Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 847
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 250
Да, точно така.

# 2 251
И аз съм ЗА информирането на фирмите или отговарящите за тях агенции, при подобни случки. Понякога нещо може да убегне и е добре да знаят с кого работят и за какво плащат.

Йоана, спри, излагаш се. Аз съм от тези във форума, на които им трябва доста материал да коментират някого негативно, но да пишеш по този начин е връх на невъзпитанието и самочувствието без покритие. Ако нямаш желание да водиш конструктивни разговори, не обичаш негативни мнения и не можеш да се владееш в такива ситуации, си в правото си да подминеш коментар или дори да го изтриеш. Хиляди пъти е по-добре от това да обиждаш, да се правиш на велика, да заплашваш с блокиране. И аз съм против хейта, но в коментара такъв не виждам. А тонът му е саркастичен, защото си решила да се правиш на интересна и откровено лъжеш откъде са коментарите. Такива изцепки "дай си телефона да звънна да те питам" са ми толкова махленски и елементарни, че даже не е забавно.

Crystal, на кой профил писа и не получи отговор, и от кой ти отговориха? Питам, защото от време на време "почиствам" акаунти, които следвам, та да знам ако има нещо фалшиво/неофициално.

# 2 252
Виждам повече смисъл във видеото на NJ от кравефермата,отколкото творчеството на някои родни влогърки за година назад.
П.с.Мерси лельо,че направи канал за нас,оценявам усилията,няма проблем да запълваш с нашия форум времето,в което се чудиш какво да правиш ,лоша реклама няма,нъл'тъй.
Наред е видеото на Йоанна от Кипър,ще ми бъде интересно да видя какво е снимала,много спомени ме връщат към този остров.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 15:16 от BaklavaTa

# 2 253
  • In The Middle Of Nowhere

Според мен изобщо не е така. За мен е по-скоро като скромен, обран човек. Но прост в никакъв случай.

# 2 254
За първи път чувам за тази Йоко ...
Гледах видеото за хейтърите , което е снимала в колата...Първите 7 години, тотално й липсват...
Беше доста забавно,когато изброяваше, че да си хейтър не се изисквало квалификация,можело да си тъп,можело да си грозен, стар , млад и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ , можело да си БОЛЕН ??!!?????!!! Всмисъл???!!  Само да вметна, че и да си инфуелнсър не се изисква КВАЛИФИКАЦИЯ, както наблюдаваме..Като гледам, въпросната  Йоко също няма капацитет... Средните пръсти бяха сигурно потвърждаване , колко е интИлигнтна...Я, чао... : )))

# 2 255
Даже изтънчено звучи това за нея. 😁Простачка ѝ приляга повече.
E, че тя баба си беше изтънчена в сравнение с въпросната.
Разчекнала се в инстаграм, но иначе много важна и иронизираща.

# 2 256
Скрит текст:
Скрит текст:

Нова порция бисери от ВалериЕ. Това момиче май и 1 мозъчна клетка няма...
Някой неблокиран да пише на кухото да пусне захарта в блендер. 😂😂😂

tuali, разсмя ме с глас😂😂😂😂😂😂😂Благодаря хахаххах

# 2 257
Йоко деца има ли?

# 2 258
Crystal, на кой профил писа и не получи отговор, и от кой ти отговориха? Питам, защото от време на време "почиствам" акаунти, които следвам, та да знам ако има нещо фалшиво/неофициално.
Писах на @danonino_bulgaria в Инстаграм, там не отговориха, отговор получих от ФБ страницата на Данон във фейсбук. Дали е фалшив, дали се ползва само за игри въпросният профил в Инстаграм - не знам, но при положение, че Данонино е под шапката на Данон, не е редно да се твърди, че официален профил на Данон България в Инстаграм няма.
Някой гледа ли Памела Райф? Много ми харесват видеата ѝ с тренировки (повече от на Румяна, например), следя ѝ и двата акаунта в Инстаграм, присъствието ѝ в социалните мрежи също ми допада, споделя на немски и английски, ако някой се интересува. През уикенда аправи седмичен график с домашни тренировки за всички онези, които са под карантина, но искат да тренират, а вчера сподели, че за два дни тренировките ѝ са гледани над милион пъти. За мен тя е пример за инфлуенсър, досега не съм я хващала в противеречие между думи и действия, рекламно лице е на доста марки, но считам, че всички те кореспондират с имиджа ѝ.

# 2 259
Йоко има деца, да. Момче и момиче.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 15:18 от Анонимен

# 2 260
Тепърва ще берем плодовете на извънредното положение - няма фитнеси, кафета, брънчове, ресторанти и една по една ще изтрещят. Канала на Йоана и сторитата на Валерката са само първата реколта.

# 2 261
  • София
И аз съм ЗА информирането на фирмите или отговарящите за тях агенции, при подобни случки. Понякога нещо може да убегне и е добре да знаят с кого работят и за какво плащат.

При някакви груби нарушения ОК, но публичен линч и сезиране на кого ли не за една правописна грешка...
Нека този, който никога не е допускал нито една грешка в служебен мейл примерно, да хвърли първия камък. Аз не бих могла.
А профилът на Данонино си е съвсем легитимен. Дали те сами са си го създали и си го поддържат или агенцията им и дали по време на извънредно положение са на линия да следят и да отговарят ежедневно на съобщенията на всички профили на клиенти, които движат, е съвсем друга тема. Масово компаниите в момента са в силно намален състав, хора са освободени или в неплатен отпуск и е разбираемо да не отговарят веднага.

# 2 262
О, и аз тренирам с Памела. Не съм се интересувала много от нея като инфлуенсър, само скоро се изненадах колко е млада. Нищо не знам за колаборации, личен живот и т.н., но видеата, светлината, музиката ми действат мотивиращо.

Идеята на Йоко не е лоша, реално това са реакции на коментари, правено е много пъти. Тони Попова би направила готино такова,  но защото има чувство за хумор и самоирония, на Йоко и' липсват.

# 2 263
За първи път чувам за тази Йоко ...
Гледах видеото за хейтърите , което е снимала в колата...Първите 7 години, тотално й липсват...
Беше доста забавно,когато изброяваше, че да си хейтър не се изисквало квалификация,можело да си тъп,можело да си грозен, стар , млад и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ , можело да си БОЛЕН ??!!?????!!! Всмисъл???!!  Само да вметна, че и да си инфуелнсър не се изисква КВАЛИФИКАЦИЯ, както наблюдаваме..Като гледам, въпросната  Йоко също няма капацитет... Средните пръсти бяха сигурно потвърждаване , колко е интИлигнтна...Я, чао... : )))

Да, то тия нейните "изисквания" за хейтър като гледам важат с пълна сила и за това са станеш "инфлуенсър" - куцо, кьораво и сакато вече си има за такъв, без да има нещо градивно да допринесе, може да не си първа прелест или много умен, възпитанието и изказа ти да са на  позорно ниско ниво, ама ето, станал недосегаем инфлуц там. Тя, улицата, е двупосочна...

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 17:10 от tuali

# 2 264
  • софия
Ели  отговаря на въпроси в Инстаграм, като сподели, че има причина за отсъствието й последните месеци. Доста адекватно отговаря в сравнение с "колежките" си, които са компетентни по всяка тема.

Общи условия

Активация на акаунт