Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 834
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 655
  • София
Малко прекалявате , че Гергана била разнесла вируса , поведението и беше безотговорно, но съм абсолютно сигурна, че не е единствена. Тогава тъкмо започна бума в Италия, имам стрално много приятелки, които споделиха, че колегите им си ходили на работа , след като са се прибрали от Италия.

Никой не може да каже дали е разнасяла вируса. Факт е обаче, че точно тогава беше решено хората идващи от рискови райони да подлежат на 14 дневна карантина. Нещо, което нито Гергана, нито Ирина Денева не направиха. Особено последната, която и до Франция отиде, а сега парадира как пази възрастните хора.
Вярно, че Правителството не беше подготвено да тази ситуация и не бяха адекватни. Но тук пак всичко опира до самознанието и личната отговорност на хората.  Имам приятели, които за своя сметка останаха вкъщи, но имам и такива, които още смятат, че това е обикновен грип.

# 2 656
Candy_girl,
Не прекалявам.
Ще ти припомня няколко факта около нейния трип:
Тя беше в Милано в периода 21-24 Февруари.
В тези дни тя пътува с градски, посети ключови места като катедралата Дуомо, Milano FW, обиколи супер много магазини и молове. Вярваш ли, че си е мила ръцете, носила е ръкавици и маски и не е имала контакт с никой заразен?
Върна се в БГ със самолет, пълен с всякакви хора от Италия на 24.02 (близо 200 човека от всякъде). След което хвана междуградски автобус до Пловдив.
На 25.02 пътува до София с междуградски автобус, където обикаляше кафета.
На 10.03 Гергана публично заявява, че има температура.
Също така тя публично каза, че е била 2 пъти на кръвни изследвания от връщането си до 10.03. Освен това е посетила и лекари.
Не ме интересува дали температурата е била кликбейт. Не ме интересува и дали наистина е заразена, защото тя тест не си е правила.
Но имайки предвид как се разпространява вируса, е 99% сигурно, че Гергана го е лепнала и разпространила сред нас българите.
Не е единствената. Но тя е едно от публичните лица, които имат отговорност към това, което ще се случи през Април и Май в БГ.

# 2 657
Candy_girl,
Не прекалявам.
Ще ти припомня няколко факти около нейния трип:
Тя беше в Милано в периода 21-24 Февруари.
В тези дни тя пътува с градски, посети ключови места като катедралата Дуомо, Milano FW, обиколи супер много магазини и молове. Вярваш ли, че си е мила ръцете, носила е ръкавици и маски и не е имала контакт с никой заразен?
Върна се в БГ със самолет, пълен с всякакви хора от Италия на 24.02 (близо 200 човека от всякъде). След което хвана междуградски автобус до Пловдив.
На 25.02 пътува до София с междуградски автобус, където обикаляше кафета.
На 10.03 Гергана публично заявява, че има температура.
Също така тя публично каза, че е била 2 пъти на кръвни изследвания от връщането си до 10.03. Освен това е посетила и лекари.
Не ме интересува дали температурата е била кликбейт. Не ме интересува и дали наистина е заразена, защото тя тест не си е правила.
Но имайки предвид как се разпространява вируса, е 99% сигурно, че Гергана го е лепнала и разпространила сред нас българите.
Не е единствената. Но тя е едно от публичните лица, които имат отговорност към това, което ще се случи през Април и Май в БГ.
Много точно! И за финал, вместо да се кротне, засне видео за вируса (което впоследствие изтри, след вълна от негативни коментари), после написа и стихотворение, вдъхновено от вируса (ъъъ?!), сега поде акция колко е важно да си стоиш вкъщи и как да си уплътняваш времето, правейки го. Някои хора просто не знаят кога да спрат.

# 2 658
За видеото -да , неадекватно беше. Отговорност за заразените хора не може да се търси, не е постъпила правилно, но адски много хора сс направили същото. В момента има хора, които излизат до магазина , а идват от силно заразени страни - и те не си спазват карантината, не може да обвинява само Гергана , всеки може да е преносител , никой не иска да заразява другите.

