Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 863
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 235
Щом ти се плаща, ще си вършиш работата съвестно. Това изглежда като отбих номер нейното. А като им носеха данонино в големи кутии като подарък с балони пак ли са били тагнали несъществуващия профил ?

# 2 236
Така е, но това е работа на съответната фирма да следи кой как си върши работата, не наша. Щом и те не се справят, запомням, подминавам и другия път си взимам Активия, вместо Данонино. 😁

# 2 237
Така е, но това е работа на съответната фитма да следи кой как си върши работата, не наша.
Мога да си дам обратната връзка на която фирма пожелая, при това го правя учтиво и аргументирано, та дори само една да си вземе бележка, пак има ефект. След като съответната фирма/фирми не следи как рекламното лице презентира съвместната им колаборация, съм свободна по свое усмотрение да им посоча очевидната издънка и не бих спряла да го правя, когато имам възможност и желание за това.

# 2 238
Ти можеш да правиш каквото пожелаеш със свободното си време, но щом го споделяш тук и аз мога да коментирам мнението си по въпроса. 😉
Дори и една фирма да ти отговори, че е шокирана от правописа на инфлуенсър Х, съм сигурна, че съвместната работа с Х няма да бъде спряна. Ако правописът беше толкова важен за фирмите, сами щяха да проверяват публикациите на Х и У. Дори се съмнявам въобще да се свързват с тях и да им правят забележка, както ти вероятно очакваш.

# 2 239
Ти можеш да правиш каквото пожелаеш със свободното си време, но щом го споделяш тук и аз мога да коментирам мнението си по въпроса. 😉
Ти коментирай каквото желаеш, но не обобщавай чия работа е да следи кой как си върши работата, било то наша или ваша. Не желая да влизам в безумни спорове кои сме ние и кои сте вие съгласно твоето окачествяване.
Едит: далеч не говоря само за правопис в случая, след чутовния гаф на Полина съм много склонна да вярвам, че Допелхерц занапред не биха допуснали да не проверят текста и по-точно съдържанието му, което Полина възнамерява да представи на аудиторията си при една бъдеща колаборация. Остави на мен да преценя дали ефект от моята обратна връзка има.

# 2 240
  • София
Данон нямат профил в Инстаграм. Данонино имат Wink

# 2 241
  • софия
Скрит текст:
Скрит текст:

Нова порция бисери от ВалериЕ. Това момиче май и 1 мозъчна клетка няма...

# 2 242
Аз също съм "За" информирането на компаниите, които плащат за реклама. Още повече с този тип поведение на инфлуенсърките. Ако бяха реагирали нормално, никой нямаше да се занимава...

Йоана удари дъното. Какъв е този език и тази наглост? Предлагам и нея да не я коментираме много. Мястото ѝ не е тук. Да се съберат с Лещата и да коментират двете колко са велики и коментирани в БГ-мама в 5 страници.

# 2 243
Под нас имам предвид тези, които сме се събрали “да обсъдим блогъри и влогъри”, а не да проверяваме/коригираме маркетинговите ходове на фирмите, с които работят.

# 2 244
Данон нямат профил в Инстаграм. Данонино имат Wink
И понеже имат поддържан профил, затова трети ден не получавам отговор на въпроса си?
На Данон писах, че се свързах с профила на Данонино, т.е. много добре знаят на кого съм писала и от кого очаквам отговор, който не получих. Данонино все пак е под шапката на Данон.

# 2 245
Баба ми такива като леля ви Йоко ги наричаше простакеси.

# 2 246
Имах една преподавателка в университета, която много често използваше израза "семпъл човек", е видях днес в действителност, какво е семпъл човек.

П.С. Не е хейт, а самата реалност.

# 2 247
Баба ми такива като леля ви Йоко ги наричаше простакеси.

Даже изтънчено звучи това за нея. 😁Простачка ѝ приляга повече.

# 2 248
Скрит текст:
Скрит текст:

Нова порция бисери от ВалериЕ. Това момиче май и 1 мозъчна клетка няма...
Някой неблокиран да пише на кухото да пусне захарта в блендер. 😂😂😂

# 2 249
  • In The Middle Of Nowhere
Имах една преподавателка в университета, която много често използваше израза "семпъл човек", е видях днес в действителност, какво е семпъл човек.

П.С. Не е хейт, а самата реалност.

Това в смисъл като тъп и прост човек ли?

Общи условия

Активация на акаунт