Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 834
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 625
Може някой да се е припознал със сестра й.
Аз съм в Пловдив, сестра й май не идва тук. А и колата,  с която я видях въпросната , беше един не лъскав VW Polo на около 10-тина години. Сестра й съм я гледала по сторита с ново Ауди, мисля. Не й отговаря на нивото това Поло...

# 2 626
Гети - новото пловдивско Йети. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скрит текст:

Гане, зъбът ти няма да стане по-черен и крив, ако ползваш Auto Correct. Stuck Out Tongue

Скрит текст:

P.S. Не смятам, че неуравновесени човечета като Гана трябва да шофират.
Тя сигурна ли е, че ще мине този психотест, който им правят? Аз - не.

# 2 627
Психотест за В категория не се прави, от С нагоре. За В категория се иска само медицинско от личен лекар, най-често в него са отразени диоптрите на очила, ако има такива. Срещу 10-20 лева ти го издава ЛЛ без да минаваш през нито един кабинет.

# 2 628
Психотест за В категория не се прави, от С нагоре. За В категория се иска само медицинско от личен лекар, най-често в него са отразени диоптрите на очила, ако има такива. Срещу 10-20 лева ти го издава ЛЛ без да минаваш през нито един кабинет.

Жалко, не знаех, нямам книжа все още. Ми, честито с неуравновесената Ганка по улиците, ако вземе книжка.

# 2 629
Ако не я вземе наистина, ще си я купи. Ще спести от една чанта Диор и ето я книжката. Simple Smile

# 2 630
Разбирам, че има хора, които държат да са естествени, но тази дама има по 50 сторита на ден , а само като я видя се плаша
Скрит текст:

# 2 631
И аз така, седя си вкъщи с златните синджирчета и пръстени,та като търкам тоалетната и готвя мусаката да съм по-красива😂😂😂

аз два пъти съм й поглеждала профила,ама пак с тая жилетка и с тия златни накити вкъщи.

# 2 632
Може някой да се е припознал със сестра й.
Аз съм в Пловдив, сестра й май не идва тук. А и колата,  с която я видях въпросната , беше един не лъскав VW Polo на около 10-тина години. Сестра й съм я гледала по сторита с ново Ауди, мисля. Не й отговаря на нивото това Поло...
Всичко при тях е съмнително! Аз съм виждала снимките на сестра й с колата, но това не значи, че е нейна... Гана също има снимки със същата кола. Може да е някоя случайна пред блока хахах ... Валката ги прави тези работи даже Joy

# 2 633
Скрит текст:
Гането май още не е махнала шейната??
Скрит текст:
На заден фон обувките доста големички ми изглеждат. Да не ни изненада Гането, че си има приятел. Не изключвам съквартирантката да има големи крака.

# 2 634
Скрит текст:
Гането май още не е махнала шейната??
Скрит текст:
На заден фон обувките доста големички ми изглеждат. Да не ни изненада Гането, че си има приятел. Не изключвам съквартирантката да има големи крака.
Или пък баба й.. Rolling Eyes
(Вчера май беше.. една потребителка попита защо Гана нарича баба си съквартирантка.. още се смея на това Joy )

# 2 635
Константина няма ли един нормален ластик за коса, че сложила такъв на детето?
Скрит текст:
Пак направила палачинки- въглен. Защо не прави Стандартни палачинки тая жена?
Скрит текст:

# 2 636
  • Бургас
От къде идва това Хулиганска (Милица Хулиганска), което споменава в клиповете си Милица Маркова?

И мен ме дразни това Хулиганска, заради грима е, който според нея е хулигански, преди няколко дни качи видео как прави грим, не помня същия ли беше, който наричаше хулигански, та от там идва. Аз иначе много я харесвам , наистина дава исрено мнение за продуктите, както и доста изчерпателно, а и не снима за ПР пратки и спонсорство , така всичко при нея е някак естествено, понякога ме дразни когато снима влогове и по 10 минути снима едно и също - пътя, морето, как се радва на кучето...

# 2 637
Оле, оле, Полинария Хуманиската,която всичко ще ди даде за пари,пазела клиентите. Как не я е срам? Ако й пукаше за клиентите й, нямаше да продава скапана пластмаса от Китай на 8торна цена. Капка истина няма в това, но не съм изненадана, че Мис блум й се лигавят-беше им лектор на една конференция, голямо навеждане падна и тогава.
Гана книга ще пише... Тоя редактор ще е роден в черния петък. И добре, че няма да е за козметика, а вероятно някоя измислица, че иначе си представям каква тъпотия ще е. Взела се е за топ ютюбър май, те пишеха книги на килограм преди, ама дори Зоела имаше проблем. Гана тъпото едва ли ще преуспее с някой литературен шедьовър. Що за самочувствие, не проумявам?! Тя ще дава финансови въпроси, дето живее на кредит за парцали и обувки, а в мизерия. Между другото все нещо ми седи в съзнанието, че беше писала, че имала температура. Ако е вярно, може да  е изкарала короната на крак и само я е разнесла. Дано не съм права, щото то лъже като цигане постоянно, но не съм срещала по-нагло същество (макар че колежките й са голяма конкуренция).
Бтв в снимката на Филип далеч не мисля, че фокусът е чистенето. Той си клошароподобен тип и си намери клошароподобна, да си спят на пода и да се въргалят хипстърски. Нечистоплътна са ми. Пепето къде е спала не знам, но то се вижда от 300 км, че това не е семеен тип.

# 2 638
Ко каза, ко ,Мона? Брийфинг?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 639
Джефри Стар вчера започна директна благотворителност - изпраща пари на всеки, който му пише в Туитър, че има нужда. Това не включва даренията към разни организации.
Оплака се, че в САЩ има недостиг на инхалатори, дори когато са с лекарско предписание. Там май ще стане доста неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт