 100 лайка и след минути го нямаше. 🙈

Адекватни ли са рецептите в книгата? Бих поръчала, за да я подкрепя Simple Smile

Аз спортувам всеки ден (за щастие имаме мини фитнес стая в офиса и сме взели всички мерки за безопасност), но ще й изпробвам тренировките. Много приятно момиче, да, но на мен ми е малко стерилна. Обичам хора с мнение, дори да е изказано с риск да си навлекат ответна реакция. Твърде... likeable ми е. Но факт, каквото съм видяла от нея като колаборация, е на страхотно ниво, напълно в унисон с личния й бранд и си личи, че е вложила труд.

Eдит:  Прозрачният гел за вежди на Анастасия действително е БЕТОН! Цената му е леко ужасничка, но с кеф ще я дам, след като изхабя второто си мини-подарък.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 17:39 от bambinnah

# 2 293
Стори от Дария Сименонова, не е влогър, но то вече всеки инфлуенсва в ИГ - много ми е симпатична и земна.

Домашно за някои наежени фръцли - ето как може да се реагира на отправена забележка.
Скрит текст:

# 2 294
Сладурана!

Общи условия

Активация на акаунт