А и Теди ходи в частна ясла, много ми харесва, но в момента общо взето сме в София той да ходи на ясла - губи ми се смисълът. Иначе сме добре. Пазете се
Госпожите как ли ще го озъптят ...
Понякога много ме разсмива с думите си. 
Ние мислим за ново легло за Коледа от нас , а от останалите сме взели комплект за чистене,касов апарат и ще измислим още няколко игри. Аз съм накупила многооо книжки, защото лятото се запасихме с доста от алея на книгата + поисках за нейния РД няколко и сега постепенно изкарвам + купувам и някои новички. Книгите с капачета им мина модата у домаи сега четем повече приказки, като избирам всички да са за нейното ниво- книжки за споделяне, за пазаруване, за градина и ей такива. Уж се опитва да оцветява, рисува върху магнитна дъска. Реди пъзели от 12 части, рита и топа топка с баща си, пее постоянно песни, кубчетата от Лидл миналата седмица също като пъзел ги реди, една игра имаме за форми и ей такива неща. ( сега надуват балона с баща си - балона се надува, надува и тн играят
)

). Сякаш и сънят й стана по - труден. При вас отразиха ли се кътниците по-осезаемо?
за жалост, ще сме сами за празниците и едва ли това скоро ще се оправи.

Препоръчани теми