Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 349
  • 4 122
  •   2
Отговори
# 3 705
Защо се учудвате, че фитнес мацката продава програми по 100лв. Че тя на Деса вибрацията а.к.а. топчиту последната ѝ книга струва 75лв. в електронен вариант. Лапнишарани явно има.. щом купуват Топчиту ще купуват и програми по 100лв.

# 3 706
Алис има live в момента с Ния от influencer.bg: говори се за инфлуенсъри, тяхната работа и т.н.

П.С. Алис наистина прави доста интересни лайвове тези дни.

# 3 707
Aз не мога да разбера няма ли някакъв контрол кой какво продава, предлага, преподава, произвежда, издава. Посредствени ... издават книги, самопровъзгласили се за треньои изготвят режими и диети, псевдобизнесмени ребрандират стока на едро и я продават като своя с умопомрачителна надценка и какво ли не още. В същото време бабите и дядовците, продаващи цветя и мед по улиците, ги отпращат, че не плащали данъци на „печалбата”. Не знам как е възможно да се стигне до такъв хаос в това отношение и всеки, който реши да бъде писател, треньор, търговец, да не кажа и лекар.

# 3 708
Щом Илиян на Джулката е издал ВТОРА книга...
Но това означава и че има някакво търсене...

# 3 709
  • Light of Zartha
Защото това е България! Убиват дребния бизнес, възрастните хора изнемогват но и не могат да продадат "стоката" си, която всъщност е в пъти по-вкусна и истинска от тази в магазина. Но както и да е, отплеснах се. Според мен нито един влогър от коментираните, не би могъл да пробие и да се задържи ако беше в чужбина. Да, и чуждестранните качват тъпотии, но едно и също ежедневие - коко, дуписима, маникюрче, кроасанче, нямаше да има тази гледаемост и да се котира както тук. Малко са тези, които държат на канала и съдържанието си, без да гледат какво е модерно в момента.

# 3 710
Мен не ме ядосва толкова, че разни самозванци пишат книги за бременност, режими за хранене и здравословен начин на живот, колкото тъжната истина, че има прост народ, който да ги купува. Според вас дали човек с всичкия си акъл ще си купи книгата на мъжа на Джугани за раждането или книгата на Деситу Топчиту? Само като ги погледнеш тези индивиди и ти става ясно, че нямат капицитет да прочетат книга, камо ли да напишат такава.

# 3 711
Имаме много поздрави от Леля..

https://youtu.be/wL-rOI_h8bM
Йоанна Йоко а.к.а мойта лелЯ

# 3 712
Изобщо не ми допада тази Капитонова!
Нищо полезно или интересно не може да ми предложи...
Здарвословно хранене - хляб с бъкано с Е-та пуешко?! Скир? Шоко пудинг от Лидл?! Риъли🤪🧐 Калориите е важно от какво идват.
Те някои манененки и памук ядат, много засища и никак не е калоричен🤪
Къв пример може да е точно тази?! Какво е постигнала тя лично? Неин приятел купил куче, купил кола и не знам си кво. Няма лошо. Но нека   не бъркаме безделнички, държанки с пътеводна светлина и лЯйфкоучки...
Чисто визуално ... не мога да спра да гледам челото и. Твърде голямо и бетонирано. Рано е захванала ботокса...

Гледах Йоко и Брад, той изглежда чудесно за 47 годишен.
И Ели гледах, нещо меланхолична ми се видя.
Пепе с децата приятно видео.
Галя има много лигаво дете и доста незряло за 7 годишнино. Имам момиче на толкова и има доста разлики.
Попова отлагат сватбата заради Ковид, жалко. Дано догодина се състои и да се получи прекрасна!
Ванче гледах, много обяснителна бе! Па 40
Минути - брадясах!
Кой кой - а, Шопови- Теа- сигаааа бе, така аМая изгелжда дебела 😂🤪 Малката и е отрязала главата цялата е на нея.
Май това са последните видеа които гледах.
Герцуца спестовницата не знам дали да си я причинявам...

# 3 713
Мисля, че Капитанова няма да започва да прави програми масово, а ще пробва да вкара във форма няколко момичета, които ще заплатят за това. Това беше споделила в отговор на върпос. Също така не смятам, че е лош пример с това, че брои калории и показва какво яде. Абсолютно всеки трениращ инфлуенсър го прави, Радостин Кузманов и приятелката му също го правят, те изготвят режими (до колкото съм запозната аз). Отделно, смятам че Капитанова се храни доста балансирано и не гладува, порциите, които показва са повече от достатъчни. Просто масово хората са свикнали да преяждат според мен. Единственото, което Капитанова не показва да яде са боклуци. Аз не се храня като нея, не броя калории, макроси и тн., но одобрявам това, което показва. Ако някой е предразположен към хранителни разстойства то ще се депресира както от Валери, защото яде боклуци и е слаба, така и от Капитанова, защото си брои калориите. А ако ще се говори за добър пример, е много важно децата и жените да знаят, че храната която консумират има огромно значение както за красотата и добрият външен вид, така и за здравето.  А не мисля, че нишовите блогъри и влогъри, които са се ориентирали към фитнес съдържание изобщо са длъжни да се съобразяват с аудитория във възрастова група 10-15 към която изобщо не се стремят.

# 3 714
  • Light of Zartha
Имаме много поздрави от Леля..

https://youtu.be/wL-rOI_h8bM
Йоанна Йоко а.к.а мойта лелЯ

Боже Господи! Тая жена защо се излага така? И тя затъва все повече, а преди много ми харесваше...
Явно ще си остане само красива опаковка без съдържание.

# 3 715
Скрит текст:

# 3 716
Леля да спре ракията и тогава да разсъждава!

# 3 717
  • Light of Zartha
Честно, не разбирам защо розовата Йоанка симпатизира на Йокото?! Уж е приятно и умно момиче, пък подкрепя приятелката си, която ръси тъпотии на килограм. Опитва се да е оригинална ама като я слушам, бълва повече хейт отколкото ние "змиите" тук!

# 3 718
Леля иска да е забавна и оригинална, ма пусто как не и се отдава... От смешка става грешка и излагация. Иначе не е лоша жената. Прсото комедията не и е сила.

# 3 719
Ох, майко мила... Йоко Оно, май е ударила две ракийци на еГзотичния си балкон преди да заснеме това видео. Laughing

И... честно, прилича на Майкъл Джексън с тоя нос! Защо й трябваше да го пипа?

Общи условия

Активация на акаунт