# 2 659
Никой не е казал, че е само тя. Тук е тема за влогъри, да отделим коментир за всички знайни и незнайни неспазили карантина ли?

Както очаквах, Наоми и Джо скоропостижно се прибраха в Англия. Щеше да е супер рисково, предвид ситуацията, да останат в Индия.

# 2 660
Скрит текст:
Не бих се учудила Гана да кара кола без шофьорска книжка. Тя е мега себична, изключително безотговорна и безхаберна. Все пак тя евентуално разнесе коронавируса из цял Пловдив и цяла София и къде ли не.
Информирам се какво става от източници като СЗО и се ядосвам много, че заради ..... като Гана, хорица със слаб имунитет могат да пострадат...
Съвсем съзнателно обикаляше болници, лаборатории, пътува в междуградски автобус, ходи по кафета и пръска зараза.
Аз лично ще пиша на всички фирми, които й плащат и използват за реклама, за да ги попитам дали те подкрепят такова поведение и олицетворяват бизнеса си с нейните действия.

Сакън, отидоха и Гучи-тата, и Мучи-тата, и всичко. Всичкото инфлуенсър ще се радва и на колаборации с вафли "Боровец" след няколко месеца. Последвалата финансова криза ще засегне жестоко и тях, няма какво да се лъжем. Най-много салони да красота и заведения да им предлагат безплатна храна и прически, ама това къща не храни.

Тия дни четох разни интервюта с травъл блогъри, всичките са пред истерия. Обаче, те не са като Пепон - пука се розовия балон - превръща се в травъл влогър....това не става - пробва с лайфстайл влогър.

Тези момичета сериозно са неграмотни и лошото е, че това се доказва с всеки изминал ден... И айде, стига са бързали!
Скрит текст:

И за мен е неразбираемо това. Уж им е работата, но така през пръсти....И това ми било инфлуенсърки /смях в залата/.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 13:41 от Yogurina

# 2 661
  • София
Гергана и Денева искат да са светски личности и да са под светлините на прожекторите. Като такива трябва да спазват инструкциите в условия на пандемия.

Не ги оправдавам под предтекст, че много хора постъпват като тях!

# 2 662
хахахха, нали? Добре, че си ги накупи.

Едно ѝ признавам на Капитонова - мисли за това като инвестиция. Наш'то Гане пък мисли, че марките я правят VIP.

А в повечето случаи се възмущаваме от жени като Капитонова...

# 2 663
Щеше да е добре само влогърите да са неграмотни, масово и медиите не познават елементарната граматика.
Аз я харесвам Капитанова, защо да се възмущават хората ?

# 2 664
Нали се коментира, че била държанка... Simple Smile
За мен е все тая кой какъв е стига да не вреди на околните.

Гана можеше да отвори сайта на WHO и да прочете малко. Можеше да даде много добър пример как хората трябва да се самоизолират след пътуване в чужбина. Как следва да се погрижат за себе си и близките си. Можеше...

# 2 665
Ами сигурно и помага финансово приятелят и, не виждам нищо лошо в това.

# 2 666
По въпроса с на леля Коца палачинките-отворих видеото и, качено преди 13 седмици, за да видя, как аджеба ги "готви" тез палачинки. Първото, което забелязах е черупката, която падна от яйцето в сместа - добре, ще кажете калций. Второто обаче - не излязоха палачинки, а малки въглени - добре, зима беше, трябва и за печката да има. Ама третото вече - мръсния филтър на абсорбатора, ами за него вече какво обяснение има? Нали е инфлуенсър, това ли ще показва....

# 2 667
Аз ви казах , че тая дама ми е разхвърляна и мизерна...

# 2 668
  • Стара Загора
Отдавна не я следвам, но ей сега ми излезе клип на Карина Илиева и прецъках, та вижте какво комплектче с пухчета си е поръчала. Не знам за къде е това облекло Laughing
Скрит текст:

# 2 669
Не спрях да гледам черупката в купата, докато бъркаше яйцата....
Много е неприятна тази Константина.

Общи условия

Активация на акаунт