Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 327
  • 4 122
  •   2
Отговори
# 3 690
Права си , всеки организъм си е индивидуален , но човек ако почне да си смята калориите може да си съобрази менюто , спрямо личните  си предпочитания и нужди.
Имам някакъв спомен , че тя в под наем к ще си обзавежда апартамент скоро или това да и е новия апартамент и да има още работа по него ..

# 3 691
Капитонова живее под наем, затова ти се е сторило, че няма посуда и достатъчно място.
Беше споделила, че родителите и ще и купуват апртамент, но все още е в строеж.

Сладкиша с нов влог, много скучен.

Антоанет Попова с видео за отменената сватба. Мястото, което са избрали да се оженят изглежда страхотно.

# 3 692
  • София
Очаквайте скоро новия bestseller:
Скрит текст:

Пази Боже!

# 3 693
Майко мила, какво доживяхме, Гергучи стана писател!

# 3 694
Съчувствам на редактора на тази книга, тежко му.
😄

# 3 695
Фризьорският салон на инфлъенсърките Коко бар си работи, преди малко минах и служителките си бяха седнали пред салона, нито една не бе с маска или ръкавици. Според мен сега нито една блогърка няма да има смелост да се тагне оттам...

Направо не мога да повярвам колко алчни бизнеси има и как инфлуенсърките ги рекламират и се припознават с тях и с ценностите им.

# 3 696
Салоните имат право да работят, но трябва да са с маски , страшно строги правила за хигиена и дезинфекция и само по един клиент в салона ... май не пускат и клиенти , които не носят маски.

# 3 697
На Гергучи книгата ще е хартиен вариант на Спиндермаан.

Впрочем, момчето, което правеше Спиндермаан е от Пловдив. Да не би то и Гергучи да са един и същи човек?

# 3 698
Не успявам да прочета всичко Blush

Ровясе в youtube за интересни неща.
То примерно за големината на астероидите.

# 3 699
Не успявам да прочета всичко Blush

Ровясе в youtube за интересни неща.
То примерно за големината на астероидите.
Скрит текст:

Леле, доста страховити... Изправиха ми се косите на тези най-гигантските.

# 3 700
Някои от големите дори може да се видят от Земята когато минават покрай нея.
Примерно Hygea може да се види с бинокъл,Vesta  с най-прост телескоп.
И едно уточнение на Ceres -  първо е каталогизиран като цяла планета,после като астероид, а накрая като Планетоид.

# 3 701
Много ми е интересно какво значемие има кой и е купил апартамента?
Ми естествено, че има значение кой е купил! Едва ли ще дава 330 лв. за храна и ще се глези толкова, ако плаща ипотека!

# 3 702
Не се учудвам, че Гергана ще издава книга. Тя отдавна го намеква.
Не знам как да коментирам творчеството.

# 3 703
Салоните имат право да работят, но трябва да са с маски , страшно строги правила за хигиена и дезинфекция и само по един клиент в салона ... май не пускат и клиенти , които не носят маски.
Не и според РЗИ и всички заповеди досега. Разбира се, че феизьорът не може и 30см да спазва дистанция. Навсякъде из града са затворени салони и фитнеси. Да не говорим, че жените там нямаха ни маска, ни ръкавици. Представяш ли си иронията да е незаконно да се разходиш в парка С бебе, а да е законно да се забиеш в салона с часове Simple Smile

# 3 704
На мен сумата не ми се вижда толкова голяма , всеки сам си решава колко и какво купува .

Общи условия

Активация на акаунт