Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 825
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 640
Чест му прави. Аз бях издивяла като гледах някакъв клип с американци в Маями, които обяснява ха, че изобщо не им пука, пиеха си и се мляскаха, нагъчкани по 5000 на плажа. Никакво самосъзнание, може и да ги удари невиждано. Като знам и голяма част с каква хигиена и здравна култура са... Не ми се мисли.
Някой гледа ли Rachel Talbot? Вече има и клипове с песни, не е лоша.

# 2 641
Много харесвам Джефри. Има си недостатъци ( то кой няма ), но адски много държи на феновете си и прави много за тях.
Сериите на Шейн са ми любими, показва интересна част от живота му, именно всичките бизнеси, които управлява. Много нюх и интелигентност има в него. Евала за развитието.
За нашите просто не ми се коментира. Всички през просото. Срамота.

# 2 642
Попаднах на един канал сега в Youtube - Jonna Jinton. Напълно е възможно и да е коментирана вече. Много приятен канал с красиви и интересни видеа според мен.

https://www.youtube.com/user/JonnaJinton/videos

# 2 643
Първият път, когато Стар ми добро впечатление, беше с истината за майка му. Обясни, че дълго време е представял жената на вуйчо му за своя майка пред всички. Нямал добри отношения с родната му майка, не се били чували от години. На една почивка, на екзотично място беше, се замислил, излязал и ѝ звъннал, открил номера от роднини. Оказало се, че майка му е болна,  бездомна и живее в колата си. Знаела как е той, какво е постигнал, но не го търсела. Обясняваше, че не може да си прости, че вече има толкова много, а е оставил майка си да води ужасяващ живот. Разбира се, сега са се преоткрили, но ми хареса, че го сподели.

# 2 644
Аз напоследък гледам такива влогъри, които шият дрехи и се обличат в рокли от 18 век, от периода на Регенството, винтидж стил, пресъздават визии. По-скоро ги следя в Инстаграм. Има даже едно момче, което от години се облича в стил Регенстки период и са си шие дрехите. Има предизвикателство на различни теми всеки ден и се включва, който иска с костюм и визия и хората си качват. Съвсем скоро ще се включа и аз, само да го измисля костюма.
Много ми е интересно, ама си е в моята тематика.Не е истина хората какви хобита имат.. яд ме е, че ние нямаме такива енишови влогъри. С удоволствие бих ги гледала. Такива разкошни снимки има и рокли, че цял ден мога да ги гледам.

# 2 645
Аз не мисля, че е чак толкова глупава и нагла, а и нали бяха поствани в темата разни сторита от автобуси, нещо ми се въртят из спомените коментари че с чанта за хиляди левове пътува с междуградски автобус от Пловдив до Дупница, би било логично да ползва личен автомобил,  ако наистина шофира.

Вероятно с автобус за сам човек е по-евтино. А и ако има работа в центъра на Сф - пести и от зони.
Поне за мен не е никаква изненада, че човек с лична кола би пътувал с междуградски автобус.

# 2 646
Попаднах на един канал сега в Youtube - Jonna Jinton. Напълно е възможно и да е коментирана вече. Много приятен канал с красиви и интересни видеа според мен.

https://www.youtube.com/user/JonnaJinton/videos

О да. Разкошна е. Много ми е успокояваща.

# 2 647
Вероятно с автобус за сам човек е по-евтино. А и ако има работа в центъра на Сф - пести и от зони.
Поне за мен не е никаква изненада, че човек с лична кола би пътувал с междуградски автобус.
Аз не коментирам, че е изненадващо човек да пътува с автобус вместо с лична кола до друго населено място, нито пък че би могъл по този начин да спести от зоните в София. Коментирам конкретен случай, който се обсъждаше в темата, как Гергана събра марковите си чанти и тоалети за хиляди левове и пускаше сторита от някакъв раздрънкан автобус, с който отиваше на гости в Дупница. Гергана е изтъкана от комплекси и желание за парадиране, показва огромна част от ежедневието си в сторита, нямам никакво съмнение, че ако шофираше вече щеше да е яхнала вълната с тъпи сторита от шофиране и музика за фон, с измислени истории, свързани с колата ѝ, плод на развитентеното ѝ въображение и всякакви други глупости от този род, които за момента спестява на аудиторията си, но не е далеч времето, в което ще избухне и с тях, подобно на сестра си. Даже мога да се обзаложа, че ще има гръмки заглавия от рода на "Откраднаха ми колата!" (= забравила е къде е паркирала), "Бях жертва на тормоз посред бял ден" (=засякох един чичо и той ми се скара на висок тон"), "Предизвиках катастрофа" (=ударих огледалото на съседа, опитвайки се да паркирам) Grinning

# 2 648
Не бих се учудила Гана да кара кола без шофьорска книжка. Тя е мега себична, изключително безотговорна и безхаберна. Все пак тя евентуално разнесе коронавируса из цял Пловдив и цяла София и къде ли не.
Информирам се какво става от източници като СЗО и се ядосвам много, че заради ..... като Гана, хорица със слаб имунитет могат да пострадат...
Съвсем съзнателно обикаляше болници, лаборатории, пътува в междуградски автобус, ходи по кафета и пръска зараза.
Аз лично ще пиша на всички фирми, които й плащат и използват за реклама, за да ги попитам дали те подкрепят такова поведение и олицетворяват бизнеса си с нейните действия.

# 2 649
Малко прекалявате , че Гергана била разнесла вируса , поведението и беше безотговорно, но съм абсолютно сигурна, че не е единствена. Тогава тъкмо започна бума в Италия, имам стрално много приятелки, които споделиха, че колегите им си ходили на работа , след като са се прибрали от Италия.

# 2 650
Тя такава икономическа криза се очаква, че тия 10 000 лв за реклама, Гергана ще ги види през крив макарон. Влогърките вместо да използват това, че хората са си вкъщи и ще трупат гледания си мързелуват и отново ще дам за пример Тамара, която за последната седмица е пуснала 3 видеа.

# 2 651
Само че когато си се провъзгласил за инфлуенсър (пардон, щом дори Форбс са те провъзгласили за топ инфлуенсър), следва да мислиш, да действаш разумно и да бъдеш пример, нали в крайна сметка това ти е работата?!

# 2 652
Не бих и приписала толкова грехове на Гергана - разпространила вируса, карала без книжка, психясала...
На мен Гергана ми изглежда като стресната ученичка, която плаче като и пишат много добър вместо отличен. От включването на една нейна съученичка тук ми се потвърди впечатлението, че е човек, който "изказва" останалите на учителката. Просто не ми изглежда като някой, който би карал без книжка. А, и честно казано, никой не е сигурен, че я е видял. Можело, ама не било сигурно, вероятно, ама не съвсем, сестра и, колата... Колкото до Италия - Гергана е просто едно от лицата на масовата безотговорност. Иска и се да е по-различна, да се покаже, че е умна и успяла, но не успява. На мен ми е жал за нея, даже не ми е смешна. Успява да ме ядоса с постъпките си понякога, , но не ме дразни куфарът и пълен с Гучита, който товари на автобуса за Дупница. Струва ми се жалко и тъжно, че толкова и се иска да е нещо, което не е.
П.П. Моля ви, не започвайте дискусия от думата "автобус" и разяснения какви хора, политици и изестни личности пътували с метрото. Същите не си отбелязват чантата и гащите на снимка.

# 2 653
За мен не е на център Гергана, но с нечовешко самочувствието ..

# 2 654
Тези момичета сериозно са неграмотни и лошото е, че това се доказва с всеки изминал ден... И айде, стига са бързали!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт