Любители на Котки - Тема 143

• 26 451
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
А Мая чака да я пусна на терасата:
Така:

И така:

И после започва великото търкаляне:

# 436
Панта така и не се научи, че няма работа да ходи по масата. В чудо се виждам, гоня го, карам се, ама файда никаква. Ей го пак.

# 437
  • София
Уникална е тази зеленоочка Мая!
Heart Eyes
И Панта-та с този нахално- невъзмутим поглед на беляджия Joy

Мойто черно чудо вчера го викахме, търсихме..., помислих, че някой от нас го е изпуснал навън без да иска... гледам вратата на един гардероб леееко открехната... (зумнала съм доста и не са добри снимките)

Скрит текст:

# 438
Да се оплача от Кайли - напоследък е нетърпима, седи, гледа ме и умишлено прави бели. Онзи ден събуждам се - изкъртила си драскалката, ровила и направила дупка в стената. Забивай на ново. Пак с пресата за чесън. Вре се при кабелите постоянно и въпреки че са напръскани с горчив спрей  да не ги хапе, ги дърпа с нокти. Почти всички кабели са ми скрити, но някои просто няма как. Окъса ми тапета. Втория поред. На първия хубаво забих драскалката, ама тук вече не знам. Взех да се примирявам. Карам и се, все едно я поощрявам. Просто не подлежи на възпитание. Трудно ми е, ядосвам се, защото си обичам дома, ама котката си обичам повече... все пак, ако знаете трик с който да я кротна малко, споделете. 😁

# 439
Аз съм с много скромен опит в отглеждането на котки,но все си мисля,че всичко си е до характер. Когато взехме Тошко се бях подготвила за изровени и обърнати саксии, надраскани мебели и други подобни екстри. Той обаче се оказа най-кроткото котенце. Като дете имах сиамка, която беше толяма беля. Та затова очаквах същото. Тошко си ползва драскалката от първия ден, не закача цветята, е на масата се качва понякога.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 20:54 от spirit

# 440
  • София
Ееей, каква котка- мечта е Тошко! Heart
Не съм случвала на такъв котарак...
Все беснотии ми се падат Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама са все готини беснотии и си ги обичам точно такива Heart Eyes
Таз последната беснотия ми е най-... (луда, палава, откачена, неконтролируема, драскаща, най- вече хапеща... и т.н.)
Но когато спинкоти... ммм, разкошен ми е...

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 22:14 от AnyHr

# 441
Здравейте, някой ползвал ли е BACHUS хранителна добавка за намаляване на стреса (вид успокоително)? И знаете ли как можем да понижим протеина в кръвта?

# 442
Привет. Как е по вашите градове и магазини? Наред с тоалетната хартия изчезват ли и други стоки като например котешките тоалетни?

# 443
Добро утро! В нашия град няма почти никой навън, но тоалетна хартия в магазина все още има. Зоомагазините също работят. Преди няколко дни се запасих с 2 пакета тоалетна. Ако някой закъса, свиркайте, ще пращам. Любимото местенце на Тошко е леглото на дъщеря ми.

# 444
  • София
Шапка свалям на Лидл (не толкова на Билата до нас). Има абсолютно всичко, вкл. прясно месо, има перфектна организация на входа и вътре, и ти пръскат ръцете с дезинфектант на влизане.

# 445
Аз съм много притеснена, понеже поръчвам онлайн и всеки месец ми трябват поне 40-50 кг суха храна, а доставката я няма никаква все още. Надявам се поне  в зоомагазините да няма липси, че да можем да закрепим някак положението.

# 446
  • София
Моята от зооплюс се движи, имам линк за проследяване вече. Не губете надежда! Simple Smile

# 447
Да, при нас сигурно и по-бавно от обикновено ще стане, защото доставят само 2 дни седмично Спиди.

# 448
  • София, Лагера
На мен вчера ми пристигна доставката от зооплюс. Може да има известно забавяне, но си работят.
Аз да се отчета: Джинги трайно се засели в леглото ми. Вечер ляга там и ме чака. Постепенно се придвижва нагоре. Първо спеше в края на леглото, после при краката ми, тази нощ до корема ми... скоро и на главата😁.
Денем лежи около децата, докато имат онлайн обучение. Често и в скута на Тервел. Помага му по математика 😁

Раната й е добре, но трудно преглъща новия АБ. Налага се да го завирам в парченца месо 😁 Фунията я мъчи, но... няма как. Хич не ми се иска да стигаме до операция.

# 449
  • София
Общи условия

Активация на акаунт