Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 855
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 610
Елфи, аз бях споделяла, че моя мъж я е виждал в Дупница да шофира, но аз не съм я виждала с очите си, може и да се е объркал. 😁
Иначе и други потребителки са споделяли, че са я виждали да шофира в Пловдив.

# 2 611
  • Бургас
Новото видео на Галя е доста свежо, не очаквах да видя толкова дрогерийни марки в колекцията и , но браво , хареса ми.
Изгледах 45-минутното видео на Ивана, за да убия малко време, ами не е лошо, беше ми сравнително интересно, Ивани ми е по-скоро симпатична май.
Йоко бях видяла във влог на другата Йоана и тогава не ми се хареса, обаче сега ме отврати, гледах няколко нейни клипа за сеира, точно простакеса си е.
Гергана пък съвсем ме изумява, книга щяла да пише... Полудяха тия хора.
Отивам да гледам Деситолкс.

# 2 612
Галя си ми харесва на мен , свежа е , държи си една линия в канала.

# 2 613
Елфи, аз бях споделяла, че моя мъж я е виждал в Дупница да шофира, но аз не съм я виждала с очите си, може и да се е объркал. 😁
Иначе и други потребителки са споделяли, че са я виждали да шофира в Пловдив.
Аз мисля, че съм я виждала, дори колата, с която я видях, често я забелязвам спряла пред блока й. До тогава не знаех, че не шофира и когато споделих, оттук разбрах,  че нямала книжка. Има вероятност и да съм се припознала.

# 2 614
О, Боже, книга от Гергана....нямат ли край лошите новини?

# 2 615
Явно липсата на книжка не й пречи да шофира.
Тази проста Гергана направо чупи тъпомера. Мислех, че след неспазването на карантината след Милано повече не може да ме учуди, но явно е серийна идиотка, нон стоп олигофрении.

# 2 616
  • Стара Загора
От къде идва това Хулиганска (Милица Хулиганска), което споменава в клиповете си Милица Маркова?

# 2 617
Шопови усещат, че интересът към тях спада, животът с дете не е за инстаграм или поне не всичко. Рискуват да е пълен с   бг мама теми, друго Теа няма как да измисли, или фитнес глупости и промоции.
Чудя се как се имат за двойка за пример, като не излизат от колите си, даже имат 2. Ама иначе пием кафето за 5 лева в собствена чаша. Пълно лицемерие.

# 2 618
От къде идва това Хулиганска (Милица Хулиганска), което споменава в клиповете си Милица Маркова?
Предполагам, че се прави на интересна просто. Милица доста промени стила си на говорене, върти очи, пърха с мигли. Все пак, не е неприятна. Но аз ги гледам на подскоци бюти влогърите, защото не са ми интересни продуктите, които представят.

# 2 619
Последните няколко видеа на Галя гледах и аз. Имаше един период, в който ме дразнеше, но към момента е ок. Става за разпускане в това напрегнато положение. Не натоварва, а и ми се струва естествена. Това си е тя- гримове, дрехи, пазар.
Ивана и Валери прехвърлих с мишката. Едно и също при тях, както винаги.
Милица и боклука ѝ ставаше. Тя ми се струва искрена в мнението си за продуктите, не само в това видео, а по принцип. Хареса ми грима ѝ. Този път брадичката ѝ не се открояваше с нюанс и форма на коледна играчка.
 За първи път чувам гласа на Поли Моли и много ми хареса изпълнението им. Надявам се да качва по-често такива видеа, ей така за разнообразие.

# 2 620
Гането май още не е махнала шейната??
Скрит текст:

# 2 621
Ходи ѝ на пижамата.. за туй Satisfied

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 22:25 от Marsia_K

# 2 622
Явно липсата на книжка не й пречи да шофира.
Тази проста Гергана направо чупи тъпомера. Мислех, че след неспазването на карантината след Милано повече не може да ме учуди, но явно е серийна идиотка, нон стоп олигофрении.
А, не искам да твърдя на 100%, че е била тя, защото после разбрах, че не шофирала. Но пък сега разбирам и че друг я е виждал.. чак пък толкова да се припознаваме всичките... Вариант има да лъже и да има книжка,  сега уж да се запише на курсове и така да си официализира книжката. От нея всякакви лъжи очаквам.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 21:32 от Stella Gemella

# 2 623
Аз не мисля, че е чак толкова глупава и нагла, а и нали бяха поствани в темата разни сторита от автобуси, нещо ми се въртят из спомените коментари че с чанта за хиляди левове пътува с междуградски автобус от Пловдив до Дупница, би било логично да ползва личен автомобил,  ако наистина шофира.

# 2 624
Може някой да се е припознал със сестра й.

Общи условия

Активация на акаунт