Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 25

• 67 741
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Абе, жЕни, т'ва всичкото ли го изяждате !? Flushed
Леле, голямо търкаляне ще пада като вдигнат карантината Joy Joy Joy
Аз не че не готвя, не че не съм нападнала въглехидратната храна... за снимане нямам време Joy
Момичета, нали се пазите Kissing Heart

# 496
  • Бургас
От днес имам само тези бутербанички снимани.

# 497
  • Bарна, морето, сините вълни
AnyHr,
Скрит текст:
Точно това коментирахме с ММ, че сме много ящни, то и малкото на нас се е метнало. Joy
Вчера за вечеря изядохме по 1 задно заешко бутче, 9! печени картофа, голяма зелена салата, а аз изядох и 2 парчета торта. Joy И това на вечеря, дето хич не трябва да се прекалява. Ама наистина сега съм почнала да се тъпча много. Апетита е правопропорционален на липсата ми на движение. Grinning

# 498
  • Sofia
От днес:
Пилешка супа (без снимка)
Крем супа от кореноплодни със сирене и крутони
Пълнени с нахут патладжани и морковена раита по марокански и зелена салата (без снимка)

# 499
AnyHr ,
Скрит текст:
всичко се изяжда и за още питат , току светне лампичката на хладилника-все отворена вратата му...двама тийна и баща им се надпреварват в тракане на прибори и чинии...
За търкалянето след карантината ще се взимали мерки от утре (тъй рече ММ)-по 500 коремни преси преди някой да посегне към хладилника или манджата.

# 500
# 501
Кето кексчета с шоколадова глазура за любителите на кето начина на живот.

https://creativ3food.blogspot.com/2020/03/blog-post_24.html

# 502
  • там където има винаги вятър
У нас супа с мъъъънички топчета
Пиле с ориз - без снимка.
Радвам се че в събота успяхме да прескочим до село, та обрах всички лимони, че по думите на ММ имало 2-3 лимона Thinking Имаме 6 дръвчета, които родителите му прехващаха едно от друго. Сега сами се "гледат" че никой не остана Disappointed Relieved Еми няма по-вкусни от тях, може ей така да се ядат, не като купените - по-кисели от оцет Angry

# 503
  • София-Младост
Закуската ми
Скрит текст:
В сайта си Руми Илиева е качила 14 дневно меню, за да може и след карантината да си вляза в дрехите:)
https://fitnesinstruktor.com/14-dnevno-menu-pod-karantina/?fbcli … Zlq6OiLG0GgpWcXLg

# 504
Здравейте, момичета! За сладка подкрепа на учащите онлайн вкъщи, приготвих вкусно и свежо руло. Нека денят на всички бъде прекрасен! 👩‍🍳🍓🍥😋☕️
https://---shoretner923-3aduEyR

# 505
Нещо от старите тефтери❤ Познато и обичано - мекици ❤

# 506
Привет и от мен 😊
Снощната ни вечеря:
Сьомгова пъстърва пържена:

Задушен боб с масло и чесън:

Салатката:

И едни орехчета и други джинджифлюшки в преса, ММ ги направил на децата вчера. Стоенето вкъщи явно му се отразява много продуктивно. :

Хубав ден, момичета!

# 507
Овесена баница с домат, забравих да снимам парче:

Пилешка супа:

# 508
  • ВАРНА
Доматена супа
Карамелена мус-торта

# 509

Общи условия

Активация на акаунт