Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 923
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 295
  • София
Ще пусна DMS кампания за лакочистител! Пепето няма такъв!

# 2 296
Е, лакочистител и аз нямам, не помня от кога не съм си купувала с тия гел лакове. 😁
На нея защо ѝ е като си прави ноктите в Коко, а и гледам са в Рударци.

# 2 297
Ще пусна DMS кампания за лакочистител! Пепето няма такъв!

Е нали миналата седмица ходи в любимото ѝ Лили...?! Oh wait, тогава трябваше само да рекламира Лумене.

Е, лакочистител и аз нямам, не помня от кога не съм си купувала с тия гел лакове. 😁
На нея защо ѝ е като си прави ноктите в Коко, а и гледам са в Рударци.

Явно сега чак се е сетила, че в Рударци няма Коко

# 2 298
Така е, но това е работа на съответната фирма да следи кой как си върши работата, не наша. Щом и те не се справят, запомням, подминавам и другия път си взимам Активия, вместо Данонино. 😁

Което пак е на Данон.

Данонино в Инстаграм почти на 100% се поддържа от агенция. Тази агенция е много вероятно също да е направила и плана за работа с конкретни инфлуенсъри. Въпреки това не виждам причина защо не са отговорили. Трупат ненужни минуси така.

По-редно щеше да е да се пише във ФБ на профила на Данонино. Но пак имайте предвид, че и там стои агенцията.

# 2 299
И аз съм ЗА информирането на фирмите или отговарящите за тях агенции, при подобни случки. Понякога нещо може да убегне и е добре да знаят с кого работят и за какво плащат.

При някакви груби нарушения ОК, но публичен линч и сезиране на кого ли не за една правописна грешка...
Нека този, който никога не е допускал нито една грешка в служебен мейл примерно, да хвърли първия камък. Аз не бих могла.
Скрит текст:
А профилът на Данонино си е съвсем легитимен. Дали те сами са си го създали и си го поддържат или агенцията им и дали по време на извънредно положение са на линия да следят и да отговарят ежедневно на съобщенията на всички профили на клиенти, които движат, е съвсем друга тема. Масово компаниите в момента са в силно намален състав, хора са освободени или в неплатен отпуск и е разбираемо да не отговарят веднага.

Една ли, аз намерих поне още две /липсващи запетайки при Женята/. Като е решила да стане инфлуенсър, поне да се беше постарала да научи елементарни граматични правила. То пьонката да й беше проблемът.

Не смешно, ами трагично е. И се предполага, че Женята трябва да ме инфлуенсва с трагичния си правопис... Смях в залата.

# 2 300
  • sofia
Днес Мъци пусна нов клип

# 2 301
Днес Мъци пусна нов клип

Мъци - президент! Впрочем, днес се смях много с един негов по-стар клип, повечето потребителки ще го разпознаят веднага - оня с майката и момиченцето с чипса. Laughing

Скрит текст:

# 2 302
Йоко ли си Боко ли си, затвори си устата и после краката, че още се сещам за едни гнусни снимки, в твоята глава вероятно моделски, в 90% на хората с някакъв естетически усет, просто отвратителни. После оправи акцента, че на пазара повече благозвучие има, и накрая вземи се опитай (макар че тоя кораб е потънал) да добавиш някаква стойност към себе си личностна и човешка, че си майка и като те гледам... очаквам след време снимките да са на щерка ти такива. Като си тръгнала да ставаш известна, поне си дай сметка към кого си ориентирана, защото пуберите няма много да ти помогнат. И малко книги, вместо палитри, няма да ви навредят на цялото сборище там, които дори продуктите, за които ви плащат, не можете да опишете по-добре от първокласник.
Говорейки за първокласник, Джеферович има идеалната възможност да се възползва от буквара на дъщеря си. Като гледам има нужда.
@@@@ почти не останаха читави от Бг. Масовото гнило, кухо, та дрънка.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 18:31 от Breedlove

# 2 303
Някой,не помня кой назад в темата търсеше готварски канали.
Dianxi Xiaoge - подобен на Liziqi
XiaoXi - от Тайван,освен,че готви си прави повечето неща сам.

# 2 304
Йокото ми е простакеса от начало. Още като се появи, не ми допадна, а сега вече е на дъното с тези уж забавни клипчета. Много е лесно да влезеш във форума и да изрецитираш от него за един 5мин нелеп клип и айде вече ЛЕЛЯ РАЗСЪЖДАВА. Леля щеше да разсъждава, ако можеше.

# 2 305
Скрит текст:

Тези до 29ти Март тотално ще превъртят играта.

# 2 306
Скрит текст:

Кое е това недоразумение? Нещо изпускам тези дни Grinning Grinning Grinning

# 2 307
Стори от Дария Сименонова, не е влогър, но то вече всеки инфлуенсва в ИГ - много ми е симпатична и земна.

То просто няма как да се направи какъвто и да било опит за сравнение между Дария и която и да било Бг "инфлуенсърка" към момента.
Смешни и жалки са. ПьОНКИ.

# 2 308
Скрит текст:

Кое е това недоразумение? Нещо изпускам тези дни Grinning Grinning Grinning
Николета Господинова - N J

# 2 309
Хайде всички да пуснем по един dislike на лелинското изпълнение. Аз лично много рядко давам dislike, но винаги го правя когато някое видео ме издразни крайно или ако е супер неадекватно както в случая.

Общи условия

Активация на акаунт