Бременна и игнорирана

• 4 390
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
Ох и с тази обич... Какво му обичаш не знам, но е време да заобичаш себе си и детето, което "любимият" отсега игнорира за сметка на мама. Нали се сещаш, че притесненията, които ти причинява, вредят и на плода. Успокой се и гледай напред, тези хора не те искат и винаги ще се месят, не си заслужава да се връщаш в отношение с тях.

# 16
И само леко да вметна.....по добре да не припознава детето.....

# 17
Да разбира се това е ясно, че ще си на мое име... Човек който ме е оставил бременна и бяга при мама не заслужава да е на негово име..

# 18
Да разбира се това е ясно, че ще си на мое име... Човек който ме е оставил бременна и бяга при мама не заслужава да е на негово име..
Ами те някак си за пет месеца могат д се променят нещата. И после маминка да ти прави "парчета"....

# 19
Само че не може да го спреш да припознае детето, ако поиска. До раждането има доста време, той има право да го припознае и дори тия енергични свекъри предвиждам, че ще се борят доста. Абе не ти завиждам, ще сте един квартален триъгълник от конфликти.

А може да спрете да се мусите и да си седнете на масата като възрастни, ама и двамата. Ти питала ли си го директно що не се пуска от полата на мама?

# 20
  • Варна
Аз ще засегна една друга страна, за която никой не писа досега, а именно нещата след раждането на детето. Доколкото схващам си решила да го родиш, освен това звучиш достатъчно осъзната и решителна, имаш подкрепата на своето семейство, което значи, че ще се справиш. Обаче. Има едно голямо обаче. Жална ти майка след раждането тези хора какви мръсотии могат да ти творят с детето. Сигурна съм, че бащата ще го впишеш в акта, звучиш яко влюбена, няма да кажа другата дума и по някакви романтични представи, че "детето трябва да има баща" ще го впишеш. Е, тогава гледай свекървата как ще си разиграва коня. А мухльото ще й върви по акъла. Спирам дотук, че се ядосах.

А, писали са междувременно Simple Smile Опичай си акъла хубаво.

# 21
Само че не може да го спреш да припознае детето, ако поиска. До раждането има доста време, той има право да го припознае и дори тия енергични свекъри предвиждам, че ще се борят доста. Абе не ти завиждам, ще сте един квартален триъгълник от конфликти.

А може да спрете да се мусите и да си седнете на масата като възрастни, ама и двамата. Ти питала ли си го директно що не се пуска от полата на мама?
каквото и да става ще се боря да не е на негово име... А аз живея доста далеч от тях иначе в другата част на града

# 22
Скрит текст:

каквото и да става ще се боря да не е на негово име... А аз живея доста далеч от тях иначе в другата част на града
Ако и той се бори, нямаш шанс.Законът е на негова страна.Иска ли да е баща по закон, не можеш да му отнемеш това право.
Друг е въпросът какви "права и задължения" му дава закона.....

# 23
Няма как да го спреш, вкл. може да изисква тест за бащинство. Ако иска да признае детето, няма начин да не го признае. Освен ако не се омъжиш фиктивно за друг мъж, но и тогава може да се пребори. Впрочем имате ли брак?

Основната грешка е, че изобщо си заживяла в детска стая в цялата тая комуна. Как не се погнуси някак от това? Как изобщо се прави секс в такава туристическа спалня с цялата рода?

# 24
  • Варна
Някои битки са обречени.

# 25
Няма как да го спреш, вкл. може да изисква тест за бащинство. Ако иска да признае детето, няма начин да не го признае. Освен ако не се омъжиш фиктивно за друг мъж, но и тогава може да се пребори. Впрочем имате ли брак?

Основната грешка е, че изобщо си заживяла в детска стая в цялата тая комуна. Как не се погнуси някак от това? Как изобщо се прави секс в такава туристическа спалня с цялата рода?
Е какъв брак то хубаво че това нямаме и пак казвам аз не живея в тях просто ходех и той идваше в моя дом пък за признаването с какви очи ще иска бащинство при положение че ни е оставил не знам имаше подобен случай една позната и онзи не можа да вземе бащинство по зокон а само я понаби... И така го взе

# 26
  • Варна
На съда не му пука, че ви е оставил. Там оставени под път и над път. Пука му, че той те е заплодил, да бъда груба и директна. Така че се приготвяй.

Той може и да няма очи ама мама ще го натисне, хич не се съмнявай.

# 27
Отива в родилното и признава бебето, няма как да го спреш.

И другия проблем, който виждам: взимате хубави пари, а си правите устата за гарсониерата на свекърите. Който иска да е самостоятелен, си прави 100% сметката, купува си жилище, стяга си го и друг не му прави сметка кое колко е скъпо. Парите са за купуване на живот и спокойствие все пак. Абе яко си я загазила, сега е най-малкото, че не ахка от ехографа.

# 28
Отива в родилното и признава бебето, няма как да го спреш.

И другия проблем, който виждам: взимате хубави пари, а си правите устата за гарсониерата на свекърите. Който иска да е самостоятелен, си прави 100% сметката, купува си жилище, стяга си го и друг не му прави сметка кое колко е скъпо. Парите са за купуване на живот и спокойствие все пак. Абе яко си я загазила, сега е най-малкото, че не ахка от ехографа.
Еее над 1000 пъти му казах че не искам жилището на техните да си вземем наше със заем, но тъпака не става...

# 29
И като не става, защо бързахте за "бебенце"? Нейсе, станало е вече, но се приготви психически, че свекърите и муньото ще участват в живота и възпитанието на "бебенцето" и ще имаш доста работа покрай него. Аз като разправям, че мъж, дето не иска да ти вдигне дом - огън да го гори, ама не ми вярват...

Общи условия

Активация на акаунт