Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 999
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 355
Йоана Йоко добре ли е? Каква е тази пълна промяна overnight?

# 2 356
Относно маските..Фирмите, на които е поръчано да шият маски, на първо място ще осигуряват лекарите и хората на фронта, както е логично. Преди няколко дни видях, че  Angel baby  също ще шият и ще даряват за хората на първа линия. Мегз дали ще изкарва пари, сигурно ще изкарва, макар че видях че ще дари част от маските на нуждаещи се. Но при положение, че навсякъде има дефицит на маски, това е възможност и гражданите да се сдобият с такива. Дали всеки може да си ушие - сигурно, макар че аз самата нито имам шевна машина, нито имам платове или стари дрехи, дали дога да си сложа шал мога, но при 15-20 градуса не ми се ходи с шал. Та лично за мен не е голям проблем, че Мегз щяла да шие маски.

# 2 357
Мадмоазелката май се е прибрала в БГ. Много доволно се фръцка на балкона. Какво стана с Ню Йорк? Или като почна короната и се сети, че в БГ е по-добре.

Обратно, до ся беше в Б-я, сега замина за САЩ. Не знам как като са затворени границите...

# 2 358
Това, че Мегз била яхнала вълната и започнала да шие маски, не е кой знае колко скандално. Обаче, да се твърди, че го е направила от хуманни подбуди и трябвало да го оценим по достойнство, ми е направо комично в неадекватността си.

# 2 359
Това, че Мегз била яхнала вълната и започнала да шие маски, не е кой знае колко скандално. Обаче, да се твърди, че го е направила от хуманни подбуди и трябвало да го оценим по достойнство, ми е направо комично в неадекватността си.
Именно!
Нека си шие, аз от нейните няма да купя.

# 2 360
Валери с чисто нови шаблони за фотошопване на бъдещите си снимки😂😂😂

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 10:57 от Emilie_

# 2 361
Мегз снощи изтри неудобните коментари във фейсбук по повод ДИЗАЙНЕРСКИТЕ й маски. Хората тръгнали да умират от страх и ужас, тя ще припечелва от ситуацията, а иначе е голям агитатор за благотворителност.
Не е само тя в това положение, много бизнеси страдат естествено, но като публично лице можеше да покаже различно отношение от останалите.
Не съм търговец, но при положение, че имаш ателие и куп останали платове, които биха стигнали за маски, не е ли по-логично да ги пуснеш на цена от 2-3лв примерно и да продадеш по-голяма бройка, вместо да ги представяш като дизайнерски (щото й дреме на бабата като умира да е дизайнерска!) от 9лв и събереш негативи за бизнеса си? Питам просто, защото навсякъде около нас се продават на символична цена многократните маски (било то и не от САТЕН! )

# 2 362
И само да подчертая- сама си ги е оцветявала!!! 😂

# 2 363
Валери един ден (ако,когато,дай Боже и т.н.) ще се кара с детето си за играчки и сладкикамиончетаванчетаставащизаинстаграмчета май.

# 2 364
ВалерИ живее в Симс. Честно, мега е зле тая

# 2 365
Май ще пропусна да се включа в мненията за инициативата на Мегз, защото много ще се разводни темата, а не мисля, че тя е за коментиране сред блогъри и влогъри, пък и казусите около нея не могат да се обобщят с две изречения. Само по повода искам да вметна, че е излишно да се мерим кой колко кога къде с какво и как е или не е помогнал. Много е субективно и не е тук мястото. НО има разлика между това да не участваш кой знае колко активно, поради ред причини и това да печелиш от страха на хората. Не става въпрос Мегз ли е, аптекари ли, риселъри ли, който и ще да е. Понеже забелязах, че темата отива в посока "Ами че ти какво направи?".

