Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 863
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 265
Леле, защо ми трябваше да го гледам това видео. Довечера, няма да мога да заспя, ще го сънувам тоя нос сигурно. По едно време така се бях взряла вътре в него, че даже спрях да слушам.
Обаче за минута и кусур сьелскьят акцьент ньи льичьи толкус мноу йи ньи дразньи всьякъш.

# 2 266
Не мисля, че някой е възмутен от една правописна грешка. Да, всички допускаме такива, не сме безгрешни.

Неадекватна е отсрещната реакция обаче - изтриване на коментара, блокиране, поправяне и все едно нищо не е било.
Ами кажи едно благодаря за корекцията и готово. Няма драма.

# 2 267
Аз я харесвам много Памела, страшно е красива и видеата и са много добри.

# 2 268
КОя е тази леля, дето така се е сипнала на Yogurina?

# 2 269
Йоана йоко.

# 2 270
Аз я харесвам много Памела, страшно е красива и видеата и са много добри.
Памела има разни корекции, но са правени с мярка и резултатът е чудесен. Много я харесвам 🙂

# 2 271
Няма лошо, важното е , че резулатът е страхотен.

# 2 272
Интересно ми е какво отговаря Ели, но не я следя. Ще погледна тази Памела

# 2 273
Ели е загубила близък човек януари февруари, затова е отсъствала.
Ето от някои от сторитата й -много адекватни включвания.
Скрит текст:

Гането тренира и готви на мръсната си печка
Скрит текст:

# 2 274
И аз тренирам с Памела Райф, лятото спечелих билети за концерта на Ед Шийрън от нейна игра и си писахме малко, оттогава винаги ми отговаря, когато й пиша, въпреки че има над 4 милиона последователя...

# 2 275
Гането да не готви шкембе чорба...😁😁😁

# 2 276
И на мен ми е отговаряла Памела, последно я питах какво точно ползва за миглите си, че са направо уау, обясни подробно коя основа и спирала комбинира. Оставам с впечатление, че държи на обратната връзка, не трие коментари, отзивчива е и полезна.

# 2 277
И аз съм ЗА информирането на фирмите или отговарящите за тях агенции, при подобни случки. Понякога нещо може да убегне и е добре да знаят с кого работят и за какво плащат.

При някакви груби нарушения ОК, но публичен линч и сезиране на кого ли не за една правописна грешка...
Нека този, който никога не е допускал нито една грешка в служебен мейл примерно, да хвърли първия камък. Аз не бих могла.
А профилът на Данонино си е съвсем легитимен. Дали те сами са си го създали и си го поддържат или агенцията им и дали по време на извънредно положение са на линия да следят и да отговарят ежедневно на съобщенията на всички профили на клиенти, които движат, е съвсем друга тема. Масово компаниите в момента са в силно намален състав, хора са освободени или в неплатен отпуск и е разбираемо да не отговарят веднага.

Нямам предвид единични грешки, нито конкретния случай. Говоря при някакви грандиозни гафове, какъвто една дама неотдавна направи, както и при невъзпитание от страна на инфлуенсъра при общуване с последовател.

Общо взето коментарът ми е „в подкрепа” точно на отделите и агенциите, които няма как да са с очи навсякъде непрекъснато и макар да трябва са подбират хората, с които работят, няма как винаги да отговарят за тяхната работа/грешки.

# 2 278
Crystal Noir,
съгласна съм, страшна е! Купувам всеки продукт, който издаде в колаборация с която и да е марка 😁 Книги, фитнес-екипи, ацаи-пюрета, протеинови барчета 😅
Но съм забелязвала, че трие коментари, след снимките от Малдивите имаше коментари, че напоследък е започнала да качва по-предизвикателни снимки, въпреки че преди е била против това(имаше една, на която е без горнище и прикрива гърдите си с кокосво орехи, май?), коментарът имаше над 100 лайка и след минути го нямаше. 🙈

# 2 279
Ако на някой му е любопитно, в момента в стори Таня Герданова
 /gerdana.by.gerdana в инстаграм, има и блог/ разказва за пътуването си до Доминикана от последните дни, затварянето на летищата и т.н. Още като сподели, че заминават ми се стори супер безотговорно, даже се чудех дали да не я постна тук. Но пък сега ми е любопитно да чуя как точно се случва това извънредно прибиране на нашенци, решили да попътуват в тази криза.

Общи условия

Активация на акаунт