Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 816
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 685
Ние за Гергана си говорим, но не знам дали видяхте Tsvetifit. Въпросната днес качва сторита как избягва лошите"куки", за да се качи на Витоша. Голямо геройство подплатено с псувни.
Ей такива инфлуенсърки вече са дъното.

# 2 686
Днес пак ходихме с колата до супермаркета и великата верига "Меркари" работеше пак. Вярно - празна, с пушещи продавачки отпред, но с какво тия магазини са по-различни от останалите търговски вериги (различни от аптеки и магазини за хранителни стоки)?

Ние за Гергана си говорим, но не знам дали видяхте Tsvetifit. Въпросната днес качва сторита как избягва лошите"куки", за да се качи на Витоша. Голямо геройство подплатено с псувни.
Ей такива инфлуенсърки вече са дъното.

Гледам, изтрила си го е после.Trollface Много бързо ги напушва страх, когато публикацията им срещне неодобрение.

Някой дали я е запазил, че ми е интересно?

# 2 687
Да, аз имам 2 клипа на всично, което качи. Прилагам ги в линк.
https://we.tl/t-L1oyX6v2Ou видхя ги в Майките на София.

# 2 688
Мале, сега я разгледах тая, много неприятна.

Прилича ми на фитнес-версия на Пирина.

# 2 689
Днес пак ходихме с колата до супермаркета и великата верига "Меркари" работеше пак. Вярно - празна, с пушещи продавачки отпред, но с какво тия магазини са по-различни от останалите търговски вериги (различни от аптеки и магазини за хранителни стоки)?

Всъщност, имат право да работят. След омекотяването на заповедта, всеки бизнес/магазин може да работи (без ясно упоменатите ресторанти, кафенета, фитнес центрове и т.н) по преценка на собственика, като се предполага, че трябва да спазват стриктни мерки и хигиенни нива.

# 2 690
Пепе още в първите дни каза, че отива с децата в Рударци - хем няма е сама в тях, хем си имат двор, завиждам ѝ.
А Филяка може и да си е в Бургас, не знам. Ако беше и той у тях, до сега да бяха превъртяли Тик-ток-а 😂

# 2 691
Видеото на Ивана с Боби беше много приятно, до мемнта, в който не извадиха някакви карти. Хареса ми, почти го изгледах. Много са сладки заедно, Боби все повече му симпатизирам. И Ивана само може да спечели от по-честата му поява във видеата й.
Скрит текст:
На мнение съм, че без бретон й отива много, както и с къдрава коса и тези неща й ги написах, ще видим ще отговори ли...Писах и на Зорница-изкуших се да я питам за косата й, ще докладвам ако ми отговорят и двете.

# 2 692
Да, аз имам 2 клипа на всично, което качи. Прилагам ги в линк.
https://we.tl/t-L1oyX6v2Ou видхя ги в Майките на София.
Тази е доста НЕлицеприятна, да не кажа дори крива във физиономията. Да си прави тренировките вкъщи и да не си отваря устата, че като повечето.. Блякс.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 19:17 от Анонимен

# 2 693
Моля ви, качете клипчето на тази глупачка, която бяга от "куките", така, че да може да се плейва и споделя директно в инстаграм - от телефон трудно може да се стигне до ютуб линка. Това трябва да бъде видяно и осъдено от повече хора! Sad

# 2 694
Тая Цвети си направи акаунта private. Laughing Нали уж беше написала, че не се срамува от постъпките си?

# 2 695

На същата гледка станах свидетел и аз. Продавачката пуши отвън, а вътре празно. Меркари отива в черния ми списък и кракът ми няма да стъпи там.

# 2 696
Много са смешни как са се превърнали в онлайн ексхибиционисти, всичко се качва без дори и за момент да се помисли за съдържанието и правописа, а после като срещнат отпор или някой страничен ги свести, почва триене в несвяст и все едно не е било.... обаче е било и бг-мама помни.
Сега за разни видимо печатни грешки смятам, че трябва да сме малко по-толерантни, случва се наистина, но за подобни изяви изобличаването е напълно заслужено.

Ивана с така прибрана коса много ми хареса.
Ивана, ако четеш, сподели някъде откъде ти е диадемата.
Безброй пъти съм, казвала че Боби ми е голям любимец, искам повече ефирно време за него.Grinning

Валери е с поредно творческо безсилие.

# 2 697
Всъщност, имат право да работят. След омекотяването на заповедта, всеки бизнес/магазин може да работи (без ясно упоменатите ресторанти, кафенета, фитнес центрове и т.н) по преценка на собственика, като се предполага, че трябва да спазват стриктни мерки и хигиенни нива.

За какви хигиенни норми може да става въпрос в магазин за дрехи...Не могат да дезинфекцират всяка дреха след като е била докосната или пробвана.

# 2 698
И на мен много ми хариса диадемата. И въобще искам такава,колкото и да ми се струва,че вече не съм за диадеми.

# 2 699
Ивана, както винаги отегчителна. И както винаги я гледах минута и половина. Мъжът й що се мъчи? Цъкай си на компютъра, човече, не се занимавай с влогове. Не е мъжко. Пък и наистина ли някой се интересува, откога сте заедно и къде обичате да празнувате годишнината си? Не вярвам.
Йоко все повече ми допада. То май само тя ми остана да гледам до края. Аз скоро я открих, но разбирам защо дразни част от форума. Хубава е, не е сладникава и май хич не й дреме за мнението на бг майките.
Например, една руса Йоана имаше. Е, тя умираше да се подмазва на пишещите тук.

Общи условия

Активация на акаунт