Одеве гледах влога на Валери. Замислих се как с времето все повече си личи еднообразието, липсата на развитие, зациклянето и повърхностността. Толкова влияят на вайба (извинявам се, че пак използвам чужда дума) на съдържанието, което предлага, че видеата започнаха да ме натоварват, вместо да ме разтоварват. И пак се извинявам за думата, но го описвам точно като криндж. Много ми е странно и съжалявам, че го казвам, защото ми е симпатична. Смятам, че около тематика грим-мода-туризъм има какво да каже и покаже, но просто няма общо с първите й видеа. Купува си дрехи, които не й харесват само защото са модерни, отдавна се гримира само с висок клас козметика, което свива значително таргет аудиторията, държи се като тийнейджърка. Последните гафове около протестите и Коронамас крайно ме отблъснаха, да не кажа отвратиха.

Между другото не говоря за качество на снимки и видеа. Аз не обичам да вмъкват грандиозни ефекти при обработка, нито да мажат снимките с филтри - напротив. Не ми се гледат кино продукции, а разтоварващи влогове, нещо близко до мен, което да ме разтовари, да се припозная, ако науча нещо - супер. Да, важно е картината и звука да са с добро качество, но не търся късометражни филми, купени видеа, снимани с дрон и т.н. Снимките им са толкова нагласени и обработени, че се припокриват една с друга, няма никаква емоция в тях, съответно липсва и визуална наслада. Шарении, странни пози, претрупаност, филтри. Вчера споделяше снимки от преди години - ами пак е хубава. Но я няма тази изкуственост в излъчването и обработката.

# 2 366
Вчера показах на мъжа ми няколко видеа на Валери..
Въпрос 1"Защо изобщо някой гледа това?"
Въпрос 2 "Какво може да научи някой от това, очевидно инфантилно момиче?" (тук изпадна в ужас, когато му казах на колко години е момичето)
Въпрос 3 "Защо видеото се казва там някакво почистване на дома и гардероба, а в същото време се разхожда из галерията и изведнъж ХОП кочина?!"
Въпрос 4 "Колко ли мозъчна активност загубих за тези няколко минути?!"

# 2 367
Въобще не търся нищо благотворително от Мегз. Да си гледа бизнеса жената, но аз не я имам нито за добросъвестна, нито за честна, нито за човечна. Мегз в момента трупа позитиви за бъдещето - всъщност всички фирми-дарителки го правят. Някои го правят по-скопосно от други. Мегз просто е решила хем да има печалба, хем да се представи като добър човек.
Избрала съм да демонстрирам какво е отношението ми към Мегз и нейното битие по най-удачния за мен начин: не пазарувам от нея. Помолих и кумата ми да не си купува рокля за сватбата от нея, защото не желая да подрепям циркаджийщината в този и евтин вид в медийното и общественото пространство.
Толкова за Мегз. Ако е спечелила някоя стотинка/лев от мен, понеже съм и разгледала инстаграма заради форума и съм я обсъдила тук, халал да са и.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 12:02 от Welt

# 2 368
Йоана Йоко се показа що за стока е още с изказванията, че вирусът заради, който умират хората, е хрема. Имаше едно изказване "Цял свят е под карантина, само българина си мисли, че искат пак да го пре*бат." Тази жена и нейните видеа за лелята, просто... толкова си може. Да си на 30 и да показваш средни пръсти? Няма да говоря дали дава пример или не. Олицетворение на комплексарка, с крив нов в миналото и голям зад*ик. Външния вид се променя, но за съжаление за комплексите от миналото малко повече ще трябва да поработиш, скъпа лельо. Wink

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 12:00 от Анонимен

# 2 369
  • София
Аз не смятам, че трябва да дарява, най-голямото добро, което може да направи за своите хора, е да успее да си запази бизнеса и да плаща заплати на хората. Обаче повечето хора, които виждам да продават макси, нямат почти никакво описание на самите маски и дали въобще действат срещу вируса. Не е въпросът да сложиш два плата един върху друг, а да се посъветват със специалисти как да се направят качествено.

Общи условия

Активация на акаунт