, та чак си изрових от прахта старата регистрация във форума, за да се включа и аз в клуба на мусакаджийките (напредвам и с терминология тук
). За моя изненада, или по-скоро не, т.нар. влогъри и инфлуенцерки, които аз намирам за неприятни и го отдавах по-скоро на вътрешната си жлъч, не са толкова популярни и сред останалите. Например Гериту съм я блокирала да не ми излиза в инстаграм още преди 2 години. Антоанет Пепе също я отследвах много отдавна (някъде около периода с "ама забременявайте млади"), а за повечето научих, следейки темите във форума, и не съм изпуснала никак. Аз не гледам никой от бг влогърите в ютуб, следя няколко в инстаграм, които мога да изтърпя и не ми пречат (Полина, не ме линчувайте като новобранка
), но пък гледам доста чуждестранни бюти влогъри в ютуб и в инстаграм. Да, и на тях всеки втори пост им е спонсориран, и техните видеа са спонсорирани, някои казват, други не, за което биват доста линчувани, но на тях някак си по-фино им се получава. Подбрала съм да следвам хора, които имат визия за каналите си и имат естетика. Това нещо на бг ютубърите им липсва. Писна ми да гледам савекс, дамски превръзки, фуудпанда и пуфис. И ми писна и от техните рутини и съвети за продуктивност по време на хоум офис. И това от хора, дето в офис не са стъпвали никога... А също и забелязах нещо интересно, докато се ъпдейтвах из ютуб канала на Пепе - тя защо на всички видеа си изключва коментарите? Това новото с тренировките му бяха заключени може би няма и час след качването...такива мисли ме държат мене будна нощем... 

Препоръчани теми