Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 834
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 205
Големи са шантавели тез вльогъри. Grinning Хем искат обратна връзка, хем после не я приемат, пък даже и иронизират.

В клипа за червилата на Кухалери какво се оправдава на 10 годишните си фенчета .. после се оправдава за правописа си. Защо не се постараят малко, че само ги мързи и хич не им се занимава. Нито да са полезни, нито интересни. Искат само да се чекнат по снимки и някой да им плаща, и да им ръкопляска. Еми няма как.

Полина, за мен е една неориентирана дама, която се чуди коя вълна да хване. Пък с тези тайни, дето пазят за операции и тем подобни. Никакъв смисъл. Направила си си корекция, ема супер. Срам ли те е, че я криеш, все едно ще ти я вземе някой.. детска работа. Има дами, на които филър в устните им стои. Ама това е моето мнение. Някои смятат, че на викого ни стои. Ама тома важи за всичко в живота. Какми са тези прикривания и тайни ...

# 2 206
И ‘Щом продължава тази тема да е действаща, с над 200/300 страници на месец, значи и ВИЕ- работните youtube-ри ни дават нещо да обсъждаме!

# 2 207
При човек, който сам се бута в youtube и instagram и т.н. е нормално да има обсъждане и коментари. Дали негативни, дали градивна критика, дали хвалебствия. Това е навсякъде, дори в Холивуд, дори в живота, с колегите.
Ама да се сърдиш на коментари, които не те удовлетворяват не е нормално. Лично за мен.

Ето аз, от първия качен клип на Гергучи, не я харесвам. Не ми цеше направила нищо, просто възприятие. Боряна Стефанова я харесвам още от вбокс. Освен това те се променят вльогърите. В началото са мили, отговаят ти на всичко с усмивка, а после като си вдигнат гледанията и глеЙ к'во става .. нямаш право копче да им кажеш. Нищо, че си изтипосват живота пред youtube.

# 2 208
Тааа па и тя... "Каравана"- еййй непросветени, бе. Това е КАМИОНЧЕ!!! МНОГО СЛАДКО при това. Заслужава си да хванеш момента било то и сега, щото кога ще видиш иначе сладко камионче. Вместо да оцените жертвите, които правят, вие б@ти неблагодарните. Жената заряза рутината по време на извънредно положение, фърли (обезателно без х) леща и секс, и град, изостави диван и възглавница за пътуване, пребори умора, прескочи превръзки по стълби, и си рискува живота в депресията навън за вас!! За ВАААС, неблагодарници, които не оценявате изкуството да имаш мозък на грахово зърно и изкуството на 459 филтъра на айфоня.

# 2 209
Тааа па и тя... "Каравана"- еййй непросветени, бе. Това е КАМИОНЧЕ!!! МНОГО СЛАДКО при това.
Как камионче? Не беше ли ванче?
Или може да е стара каравана като тази от песента на Галена. Simple Smile

# 2 210
Евгения Джаферович ме подразни с това изтриване на коментара ми, затова и писах на Данон съобщение с моята обратна връзка. Данон отговориха светкавично и много любезно, като останаха изненадани от 2 факта: 1. Грешката на Евгения, помолиха ме за повече информация, за да разследват случая (директно им пратих моя скрийншот); 2. Фактът, че съм отправила въпроса си първо към админа на техния Инстаграм профил (@danonino_bulgaria) - оказа се, че въпросният профил не е официален, не е на Данон и те не знаят за него. Появява се релевантният въпрос защо Адри и Евгения отбелязват този профил в игрите, които организират с Данон, при положение, че не е реален?

