Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 312
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 990
Гергуца ще става онлЯйн инстаграм коуч... Close Доста насериозно се е взела... Joy
Скрит текст:
Някой няма ли да се жертва да се запише на курса и после да дойде /срещу заплащане с мусака/ да ни каже как да си намерим ниСша според интересите? Joy

# 3 991
Според мен изглежда по-добре от Теа, макар да са еднояйчни близначки, има разлика между тях.

Имат разлика, Ая е по-тунингована.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 13:09 от Вαнилия ~🦋~

# 3 992
Да и аз забелязах, че акаунта й в инстаграм вече е публичен и е събрала доста последователи. Забелязах, че и Ая има силикон в гърдите както Теа 😂
Преди няколко месеца постоянно казваха как Ая не иска да се показва, как не обича снимки, как абсурд да се покаже във видеата, а изведнъж снимки с Теа, с Наум, видеа, че и по тв. Скоро очаквам канал в YouTube.

# 3 993
Сега гледах сторитата на Теа. В тях тя показва, че във включването в "На кафе" ще се разменят със сестра си Ая. А сторито с критиката си е още там.
Сторито с критиката е изтрито, беше със звук, а тя се скара, че снимала докато НЕ държи Амая. Или се е усетила или някой им е писал, защото сега се обяснява с текст Wink

# 3 994
Добре де, няма ли кой да спре такива хора като Гергана? Ако взема пари това законно ли е изобщо?!

# 3 995
Криси, то куцо и сакато издава, преподава, съветва... Отговорността си остава на хората, които сляпо се доверяват на такива псевдоспециалисти, точно защото въпросните нямат диплома...
Според мен на Гането курса е безобиден в сравнение с този на Капитонова и подобните ѝ.

Едит:
Курса на Гането е 100 лв за първите 50 записали се и 200 лв за останалите....
Доста амбициозно. За 6 ч. +5к.....

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 13:10 от Анонимен

# 3 996
Обаче, Капиталова я признавам.

Дойде тук, пробута си канала с новорегистриран профил, ние я надушихме и свихме сармите и въпреки това - всеки ден се споменава.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 13:26 от Yogurina

# 3 997
Ами не мисля , че могат да я спрат.
Ако не се лъжа е в правото си да изкарва някаква определена сума пари без тя да се облага с данъци , както и всеки от нас.
Друг въпрос е вече , кой ще и се довери , колко ще плати , дали ще му помогне 😀

# 3 998
Криси, то куцо и сакато издава, преподава, съветва... Отговорността си остава на хората, които сляпо се доверяват на такива псевдоспециалисти, точно защото въпросните нямат диплома...
Според мен на Гането курса е безобиден в сравнение с този на Капитонова и подобните ѝ.

Едит:
Курса на Гането е 100 лв за първите 50 записали се и 200 лв за останалите....
Доста амбициозно. За 6 ч. +5к.....

Освен да кажа, че това ме разочарова и натъжава.. за мен това не е нормално, наистина.

mvladimirova27, все ще се намери някой да й се върже. Дано не съм права.

# 3 999
Това е като семинарите на онзи Юли Толкин - как да забогатеем. 1000 човека публика по 50лв за 2 часа булшит Simple Smile

Пробва се Гергана, ако мине, хората трябва да имат глава на раменете си и да не дават пари за глупости, особено на хора, от които не могат да научат нищо.

# 4 000
Ами що да не играЙ татко ЖОвани в клиповете бе, то си е забавно😂
Моята щерка е тик ток звезда и ме ползва понякога, я само да се изкрещя, я да дам идея, я са се появя, това си действа сплотяващо с младежта😂🤪

# 4 001
Очаквам скоро Гана да скача по залите като Юни - с наивници да си хвърлят парите на вятъра. Trollface

# 4 002
Ама моля ви се, 330лв давала на месец Виктория.... Минимум 700лв й излиза храната (нищо, че половината не ги плаща тя). Забележете, че е озаглавила видеото "колко пари харча за МЕСЕЦ", но е заснела само 3 седмици (каква е логиката?). Ако дава 300лв за 3 седмици, то би следвало за 1 месец да дава към 400лв. Освен това храната, която е показала, е сигурно 50% от това, което яде. Много хитро е пропуснала да включи кашоните с безплатни барчета и спагети, които и пращат на стойност поне 200-300лв. Всички знаем, че тези "фитнес" храни не са особено бюджетни. Ако включим и вечерките, сумата става доста по-голяма. Иначе я гледам, озаглавила сторитата с храни в highlights "Разнообразие Joy". Май доста се засегна, че има хора, които не я харесват.

Според мен с това видео е искала да покаже, че не е скъпо човек да се храни здравословно, ама никак не й се е получило. Пълна бутафория. Не мога да разбера какъв е тоя зор от инфлуенсърките, които видимо водят мааалко по-висок стандарт на живот, да показват колко малко пари харчат, да се обясняват колко е лесно да се изкарват пари и да правят ревюта на бюджетни продукти, които очевидно не ползват. Мога да дам много примери - Валери и Ейвън; Гергуца, която се жалва, че няма 2-3хил. за брекети, но дава двойно повече за гривнички; Галчето, която прочувствено ми обяснява как марката не била важна, докато се закичила с най-циганското колие на Patrizia Pepe... и т.н. Пълна пародия. Ей затова не ви харесваме, инфлуенсърки. Как не се намери една да е честна и откровена с последователите си. Ама както казва Биляниш - трябва пари да се изкарват.

# 4 003
Като се замисля има кой да и се върже (за съжаление) , по голяма част от хората , които я гледат са момичета между 10-16 години най - вероятно.
А много добре знаем  , че в тази възраст се опитват да подражават на някого , да са известни по някакъв начин , интересуват се много от фейсбук и инстаграм , според мен точно тази възрастова група ще иска да се включи в това ,,обучение,,.
А дали родителите ще го позволят - тяхна работа.

# 4 004
Сега разгледах профила на Ая и аз намирам разлика с Тея. Ая има доста по-миловидно излъчване и по-непринудени снимки. Понякога дори да сте 1:1 с един човек, ако излъчването ви е различно, се променяш цялостно. Мое мнение.

Гана ще иска пари за поредната и глупост?

Общи условия

Активация на акаунт