Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 342
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 675
  • Варна
А и да допълня, че не е важно колко ядеш, а и какво ядеш. Тоя скир го купува всеки път и то по 2-3 бр. А и от това, което видях, ми се струва разнообразно менюто й. Пък и на края на видеото каза, че много от нещата още са в хладилника.

# 3 676
От Биляна класа да искате - един път съм я мяркала на живо - с мазна коса и с някъв ликьосан анцуг. Ниска е бтв, или поне на мен ми се стори ниска. Но арогантността й самочувствието й не могат да се мерят с нито една друга. Представям си това, което расте в корема  й какво ще представлява.

# 3 677
Очаквайте скоро новия bestseller:
Скрит текст:

# 3 678
Капитова пък точно тя да не говори,половината й неща са пратени кото пр за ядене!Прозис постоянно й пращат големи кашони с храни!А й това ,което тя показва като скир или йогурт е скъпо 2 лв не бих дала за 4 лъжички!Хубаво момиче е ,но всичко й е наготово купено като жилище ,кола и куче.Нейния приятел ги е купувал тези неща не е работила след като е завършила.Според мен (мое мнение)тя е надута не може да се присмива на бедните хора и да ге качва на сторита като й пишат .Много е неуважително тя е дошла в България след като мама и тате цял живот са й давали и е срещнала приятеля си.Не знаем на колко е но +30 има .Той е дал сигурно пари за да си купи последователи след като ги е купила ест,че с години наред ще седят и няма да я отследват.Има хубави рецепти,но като е идеина защо постоянно яде сирнити сутрин и за вечеря лаваша?И това ,че е поредната квалифицирала се като треньор не ме изненадва дълба е всичко,което може да изкара доход за да не си хване работа.

# 3 679
Гала, която линквате по-горе е бивша лекоатлетка. Даже беше мис Атлетик или нещо подобно. Но тя се занимава дъшги години професионално със спорт, не е просто моделка.

# 3 680
Очаквайте скоро новия bestseller:
Скрит текст:
Ооо тя да не види,иска ми се тзи практика всеки невеж влогър да прекъсне с идеята за книга.То не беши Стан с няколко органайзера после Изабел.Сега Стефи ,Николчето и Гериту.Да се съберат и направят заедно книга ще е топ.Поправете ми ако още някой от влогърите пише книга.

# 3 681
Капитова пък точно тя да не говори,половината й неща са пратени кото пр за ядене!Прозис постоянно й пращат големи кашони с храни!А й това ,което тя показва като скир или йогурт е скъпо 2 лв не бих дала за 4 лъжички!Хубаво момиче е ,но всичко й е наготово купено като жилище ,кола и куче.Нейния приятел ги е купувал тези неща не е работила след като е завършила.Според мен (мое мнение)тя е надута не може да се присмива на бедните хора и да ге качва на сторита като й пишат .Много е неуважително тя е дошла в България след като мама и тате цял живот са й давали и е срещнала приятеля си.Не знаем на колко е но +30 има .Той е дал сигурно пари за да си купи последователи след като ги е купила ест,че с години наред ще седят и няма да я отследват.Има хубави рецепти,но като е идеина защо постоянно яде сирнити сутрин и за вечеря лаваша?И това ,че е поредната квалифицирала се като треньор не ме изненадва дълба е всичко,което може да изкара доход за да не си хване работа.
Къде се е присмивала на бедните хора? Това съм го пропуснала.
Има хубаво и стегнато тяло, но не виждам как би могла без нужната квалификация да прави платени програми/групи за отслабване, в които да е ментор. Фанатизираното смятане на калории не го считам за добър пример за подрастващи, нищо че постоянно повтаря, как приема достатъчно калории, отделно този непрекъснат прием на пакетирани протеинови вафли също не намирам за нужен в един балансиран режим.
От по-известните рускини харесвам и намирам за приложими режимите (техните не са точно режими, по-скоро спорадични идеи за закуска/вечеря и обяд)+тренировките на Оксана Самойлова и Олеся Малинская. От германките, които следя, харесвам тренировките на Janine Wiggert (не е споделяла много тренировки, но има няколко) и Памела Райф. От българските популярни фитнес лица никого не харесвам, пробвах да тренирам с Румяна преди време, но не ми допадат нейните тренировки, нито пък тя самата не смятам, че има красиво тяло.
Слушах Антоанет Попова, съчувствам ѝ, че се е наложило да отмени сватбата, но я поздравявам за нагласата, която има към ситуацията, дано реализира сватбата, която желае, било то и по-късно.
Скрит текст:
За пушенето и пиенето по време на бременност не смятам да се изказвам, явно според определени български влогъри/инфлуенсъри си е в реда на нещата.

# 3 682
  • Варна
От българските популярни фитнес лица никого не харесвам, пробвах да тренирам с Румяна преди време, но не ми допадат нейните тренировки, нито пък тя самата не смятам, че има красиво тяло.

Инес Субашка има много хубаво съдържание и постоянно се образова и надгражда. Особено ако си в София и може да посещаваш реално залата й Grinning

# 3 683
Много ми е интересно какво значемие има кой и е купил апартамента?
За калориите съм 50/50 -аз не смятам и никога не съм , но ако човек иска да се поддържа във форма не е лошо да смята,за да има представа.

