С какво ви дразнят свекървите? – 121

• 31 371
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Моята има ново включване , да дойдела да ни види, да донесе баничка и ѝ домъчняло за внучетата. Милата! Обяснявах колко е важно да си стоят у дома, но тя само за малко.

# 481
Ние също по този повод се скарахме. Нали знаете всяка събота идва да пържи мекици, и пак заканила се да идва и се обажда да пита вкъщи ли сме. ММ и се скара как не разбира, че положението е сериозно и каква е тази безотговорност. Ама тя нали домъчняло и било, мекици щяла...
Абе, какви мекици, брашно нямаме вкъщи и никъде по магазините няма, казваме и не вярва, чак се разплака по телефона, че не сме я искали...
Селска драма и простотия.

# 482
  • Варна
Аз изобщо не бих отключила вратата при това положение. Някои хора хич не разбират от дума...

# 483
  • София
Ами опасността е за тях основно.

# 484
Е как, мекиците са най-важни. Драма куин отвсякъде. Някои хора си плачат за игнориране.

# 485
Аз изобщо не бих отключила вратата при това положение. Някои хора хич не разбират от дума...
И аз. Дори майка си бих върнала.

# 486
  • Варна
Моята майка толкова е уплашена, че един път седмично излизат само, за пазар. Въоръжени с маски и ръкавици. Като водя детето, всички ни кара на вратата да се събуем, първо да влезем да си измием в банята хубавичко ръцете със сапун и после в коридора да се преоблечен с други дрехи. Носените дрехи отиват за пране или се изкарват на слънце (връхните). Няма тън мън. Ако щеш. Ако не щеш, вратата и навън. Къщата се чисти непрекъснато, не знам откъде е намерила огромни количества спирт и хич не го пести. Яко се е филмирала ама не мога да я обвинявам. Баща ми е в най-рисковата група, след кофти операция и химиотерапия, а и двамата са към 70-те вече. По-добре филмирана и жива отколкото небрежна и на оня свят.

# 487
А вие с детето защо ходите у тях? Точно вие в случая можете да ги заразите...

# 488
Оф, тази свекърва с мекиците! Сега е времето да се научи да си ги прави вкъщи. Не си я представям как идва и почва да се вихри из кухнята ми. А кой мие съдовете после?

Аз не оставям собствената си майка да се вихри в моята кухня. Често иска да ни зарадва с нещо, но си го прави у дома и носи.

# 489
  • при късмета
Моята майка беше наблизо до нас онзи ден, но сама отказа да мине.

# 490
Има разлика между страх и паника и елементарни профилактични мерки. Става въпрос да опазим възрастните си роднини, които са най-застрашени от вируса.
На децата нищо им няма, по-старите хора мрат обаче... И е най-вероятно да лепнат вируса от близките си, които са по-активни и с повече контакти.

# 491
  • София
Наистина се питам, не разбират ли хората, как може да не разбират? Ако им кажеш, че са с ограничен интелект, ще се разсърдят. 
Думи нямам.

# 492
Наистина се питам, не разбират ли хората, как може да не разбират? Ако им кажеш, че са с ограничен интелект, ще се разсърдят. 
Думи нямам.

От страх го правят. Като щрауса.

# 493
  • София
Моля, не заразявайте и тази тема с коронавируса. По другите теми истерията е предостатъчно.

# 494
  • Пловдив
Моята свека имаше билети за Италия в края на април, ама няма да стане. Ако не бяха спрели полетите сигурно щеше да отиде. Сама си каза, че не и пука. Викам като се връщаш, ние няма да сме тук, и тя се разсърди. Сега е много тъжна, направо ще се разплаче, че няма да отиде.

Общи условия

Активация на акаунт