Бременна и игнорирана

• 4 382
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Е, сега тъпака ще бъде баща и на хартия и наяве.

# 31
Значи, имам спомен, че в родилното след като бащата припозна, аз трябваше да се подпиша, че потвърждавам, че е той. Ами пишеш, че оспорваш. После се надяваш, че ще изтърве срока за предявяване на иск за бащинство. И те така... Макар че, кой знае кое е по-добре...

# 32
Ами най-вероятно ще си гледаш бебенцето сама в детската стая, с режим на свиждане в съседния блок.

И след това гледай да не налетиш на втори муньо да ти направи второ бебенце. И да се научиш да искаш повече от живота и да се гнусиш повече от мизерията и да бягаш от нея.

# 33
  • София
Абе ще искат внучето, но първо ще се опитат да я дресират малко. В момента в който се роди детето този ще се сети, че е станал баща и ще доприпка със сълзи на очите. Авторке, аз на твое място ще се уговоря с някой приятел да се мотае постоянно с мен, все едно е решил да стане баща на детето. НО! Само в случай, че искам този Муньо да се осъзнае и да присъства в живота ми! Иначе и аз бих го изгонила и бих си отгледала детето сама! Не ти трябва такава свекърва! А сина и освен, че е безпомощен и безполезен си избива комплексите на твой гръб, чрез "неоценимата помощ на мама".

# 34
Здравейте аз съм жена на 25г и съм бременна в 4ти месец, ще ви разкажа моято история и ще поискам съвет, защото съм на предела на силите си и не знам на кой клон да стъпя...
Аз забременях в началото на декември 2019г, но разбрах на 10 януари 2020 беше истинско щастие за мен както и за него няма по-хубаво нещо от децата според мен.постоянно го ангажират всяка негова секунда е заета тук иди това направи, за мен разбира се няма време и то никакво.. След като майка му каза защо ще се изнасяте аз на другия ден слязох в нас и повече не отидох там.... Майка говори с баща му по телефона аз не знаех че ще му звъни казала му дай да помогнем на децата да стегнем Апартамента бебче чакат а са разделени... И от тогава моя човек не ме потърси повече правих опити звънях писах срещнахме но той беше с ужасно държание и отношение към мен ужасно настроен казва ти си виновна не идваш във нас майка искаше да ти помогне а ти не разбра... И това беше последния ни разговор... Нито се интересува как сме с бебето кой ни кара на консултация нищо
...
Може ли леко разяснение от авторката за какви консултации говори. За останалото съм бе думи.

# 35
Нямам намерение да присъства майка му в живота ми пък той не ми трябва и защо си мислят другите че той ще знае кога ми е термина и прочие плюс това имам по голям брат от мен който ме защитава, няма да бъде допуснат бившия ми по никакъв начин в родилното..

# 36
Ти какво имаш намерение и какво ще се случи реално в следващата една година може много да се разминат. Сега ще видиш какво значи в живота да не е на твоето и нищо да не може да направиш по въпроса. Ще присъства, ще присъства. И за термина ще научат, споко.

Не само в родилното се припознава дете. Има и съдилища. Ако реши, няма какво да го спре, разбираш ли? Консултирай се с адвокат. Шансът ти е да загуби интерес и да не ви потърси, но се съмнявам. Ще ви потърсят и ще въртят номера, тлъсти и махленски.

# 37
Спокойствие с такова семейство няма как да имаш. Тепърва ти започват проблемите. Майка му ще започне за всичко да взема отношение- дори как да си  гледаш детето. Ако сега не се изнесете да живеете самостоятелно, не вярвам да изкарате дълго заедно. И какъв е тоя " мъж", който в такъв момент решава да се сърди и слуша родителите си? Права си, че искаш да се отделите. Взела си си мамино синче ми се струва

# 38
Ти какво имаш намерение и какво ще се случи реално в следващата една година може много да се разминат. Сега ще видиш какво значи в живота да не е на твоето и нищо да не може да направиш по въпроса. Ще присъства, ще присъства. И за термина ще научат, споко.

Не само в родилното се припознава дете. Има и съдилища. Ако реши, няма какво да го спре, разбираш ли? Консултирай се с адвокат. Шансът ти е да загуби интерес и да не ви потърси, но се съмнявам. Ще ви потърсят и ще въртят номера, тлъсти и махленски.
Ще видим тая работа има време... Съвсем се напрегнах тука днес 😁

# 39
Ще я видиш, много неща ще видиш, дето не си ги очаквала. Така е, като си играете на големи в детската стая.

# 40
Siss, сега са много ербап и се държат като идиоти, но бас държа, че след около не повече от месец-два ще започнат да те търсят и притесняват. Нали и те ще искат да предявят права върху детето. Сега е моментът да поставиш ултиматум на 27-годишното "дете" и да му стане ясно, че от тук нататък ти си неговото семейство, а не онази шайка нескопосници от горния етаж.
Вие разбирате ли как човешката простотия, независимо дали си неин източник или реципиент, непрекъснато създава проблеми в този форум?

# 41
Какво общо има форумът с факта, че 27-годишният хубавец не е дорасъл за отговорности?

# 42
  • Варна
Госпожице, извинете, но говорите глупости. Брат ти ще застане на вратата на родилното и ще пребие мухльото като дойде да си припознае детето? Пълен смях.

Казаха ти го. Направи една консултация с адвокат. Нали имаш добра работа, значи ще отделиш 50 кинта с лекота. Той ще ти обясни какво що. Няма да ти хареса, но на него сигурно ще повярваш щом не вярваш на препатили тук.

# 43
G&B, казусът на авторката е поредния случай на човешка простотия - неадекватност, суеверие (това за пералнята и именния ден ме уби), свидливост, неспособност да влезеш в положение, да продължавам ли? Прочети още теми тук и ще разбереш за какво говоря.

# 44
И да вземе бащинство по мое нежелание колко дни ще го вижда,  недостачно разбира се един ден детето ще порасне и ще разбере тогава и бащинството му няма да го прави баща, а кой си е играл на голям и малък смятам е неуместно не съм пуснала темата за да бъда обиждана, а за съвет от по възрастни и патили... Поздрави на всички и Благодаря за подкрепата дори и само в писмен вид значи много за мен!

Общи условия

Активация на акаунт