Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 870
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 580
Така до момента, в който не дойдат след месец два нещата й, и ако още сме в началото на пика, дали пак ще е на това мнение, за Полина и скуката на хората питам. След като се очаква още поне два три месеца това положение да продължи, сигурно е разбрала, че няма как да стигне до аксесоарките, които не се купуват от скука, други неща се купуват от скука, но както и да е, та обърна палачинката. Иначе ни заливат реклами на този смешен китайски магазин от нейните колежки редовно, като че ли има нещо много необходимо и невиждано точно при нея.

А леля какво се оплаква, пий си ракийкaта след здравословните бъркочи, тренирай и си 6 Simple Smile

# 2 581
Леля според мен я хваща от малко ,при все че не е подложила здраво с нещо по-така,а само със здравословните рецепти.
Сигурно хората си пазаруват и разни глезотии,гледам масово онлайн сайтовете за козметика и джунджурии са с безплатна доставка,намаления.Само 'дето освен пари за храна и сметки,за друго не отделям пари..знае ли се до кога ще е това положение.
За Полина вАжи-котка по гръб не пада.

# 2 582
На госпожа Билоконна ѝ пораснаха ангелски крила 😂😂😂

# 2 583
А Вие хапвали ли сте гночи? Това е Снежана АтанасоВ. Сторито вече е поправено на ньоки.
Скрит текст:
За малко да си изплюя кафето от смях. JoyJoyJoy

# 2 584
Из сторито на Филип Датски. Латината освен, че е секси, може да готви, така и чисти. Явно му е дотегнало от това да бъде детегледачка, чистачка и готвачка във връзката му с Mademoiselle Pepe.

# 2 585
Даа , яко не готвиш и не чистиш не си жена. “Детегледачка” е бил?! Че тези деца не са ли и негови ? Пепе нещо да не е длъжна да го хрантути-да гледа децата, да чисти, да готив, че и да работи?

# 2 586
Каква детегледачка е бил този келеш?
Жена му водеше децата по работни срещи.
По-добре една жена да е сама, отколкото с мъж, който я оценява само по достойнствата чистене, готвене и детегледане. Сопола да му избърше?

# 2 587
На Филип си му беше екстра в България, мен ако ме питате. Бабите гледат децата, брънчове, мрънчове, фуудпанда, на разходка в Париж го откара жена му, и детето беше с нея на работа. Гладен и жаден не е останал тук, макар и жена му да не е готвила всяка вечер. Даже и колаборацийки имаше, слънчеви очила, Филипс, ала бала.. А, и ателие му отвориха даже и изложба направиха, не без помощта на тате Джовани, вярвам.
Така погледнато си е живял като принц, нещо друго има там. Даже аз му виках "мъж трофей".

# 2 588
Пепе е изкаравала парите си заради децата и заради Филип. И сега лежи на тези лаври, но да видим до кога.

# 2 589
А Филип какво го видяхме да прави за жена си и децата? Да прелита до Дания и обратно и да се суети пред огледалото.

# 2 590
Тая как чисти с обувките от вън..?

# 2 591
Това стори е ужасно пошло. Аз не виждам чистене, а задник.

# 2 592
Заради Филип ? Това пък как го реши

# 2 593
Филип май е голям извратеняк.

# 2 594
Филип има младо гадже и иска да се похвали. Защо въобще му отделяме внимание? Не е блогър, не е интересен дори. Пепето го направи разпознаваем за няколко човека, предлагам от женска солидарност с нея да спрем да му обръщаме внимание.
Иначе Латината на мен визуално ми харесва страшно много, чак се чудя какво прави с Фичката, честно.

Общи условия

Активация на акаунт