# 3 684
Има разлика между това да сe държи добре с децата и да бъде отговорен партньор на човек, който има две деца. Няма как да знаем дали e отговорен с децата или не.

Факт обаче е, че е пълно със семейства, които се разделят, защото единият от двамата партньори е намерил друг човек, който го вълнува повече. Т.е. ако причината за раздялата е трети човек, то е нормално от една връзка да премине в друга. Разликата обаче е в това, че Антоанет показва много лични моменти, споделя всичко с последователите си, качи видео как ражда, как е загубила бебе, как е загубила дядо си, а в следващият момент не сподели какво се случва с нейния любовен живот. Твърде възможно е да не е споделила нищо по темата, защото може тя да е тази, която е била привлечена от друг човек - Ф3. А някак звучи нелепо да правиш мърч с надпис #familyfirst, след което се разделяш с човека до теб, с който сте женени и имате две деца. Няма лошо в това да имаш канал на ЛЯЙФстайл, както тя самата описва нейния, но нарушавайки личното си пространство, непоставяйки граници и наблягайки непрестанно на това колко силна връзка има с мъжа до нея, с децата и как ВЪПРЕКИ трудностите, те са заедно и всичко е повече от прекрасно, накрая развоя на събитията я постави в неприятна ситуация. Много дами като Галя Симеоново, Зорница и др. не показват семействата, съпрузите си и т.н. от до, като наблягат предимно на това, защото масово хората ще предпочетат клюки за личния живот, а не стойностно съдържание. Ако не бъркам Антоанет в нейно видео каза, че при нея връзките от разстояние не са се получавали. Давам пример, че имаше не едно и две видеа, които тя качи в YT с Ф2, на които те хапваха пица или бяха някъде с децата след раздялата. Всичко привидно на видеата изглеждаше окей, но тя в едно от последните си видеа каза, че едва последния път, в който са се видяли нещо се е променило и е усетила, че наистина могат да са приятели, без спорове и караници. Не всичко е такова, каквото се представя в пространството. Тя самата започва да плаче във видеа всеки път, в който стане на въпрос за връзката си с Ф2. Чисто физически не мисля, че си отива нито с Ф2, нито с Ф3.

Какво е мнението ви за връзката на Ели и Майкъл?

П.С. кой е Ф1?

# 3 685
Скрит текст:
За мен реконструирането на Антоанета хич не е плавно, просто децата са прекалено малки, за да осъзнават какво се случва действително.
Ако бяха в друга възраст, нещата съвсем нямаше да стоят така.
Не знам от кога са се разбутали с Фичко 2, но той беше тук до към април/май, с Филяка е от юни някъде. Това, ако е плавен преход, не знам какъв е резкия 😃
И преди някой пак да отиде в крайност - не, не казвам да не поглежда мъж до пенсия.

Филяка си е лапешар, отнася се добре с децата, защото са си близки по ъкъл.
Приема ги като забавление и занимавка. Фичко беше същия.
Не виждам нито един от двамата да поема същинска отговорност в отглеждането им, като родител и партньор.

Въобще не ми изглежда, че Филяка подхожда сериозно към връзката им.
Сори, но обарванията и клатенията по градинки са присъщи за пуберите.
Не мисля, че ако един стабилен мъж уважава жената до себе си, ще се държи така унизително с нея.

Филяка ще пропищи от Антоанет Пепе, не тя от него, помни ми думата.
Взела го е точно за rebound. Не си отиват изобщо /според мен/

Дано аз греша и са щастливи. Просто отстрани не изглежда така.

# 3 686
  • Light of Zartha
Капитонова е приятна, харесва ми, че видеата не са дълги, всичко е сбито и не става досадно. Според мен е намерила своята ниша - има гледаемост, пратки, но не трябва да се занимава с хранителните режими и изобщо нещата, които не са шега работа и се изготвят от специалист. Тук под специалист не визирам някого с кухненска везна.

# 3 687
Според мен единственото ок е да предложи храни , съобразени с калориите , които са нужни. Аз съм ок с това , ако се отслабва или поддръжа тегло да се смятат калории, защото човек си казва -а един бонбон какво толкова , един сандвич и то се трупа. Ако има акъл , ще събере няколко момичета и ще тренират заедно и ще се “подкрепят” взаимно.

# 3 688
  • Light of Zartha
Аз не съм против да има някаква култура на хранене - нито глад, нито преяждане съответно, но всеки организъм е различен и тези общовалидни съвети, които повечето влогъри раздават като топъл хляб са опасни.

# 3 689
Погледнах я набързо Капитонова ли е, каква е...
Изкочи ми видео на тема Обиколка на апартамент. Много набързо приключи, което ми хареса, но като цяло ми е много далечна от това, което гледам и ме интересува. Аз по-хаотичто "подреден" апартамент не бях виждала скоро. Всичко набутано, сгъчкано, имах чувството, че ще изкочи мишка от тези кутии, съжалявам. Дано поне тя си има някакъв ред в този хаос. Отделно ми се видя, като място, в което живее временно. Няма достатъчно чинии, чаши, посуда. Няма достатъчно място за дрехи, спално бельо. Странно!Също не ми харесва манията за следене на кг, което е доста опасно за масата дечурлига, които предполагам я гледат.
Толкоз от вниманието ми за тази особа.

Общи условия

Активация на акаунт