# 2 211
Ех лельо, лельо... Йокото изпусна златна възможност да се разграничи от повечето позьорки и псевдо-инфлуцки. Това видео можеше да е много забавно и измежду майтапа, да се чуят истините, пък ако ще накрая тя да излезе хейтърка, а дори нямаше да излезе такава, защото коментарите са чужди в крайна сметка. Но явно няма капацитета да го направи, вместо това просто показа, че умее да чете само наполовина, без разбиране за какво иде реч и без грам усещане за ирония и сарказъм. Жалко.
Интересното е, че се е замислила за снимките в инстаграм си-сега щяла да се опитва да са малко по- издържани. Явно все пак си взимаме бележки от гадната, гадна критика в мамата.. 😉

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 17:40 от tuali

# 2 212
Ооо, лелче, хубаво ми прочете най-първия коментар за теб (тоя, че ми изкачаш винаги в YT, и че имаш перфектни мерки за М размер 😉), но защо не прочете тези, в които казвам, че си ми симпатична?! Или е по-лесно да извадим само негативните коментари 😆
Моят коментар е писан преди година сигурно, как е ровила толкова в нафталина, хич не ми е ясно! И да, лелче, как смееш да имаш перфектните мерки за М размер, завидях ти да знаеш, но вероятно нямаше да го изкоментирам, ако ти не го беше натъртила.😆
Иронията е толкова плоска, че чак жалка. Беше ми симпатична и приятна, наистина, но вече и тя яхна вълната на неоправданите влогъри.

Ето, за пореден път се убедих, че и да кажеш нещо хубаво няма да му се обърне внимание. За тях явно трябва да се говори като за мъртвите - или добро, или нищо.

# 2 213
Йоана никога не ми е била интересна.
Направи операцията и се мисли за Мис Свят - с нейните уж "перфектни" мерки, "перфектна" кожа и т.н.
Сините очи, правилния нос и хубавата кожа не те правят приятен човек. Важно е излъчването, важно е възпитанието, акъла, така че Йоанка имаш да работиш цял живот, за да достигнеш дори Елица примерно (според мен).
Това с лелята и на мен ми се струва малко като просене на комплименти. Определено при нея няма самоирония, с толкова много натъртване за нейните години и запазеността ѝ.

Да добавя, и това четене на коментари на чуждите профили какво беше? Не разбрах логиката ѝ. Да не би колегите ѝ да не са ги заслужили, или пък обратното.
И да, абсурдно е Валерката с пижамата и с балния грим.

# 2 214
Еееее, Йоанка, много си продуктивна! Второ видео за отрицателно време! Браво!

# 2 215
Еееее, Йоанка, много си продуктивна! Второ видео за отрицателно време! Браво!

Оф, Йоана, престани да навираш ноздрите в камерата..видях ти всички пипета, изчисти си носа поне.

И тя, милата, си търси място под слънцето и се възползва от западането на канала Пепон, за да набере дивиденти. Плоска си, лелче.

# 2 216
Не е истина какъв автогол си вкара Йоана..... Каквито и надежди за нея да имаше, днес категорично се сгромолясаха с гръм и трясък!

# 2 217
Аз си мислех, че Йоана ще каже някои истини в това видео, но много ме разочарова. Намирам я за красива, харесвам нослето и, страхотно е, но поведението и напоследък ме дразни изключително много! Първо, 10 сторита за това колко са малоумни хората, че изкупуват храната. За някои работи беше права, но пак казвам НЕ Е сега времето за подобни изцепки. Второ, този клип е изсмукан от пръстите, няма никакво ниво и е изцяло с цел внимание. На годините на ЛЕЛЯ, изобщо не им отива такова държание. Тотално ме разочарова.

От друга страна, вчера гледах Галя и клипа с въпросите и мисля, че това което прави тя е най-добрия вариант за инфлуенсърите в момента. Съдържание, което те откъсва от плашещата реалност, кара те да мислиш за съвсем други неща, така че ми хареса много.

# 2 218
Според мен лелята си е отгледала и двете деца задавайки въпроси тук, но като набра публика, която несъмнено я подкрепя й вдига самочувствието стана монстър.
Засичала съм я и по други платформи, където дава тон тип ненахейта, но не чете и филтрира нищо. Класифицира по нейна си преценка. Помните й срамежливите първи видеа, в които беше хрисима, мила, свежа и различна? Помните и Радост в началото предполагам, за мен са в един кюп.

Ако ми изтипосаш мнението във видео ще се почувствам поне малко феймъс, за колкото се имаш ти Heart

#неехейт

# 2 219
Галя изглежда много свежа в последното видео.

Общи условия

Активация на акаунт