Бюджетен хотел в София

• 836
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, предстои ми пътуване в София с влак. Ще присъствам на събитие в НДК. В тази връзка искам да попитам - до НДК от гарата се стига с метрото, нали така? Също така бихте ли ми препоръчали добър бюджетен хотел в близост до гарата или НДК? Също така искам да посетя и зоопарка. Как да стигна до там от гарата или от НДК?

# 1
  • София
До Зоопарка можете да стигнете с метрото (от НДК). Слизате на метростанция Витоша. От улица "Сребърна" можете да хванете автобус в посока към Зоопарка. Мисля, че са 3-4 спирки.

# 2
В близост до гарата не бих нощувала, дори и по протежението на бул. “М. Луиза” до Халите. За мен поне това не е приятен район. Метрото е голямо удобство- стига се до почти всеки район на София,а още повече Вие ще сте в самия център- в booking има 100-ици места за настаняване.

# 3
Здравейте, предстои ми пътуване в София с влак. Ще присъствам на събитие в НДК. В тази връзка искам да попитам - до НДК от гарата се стига с метрото, нали така? Също така бихте ли ми препоръчали добър бюджетен хотел в близост до гарата или НДК? Също така искам да посетя и зоопарка. Как да стигна до там от гарата или от НДК?

Пробвай в апарт-хотел "Росен" или хотел Акорд в кв. Хаджи Димитър. Има удобен транспорт и до НДК и до Зоопарка, както и до гарата.

# 4
Редовно отсядаме в хотел Акорд - жк Хаджи Димитър. Много сме доволни и от условията и местоположението. Спирката на ГТ е на стотина м от хотела. Ходили сме и до зоопарка мисля със 120.

# 5
  • София
Точно до НДК има хотел вижте какви са цените там.

# 6
Този до НДК май е 4 звезди и едва ли е евтин. Горе вече са писали, че всеки хотел, който е близо до станция на метрото ще ви свърши работа.

# 7
  • Монтана
Хотели: Къщата, Хемус, Лозенец.

Общи условия

Активация на акаунт