Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 946
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 340
Оф, как всички бързат, да му се не види? Вече стана банално това оправдание

# 2 341
Леля Изтрещява Grinning

# 2 342
Леля нещо не я слуша главата. Да свършва извънредното положение, че да ѝ отворят залата и да се кротне.

# 2 343
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хайде,пуснах си я и аз и още ме е яд,че й направих 1 клик трафик.
За нищо не става,дори не е забавна.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 05:12 от Adoralova

# 2 344
Нов клип в канала на Beauty Box. Тази мома участваше в InstaQueen (уеб сериала на Мегз)
https://youtu.be/gYsIKDspXjg

"Какво по-класическо от една изтънчена дама... ", издекламирано от това нещо.. 😳😳😳
Скрит текст:
И едно предложение за училище или работа 😳😳😳🤣
Скрит текст:

# 2 345
Зачудих се тая кога е направила канал, че чак и 70 хиляди абоната събрала..И после видях, че това е канала на Натали. Преименуван и с нова собственичка.
Какво се случва?

# 2 346
Йоана е в тоя момент, в който усещаш, че си о*кал, но продължаваш да мажеш ли, мажеш, на всички ни се е случвало. Голяма излагация, обаче, тъй като повечето не го правим публично. Йоана, дай си почивка два-три дена и може би ще се усетиш какви простотии наръси и наснима. Ако не се - явно просто положението е “пълен минус”

# 2 347
Мегз ми е странна, неприятна и досадна, но на фона на това, че няма никъде маски, не виждам нищо лошо да произвежда.
В тази сигуация , ако някой иска спешно маска поне има вариант, аз съм “защ, всички ,които имат ресурс да правят и продават маски , търсенето определя предлагането.

# 2 348
Аз смятам, че в такава ситуация, Мегз или който има възможност, може да произвежда маски и да дари на болници или на възрастни  хора, които нямат възможност да си купят, или като цяло на всеки в ограничен брой... Да, сега някой ще каже "Няма безплатен обяд".. Ами, не е точно така.. Цинично.. Мисля, че тези неща трябва да са безплатни в такъв момент.. Всеки го касае, другият да е здрав и да се опази.. Нещата са много навързани, и е наивно да мислиш, че тази ситуация не те касае, и видиш ли можеш да правиш пари..
П. С. Мегз не е пуснала най ниските цени на пазара за такъв тип маски... Във Варна шият такива маски  за 2,3 лева бройката ......

# 2 349
Проблемът с маските е, че можеше да ги продава на символична/производствена цена, която нямаше да е повече от 2лв. Цени от 9лв за маска във време на пандемия са недопустими и показват за пореден път, че целият й доброволчески ПР с предаванията беше само, за да й излъска имиджа.

# 2 350
Мадмоазелката май се е прибрала в БГ. Много доволно се фръцка на балкона. Какво стана с Ню Йорк? Или като почна короната и се сети, че в БГ е по-добре.

# 2 351
  • Някъде там
Проблемът с маските е, че можеше да ги продава на символична/производствена цена, която нямаше да е повече от 2лв. Цени от 9лв за маска във време на пандемия са недопустими и показват за пореден път, че целият й доброволчески ПР с предаванията беше само, за да й излъска имиджа.
Това  тук единствено на бамбина трябва да се обясни, че в случая някой друг е идиота.

Топ съвети за предпазване от вируси.
Познайте чии са 😄.
https://youtu.be/DCPBKWbtxS4

# 2 352
На мен Йоана Йоко ми е много симпатична и е права в това, което казва. Аз ще я гледам с удоволствие, освен всичко друго е и красива.

# 2 353
Зачудих се тая кога е направила канал, че чак и 70 хиляди абоната събрала..И после видях, че това е канала на Натали. Преименуван и с нова собственичка.
Какво се случва?

# 2 354
Момичета за тренировки вкъщи , ако искате погледнете и Chloe Ting.В сайта й има безплатни програми с график и линк към видеата за всеки ден.Страхотни резултати има!

Общи условия

Активация на акаунт