Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 834
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 220
Евгения Джаферович ме подразни с това изтриване на коментара ми, затова и писах на Данон съобщение с моята обратна връзка. Данон отговориха светкавично и много любезно, като останаха изненадани от 2 факта: 1. Грешката на Евгения, помолиха ме за повече информация, за да разследват случая (директно им пратих моя скрийншот); 2. Фактът, че съм отправила въпроса си първо към админа на техния Инстаграм профил (@danonino_bulgaria) - оказа се, че въпросният профил не е официален, не е на Данон и те не знаят за него. Появява се релевантният въпрос защо Адри и Евгения отбелязват този профил в игрите, които организират с Данон, при положение, че не е реален?

Какъв е случая с Данон?

# 2 221
Впрочем, ако Лина ви е залипсвала, тя пак е тук, за са напомни, че е бременна със златното яйце. Аман!

# 2 222
Какъв е случая с Данон?
Идентичен с този на Полина - колаборация с бранд, при която инфлуенсърът не влага грам старание, освен да пльосне някоя снимка и да напише неграмотен или несвързан текст към нея Simple Smile
Евгения Джаферович пусна реклама с Данонино и "Не се сърди, човече", където обясняваше за ПЬОНКИТЕ в играта, при което ѝ написах коментар, че думата се изписва правилно ПИОНКИ. Разбира се, коментарът ми изчезна в небитието, а пьонките станаха пионки. Евгения беше тагнала инстаграм акаунта на Данонино, на който аз съответно писах с въпрос защо не следят съдържанието, което тяхното рекламно лице публикува и редно ли е потребителите да откриват такива елементарни правописни грешки в него. Отговор от този, уж официален профил на Данонино, не получих в продължение на 2 дни, затова преместих питането си във фейсбук страницата на Данон, откъдето получих бърз и любезен отговор. В крайна сметка от Данон отрекоха съществуването на "официален" профил, както и не знаеха за грешката на Евгения. Кой и защо провежда тези игри, защо Адри и Евгения тагват този профил, провеждайки игрите си с Данонино, не бих могла да знам, както и защо изобщо компаниите допускат името им да се свързва с неграмотен рекламен текст.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 14:37 от Crystal Noir

# 2 223
Ако от Данон плащат за реклама и не са видели, че няколко пъти е тагнат фалшив профил... ами много им е зле отдела. Но по-скоро знаят за другия профил и не е чак толкова фалшив.

пс - добре, че не са отговорили в стил "Допелхерц и Полина" - $когато работим с ТАКИВА професионалисти, трябва да им имаме доверие$ Grinning

# 2 224
А защо са платили на Евгения , ако са проследили, че не са тагнати правилно в поста? Каква е логиката да има реклама, която реално не води до този, който я е заявил?

# 2 225
Опа, леля се газира нещо:

Скрит текст:

# 2 226
А, този мач "дай си айпито да те блокирам" вече е игран тук, никаква креативност, никаква... Grinning

# 2 227
Наистина не разбирам защо се държи така. Даваше вид на интелигентна леля. Като се държи като пубертет няма да стане по-млада.

# 2 228
Егати грубиянското и просташко отношение...

# 2 229
Тези момичета градят имидж и хоп- дълбаят дъното

# 2 230
Данон писаха, че "Данон България няма профил в Инстаграм, затова и не сте успяла да се свържете с нас". Явно въпросният профил @danonino_bulgaria не е ясно от кого се поддържа, но пък наистина се губи логиката защо изобщо се тагва в тези игри.
Така или иначе игрите на Данон не ме вълнуват, въпросът е принципен. Няма да е лошо да започнат да следят представянията на рекламните си лица в социалните мрежи, за да спрат да се излагат. Проява на елементарна обща култура и уважение към "работодателя" е да провериш дали рекламният ти текст е съответстващ и коректен.

# 2 231
Много злоба имало в тази лелка и се чуди къде да е покаже. После хейтърите й виновни...

# 2 232
А вие какво отношение очаквате от “дама”, която се чуди как да си изпъчи междукрачието на всяка снимка.
Не знам как на някой му се е струвала интелигентна... 🙄

# 2 233
Погледнах профила на Данонино_България в ИГ и съм убедена, че си е техен, има рекламни тагове отпреди година Simple Smile Ето тук единственият таг в основния текст е на този профил - https://www.instagram.com/p/B0nMFUDj7N_/
Никой не дава пари, за да се тагват произволни профили.
Обяснението им е абсурдно.

# 2 234
И аз съм на мнение, че е покъртително да се пише ПЬОНКИ и съм далеч от фен-базата на Евгения, но да се пише на различните компании по всяка възможна социална медия няма да промени много и е леко прекалено... Ain't nobody got time for that 😅

Общи условия

Активация на акаунт