Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 855
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 595
Ох, аз всеки ден гледам латината по телевизията, без майтап. Stuck Out Tongue Зарибила съм се по един испански сериал по Нетфликс - "Locked Up" и една от актрисите е пълно копие на новата Фичкова жена.

Той иначе работи ли в Дания или виси като сопол на помощи?

# 2 596
Май работи. Мисля, че Пепе го каза.
Супер безинтересни са ми Филип и Ева. Лецат в чаршафите на земята, а посред постелята - софра. Ако не беше толкоз инстаграмабъл, са си същински представители на гетото.

# 2 597
Хубава е иначе новата на Филип, много е екзотична .
Ако това са представите на някои за семейните отношения-жената чисти , готви, грижи се и изцяло за децата , а мъжът да си клати краката и да се третира като свръх ценност, ами ннагърбвайте се с всичко, ваш проблем.

# 2 598
Изглежда, че правят ремонт на спалнята, затова и са с мръсни обувки и бяха постлали чаршафите в хола.

А иначе - Фичко и детегледачка в едно изречение 😆 мен ме съмнява някога да е полагал съществени грижи за тези деца.
Дори предполагам, че сега като бяха на хотел за първи път остана сам с двете деца заедно.
Преди това все имаше помощ у тях или ходеха у родителите на Пепе.

# 2 599
Google: Антоанета, Може би имахте предвид: Активна почивка от дежурната усмивка?!

# 2 600
Скрит текст:

Доста тъпо, правят се на интересни, ай от нас да мине и ние ще направим лайф.. Гледах мн малко от лайфа им, опитват се да имитират Петканови като включват някой от присъстващите и си говорят с него, но са доста скучни горките. Много слабо. Петканови са много лъчезарни и дори и да не обсъждаха кой знае какви теми пак се получаваше много свеж и
приятен лайф. Наум и Тея тоя диван направо го протриха и вече ми писна да им гледам сторитата от дивана и тв.

# 2 601
Коментара на Тейчеви ми е малко като онези хора, които се правят, че не слушат чалга, но "айде ще дойда на дискотека с вас и само заради вас ще играя кючеци до 4 сутринта. Но и за миг не си мислете, че ми харесва!". Откъде това поведение, все едно са оправдаващи се ученици?

# 2 602
Гледах Деси толкс - колекция бяла козметика, Галя Симеонова и Даяна Христова с грим колекции, разтоварващо ми дойде и си пренаредих и почистих моите неща. Сега се чудя дали да си пусна 45 минути Ивана 😀 или да я оставя да ме преспи довечера 😅
Десислава Пеева с видео за тренировка вкъщи, началната снимка на клипа:
Скрит текст:
За упражнения става въпрос, да не си помислите нещо друго Laughing

# 2 603
Не се ли изтърка тая плоча колко "лоша домакиня" е Пепе и колко готино и чевръсто е младото гадже. Едно, че сторито е супер просташко и е малко като за пред момчетата "вижте ме колко съм оборотен, не ми е зле" - нищо общо с послание, че се гордее с половинката си, примерно. Второ, уютът, който жената създава, не включва непременно 24/7 да пълзи с парцала и да виси над печката, а мъжлето да й снима з@дника. Ако си мислите, че за средностатистическата датчанка е ок да я възприемат като Пепеляшка и че мъжете там очакват точно това - не съвсем.
Пепе дундуркаше Сиена на семинар, за да се разхожда Филип сам из Париж. Не съдя от една случка и знам, че може да е имало някакви обстоятелства, но от всичко показано, не съм видяла той да е детегледачка, чистачка и готвачка. Нищо по-нормално няма в семейството всеки по нещо да прави. Голямо чудо, че докато Пепе е с две бебета на ръце, Филип е бъркал яйца. Да не говорим и по колко време отсъстваше. Не казвам, че не е помагал и не си е гледал децата, ама защо се преувеличава? Да е ходил на работа - не е. Той често намеква и колко малка е въпросната нова дама и отношенията са несравними. С едната е бил съпруг и баща, с тази са гаджета. В двете ситуации домакинство се поддържа по различен начин и на начина на живот се гледа от друг ъгъл. Получават помощ от роднините й и в това няма нищо ненормално.
Айде аман от това, че ако не си шеф-готвачка и ако не търкаш фугите всеки ден - край, не ставаш.

# 2 604

Гергучи ще ни изненада скоро... 🤫🤭

# 2 605

Гергучи ще ни изненада скоро... 🤫🤭
Бих искала да видя рецензията на редактора 😁

# 2 606
Според мен ще в тип историята на Кари Брадшоу от Дупница-малко момиче с големи мечти, идва и завладява големия град. Ще има полезни рецепти , съвети как да сме успешни и кракто ревю на всички маркови неща, които си е закупила през годините.
“След тежък ден в офиса се прибрах и сготвих пилешка супа, после погалих чантата си на Dior и оставяйки я на детската ми шейна се замислих колко всъщност съм постигнала в живота си”.

# 2 607
Тя с книга ни е заизненадвала от доста време, много лична и полезна, с която цели да ни предпази. Не знам обаче защо изведнъж спря да говори за нея.
Очевидно кавичките й носят някаква естетическа наслада и ги използва за украса.

Има някаква тенденция да се преекспонират думите и действията на Шопови. Всичко се приема супер буквално, при положение, че очевидно се шегуват, че даже си иронизират и "колегите".
Във форума се създаде и някакво изкуствено и несъществуващо състезание между тях и Петканови и периодично, от нищото, се напомня колко забавни и готини били вторите. То ясно, че е въпрос на вкус, но затова и всеки гледа според предпочитанията.

# 2 608
Гане, моля те, изкарай първо онлайн уроци по БеЛ, пък после пиши книгата.

# 2 609
Ама Гането сега споделя в стори, че учила листовките за шофьорска книжка, а от форума бях остана с впечатление, че тя шофира. Някой не я ли беше видял всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт