Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 354
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 720
Честно, не разбирам защо розовата Йоанка симпатизира на Йокото?!

Чакай, аз не вдявам нещо явно. Нали розовата Йоанка и оплютата във видеото на Йоко (не съм го гледала) е едно и също лице? Тогава защо й симпатизира? Sweat Smile

П.С. Изгледала съм абсолютно всяко видео на Капитонова (без тренировъчните за момента) и най-отговорно твърдя, че никога не се е подигравала на хора в по-лошо финансово състояние.

Цитат
Просто масово хората са свикнали да преяждат според мен.
Йесссссс бе.

Едит: И накрая даже каза, че може би сумата е голяма, защото тя се глези със сьомга и пресни горски плодове, но реално здравословното хранене не е скъпо. И е права, спокойно може да се сменят пресните ягоди и боровинки с пресни ябълки и портокали. Или човек да си замрази от горските, когато са в сезон. Опции бол. Важното е да има желание, за да няма оправдание Simple Smile
Обективна е, чест й прави.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 20:09 от bambinnah

# 3 721
  • Light of Zartha
В него леля чете коментари от тук, в които явно е обсъждана/обиждана Йоанна. В коментарите, същата тази розова Йоанна очевидно подкрепя леля си и приема с присмех писаното за нея.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 19:52 от Scarllett

# 3 722
Да няма някаква тиха война между Бг-мама и Бг ютубърки, за която ние не знаем ?

# 3 723
Ех, Йоано, добре че ти е форумът, че не знам с какво щеше да си запълваш следобедите повреме на извънредното положение и ти. И ти си като нас. Лустросана отчаяна съпруга. А те харесвах в началото... За първи път за 31г. ме лъже първото впечатление. Хайде, прочети и тоя коментар в следващото ти видео, нахули ме, че съм хейтър, дебелана, че не съм майка и каквото се сетиш, ще си права за всичко❤️
Само си представям колко е търсила негативни коментари за Йоанна Петрова, като преобладаващите са положителни. А точно пък Йоанна Петрова точно най-малко да се оплаква от жените в темата, че е направо канонизирана тук.

# 3 724
  • Light of Zartha
Още повече,че всичките теми от самото начало следя, много харесвам Йоаннка и въпросният коментар ме изненада.Аз лично не съм го срещала, а той трудно би се подминал.

# 3 725
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Имаме много поздрави от Леля..

https://youtu.be/wL-rOI_h8bM
Йоанна Йоко а.к.а мойта лелЯ
Прилича на злата вещица от Мулан.

# 3 726
Русата Йоана дори е писала и коментирала тук и грам не и отива да игра по този начин...

П.С. На мен честно казано ми писна от тази Йоана. Тя прави тъпотии и благодарение на нас, навърта профил и акции. Айде няма нужда...

# 3 727
Браво. Айде крайно време е всеки да си покаже истинското личице лека-полека. Продължавайте все така. Нека подминем стотиците положителни коментари и да се хванем за негативните, ама за по-удобно, когато вече сме се издънили. Е как до ония ден беше градивна критика, много ценна, пък след някои омазвания стана хейт? Изключвам просташки неоснователни коментари, естествено. Това с плашилото къде го пише, че заслужи иронизиране на коментиращите и под видеото, и в иг. Не бяхме ли много важни, с обективно и безпристрастно мнение? Или грешно съм чула и прочела? Ако са свършили идеите за видеа, няма страшно, ама фурнаджийски лопати най-обичам. Най-смешно ми е колко са лицемерни в подкрепата си. В едното видео едната казва на другата колко сме готини и важни и няколко видеа по-късно - бам. Иначе не им пука, не четат. И сега сприятеляването от с форума, отиде с инфлуенсърките, за по-сигурно. Бранят се със сторита и коментари, обаче всяка се самоизтъква и събира гледания и коментари основно с "хейт" към колежки. Е голямо приятелство ще да е това.
Ама какво разбирам аз - псевдопатриотка, псевдоморалистка, нереализирана и завиждаща личност.

# 3 728
Горката Йоки, никакво внимание не ѝ обръщаме, ако не направи видео за нас. 😜

хич не ѝ дреме за коментарите тук, мдаа. 😉

# 3 729
Последните дни гледах на Йоко видеата и тук писах, хвалих я. Имаш какво да покажеш, различна си, как една сутрин се събуждаш и решаваш да се занимаваш с глупости - умът ми не го побира. От рокли, грим и пътувания - .. това. И естествено чии имена са на тъмбнейла.. Не знам как не се усещат колко са фалшиви дори една с друга, явно. Аз друго обяснение нямам.

# 3 730
Няколко пъти споделих, че Йоко (със стария нос)  страшно много ми харесва визуално, магнетична, различна и... промени носа и... сега тези изяви... интересно как се променят възприятията спрямо някого.Unamused

А, Ели и Мария Андреева мога да ги гледам постоянно, не е нужно да качват нещо специално и различно, просто кореспондират с душата ми Grinning
На Ели последните две видеа са почти идентични, показват обикновено ежедневие, но тя умее да накара скучните неща да изглеждат красиви.
Мария Андреева пък едно слънце. Гласът и' е толкова успокояващ и мелодичен.

# 3 731
Направо не мога да повярвам тази Йоко какви ги блещи. В началото я харесвах, ама много се излага последно време. Мисли се за забавна, но никак не е. Ако не направи някое просташко видео за темата никой няма да я забележи. Жалко, че Йоана я подкрепя очевидно, защото тя пък ми беше любимка.

# 3 732
Да няма някаква тиха война между Бг-мама и Бг ютубърки, за която ние не знаем ?
Явно те се опитват да водят такава. Добре, че е форумът и темата, че плиткоумната главица на Йокото нищо интересно няма да може да роди.

# 3 733
Леля и родните влогърки никога няма да разберат, че не са ни чак толкова важни, че злоба да изпитваме към тях. Ние просто се забавляваме на техен гръб. Ако изчезнат един ден - няма да усетим липсата им. Щом са решили да правят публично съдържание е нормалто хората да ги обсъждат. Аз вярвам, че си има причина за всяко изказване тук. Защо за Стефи от eatlovemakeup не съм чула нищо лошо? Смятам я нея за искрен и естествен човек.

Някой по-рано в темата беше споменал, че Изабел имала претенции. Не ми се занимава да гледам нейни видеа, затова ще ме светнете ли какви претенции? 😀

# 3 734
Искреност, обективност, "нечетене" в темата, "необръщане" на внимание, промяна в мненията и една мъничка случайност - частта от видеото на Йоко, в която си говорят за бг мама, колко сме готини, полезни и колко близки чувства някои тук Йоанна П., мистериозно е изчезнала от клипа. Окей. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт