Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 315
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 975
Пепе е голяма късметлийка с родителите си Simple Smile Майка ѝ ми изглежда много приятна, а таткото е един път. На клипа изглежда, че му харесва да има с кого да си кажат Наздраве и да изпият по една ракия. С Ф2 си говореха на английски, но друго си е да си имаш БГ зет. Нека са щастливи Simple Smile

За Алекс и Дани също мисля, че им е скалъпена историята с пръста с цел да придобият слава. Изглеждат ми много хармонична двойка. Алекс е дисциплинирана и не може да се сравнява с Тея. Тя е от хората, на които нещата им сякаш се случват лесно, без да показват систематичните усилия, които влагат. Тея е едно мързеливо мрънкало, което е случило на известно гадже.

Абсолютно подкрепям мнението! Теа не спира да мрънка, да недоволства, а в същото време майка й и сестра й все са на сторита и явно й помагат. Не спира да излъчва самочувствие, което обаче не виждам на какво отгоре е. Отказала се е от кариерата си, за да прави това, което й харесва, което уж са видеа. Само че от два месеца насам ако не е Наум да им разнообрази канала с малко фитнес, не знам дали някой би гледал нон стоп как млада, здрава жена само се чуди как да си сипе бира, лежи на дивана и обяснява, че си гледа детенцето и гледа Нетфликс и Приятели. За Наум не ми е ясно, как може да си лекар, а да пренебрегнеш кариерата си, заради ТВ сериал, който замира с всеки следващ епизод. Лекарската професия според мен е по-добро начинание, особено като образът ти в тв сериал се е изчерпал тотално. Гледам Откраднат живот по дефолт от началото на сериала, но е факт, че от 3 сезоно, сериалът рязко замря.
Алекс е много земна, усмихната и лъчезарна. Случвало ми се е да й пиша няколко пъти, за да попитам нещо, което съм видяла от къде е или просто за да коментирам, абсолютно винаги ми е отговаряла и е завързвала разговор.

# 3 976
Наум тепърва ще специализира , чак да си е пренебрегнал кариерата си ..

# 3 977
Ако е скалъпена историята как пък Даниел не беше този с изхвърления багаж, позорно линчувания от обществото и прочие?!Чудя се как една жена би се подложила на такова театро,да те третират като парцал.Симпатични са ми,но доста щях да се замисля дали да имам дете от човек,който би постъпил така.И все пак не съм в техните обувки,та да знам напълно какво,що.Иначе са мн по-интересни и приятни от Шопови.
Д-р Енчев и неговата красота в симетрията,ок де,ама що тЕй все клонинги излизат,красотата за мен е в Асиметрията,с това си уникален по свое му,представям си да сме всички по калъп и ми се пюква.Друг лаф за Енчев-Най-обичам комплексарки : ))))

# 3 978
Сега гледах сторитата на Теа. В тях тя показва, че във включването в "На кафе" ще се разменят със сестра си Ая. А сторито с критиката си е още там.

# 3 979
Не знам дали би ви било интересно, но. Ансамбъла ни пи Художествена гимнастика са с нов влог.
https://youtu.be/f3qS5Nq59x8

Лично аз мнлго ги харесвам. И такива влогове са ми любими. Супер непринудени, а backstage от състезанията си е интересно.

# 3 980
Преди няколко месеца постоянно казваха как Ая не иска да се показва, как не обича снимки, как абсурд да се покаже във видеата, а изведнъж снимки с Теа, с Наум, видеа, че и по тв. Скоро очаквам канал в YouTube.

# 3 981
Преди няколко месеца постоянно казваха как Ая не иска да се показва, как не обича снимки, как абсурд да се покаже във видеата, а изведнъж снимки с Теа, с Наум, видеа, че и по тв. Скоро очаквам канал в YouTube.

Според мен изглежда по-добре от Теа, макар да са еднояйчни близначки, има разлика между тях.

# 3 982
Не мисля, че историята с Александра и пръстите в устата беше скалъпена. В интернет все още го има клипчето как Даниел ѝ изхвърля куфарите. Алекс си имаше гадже, с което пообиколи Европа, а Дани постоянно беше в компанията на някакви плеймейтки, че даже и предаване имаше. Ако скролнете в инстаграм още ги има тези снимки. Но със сигурност те се бяха събрали още преди Биг Брадър. И двамата имаха снимки на едни и същи места лятото. И въпреки всичко те намериха силите да си простят, а и е факт, че мнооого си отиват като двойка. Но все пак не ги следя много, много какво качват, защото за мен беше тъпо това с инстаграма на детето.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 15:54 от Анонимен

# 3 983
Гергуца ще става онлЯйн инстаграм коуч... Close Доста насериозно се е взела... Joy
Скрит текст:

# 3 984
Много ми е интересно какво значемие има кой и е купил апартамента?
Ми естествено, че има значение кой е купил! Едва ли ще дава 330 лв. за храна и ще се глези толкова, ако плаща ипотека!
Ъъъ 330лв ако е за месец ... на това глезня ли му викате ? 330 лв на мен ще ми стигнат за месец да се храня сравнително здравословно, без да дъвча една и съща манджа по 5-6 дена. Не е глезня, а нормален стандарт на живот, така си мисля аз.... за човек, който държи да се храни здравословно хич не ми се вижда голяма сумата.

# 3 985
# 3 986
Татко Джовани на си направи един канал. Ще има успех. Доста е забавен.

# 3 987
Гергуца ще става онлЯйн инстаграм коуч... Close Доста насериозно се е взела... Joy
Скрит текст:

Гергучи, организирам курс за неграмотници.

Условия за участие:

- Да имаш макар и бегла представа какво са А и Б
- Да си на минимум 5 г.
- Природата да те е дарила с минимум една мозъчна клетка
- Ако имаш дилема дали да избереш Фурла или книга, без замисляне да избереш книгата...

Геруца едва ли ще ги прави безвъзмездно.

Наистина - егати самочувствието! На какво отгоре? Видя се и в цифри колко е обичана от хората.

# 3 988
Ако е скалъпена историята как пък Даниел не беше този с изхвърления багаж, позорно линчувания от обществото и прочие?!Чудя се как една жена би се подложила на такова театро,да те третират като парцал.Симпатични са ми,но доста щях да се замисля дали да имам дете от човек,който би постъпил така.И все пак не съм в техните обувки,та да знам напълно какво,що.Иначе са мн по-интересни и приятни от Шопови.
Напълно споделям!

Иначе и на мен ми е направило впечатление, че Алекс е супер дисциплинирана. Рядко им гледам влоговете, но често се вижда, че тя е станала и се занимава с детето, а Даниел току- що се е събудил. И не съм ги чула да се оплакват, че им е трудно /тежко?/ гледането на сина им.

Относно Наум и неговата специализация- тук бях чела, че в някакво видео е казал, че сега един вид яхва инфлуенсърската вълна и временно стопира специализацията си. Може после да е имало нови ъпдейти, които да съм пропуснала, не следя отблизо.

Гаца- НИСШАта. Grinning

# 3 989
Колко струва курса на Гана?

330 лв за храна за месец хич не е много. Зависи от бюджета на човека и нещата, които обича да похапва.

Любо има заведение в Търговище. През 2016 г. го е открил с финансиране по ОП РЧР Simple Smile

Колкото за Алекс - снимка с пръст в уста за мен е несравнимо с видеата на някои неизвестни например Simple Smile Та хора всякакви. Дори и да е истина, ми харесва, че са намерили силата да си простят и да продължат Simple Smile Аз лично не бих могла да простя изневяра.

Общи условия

Активация на акаунт